Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ilkinde 9.gunde basladim.. 2.sinde de agrim basladiginda teyit etmis oldum yani:)) duzenliyse 9 10 gun baslamak ideal gibi pko varsa ayri tabi..

Ben ilkinde 9.gunde basladim.. 2.sinde de agrim basladiginda teyit etmis oldum yani:)) duzenliyse 9 10 gun baslamak ideal gibi pko varsa ayri tabi..
Adetim bitince basliycam canım, ilk defa deniyorum kısmet artık ilaç kullanmaktan yoruldum az ara vermek istiyorum ovulasyon testiyle devam edicem

Ben de bu ay ovü testi ile takip ettim. İlk defa yumurtlamam 2 gün sürdü.3-4 Kasım yumurtlama.5’inde silikleşmeye başladı. 2-3-4-5-6 değerlendirdik son olarak bugün de değerlendirip beklemeye başlıcaz artık.(üst üste olmasının nedeni 1 ayda sık ilişki olmaması) İnşallah bu ay tutar Allahım

İnşallah canım .. bende seninle aynıyım. 4 Kasım'da pik yaşadım. Umarım tutmuştur.

Sanki adet olacakmisim gibi geliyor cunku adet olmadan once bas agrsi olur ve tatli seyler canim ceker yine oyle oluyor sende birsey varmi bat ne zaman
Benim bat belli değil canım pko'yum ben. 4 Kasım'da yyumurtlamam oldu . Kasiklarimda batmalar var ama bakalım kısmet. Psikolojik olmasini istemem .
İçi dolu belirtiler olsun :)

Kızlar merhaba ben bu ay ovaluasyon testiyle yumurtalık günü belirledim ona göre günleri değerlendirdim.. Yumurtalamadan 5 gün sonra diyetisyene gittiim bebek konsuu açıldı bana kanda 3. günde belli olduğunu söyledi.. yumurtalamın üstünden ve ilişinin üzerindne 4 gün geçtikten sonra kan testi yaptım... sizce erkenmi? netten çok değişik günler yazıyor.. bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

bence erken. döllendikten sonra 8-10 gün tüplerde yolculuğu var bi kere. sonra rahme gelmesi ve yerleşmesi. daha sonra hcg hormonu salgılayıp bunun kanda tespit edilmesi. en az 10 gün. belki ilk günlerde değer 2-3 çıkabilir ama negatif deniyor buna zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…