Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmuş canım

Ay inşallah hamilesindir Can'ım ya gelmezse bida yap bakalım test yeni olduğu için belki çıkmamış olabilir

Can'ım 4 kasım da ki çift iki çizgi de koyu koyu olduğu Zaman değerlendirdin mi sanırım çift çizgi olunca çatlıyor demekmiş

Can'ım 4 kasım da ki çift iki çizgi de koyu koyu olduğu Zaman değerlendirdin mi sanırım çift çizgi olunca çatlıyor demekmiş
Evet canım degerlendirdik. Yarın tekrar yapicam test. Bakalım siliklesecek mi... Ben pko'yum. Çift çizgiyi görmem diye düşünüyordum ama gördüm çok şükür. Bide hamilelik olursa degmeyin keyfime :)

Selam kızlar ben ovilasyon zamanını değerlendirdim bugün reglim 3 gün gecikti 2 defa test yaptım negatif çıktı halen regli olamadım acaba hamilemiyim testler de çıkmıyor olabilir mi :/

Selam kızlar ben ovilasyon zamanını değerlendirdim bugün reglim 3 gün gecikti 2 defa test yaptım negatif çıktı halen regli olamadım acaba hamilemiyim testler de çıkmıyor olabilir mi :/
Geç döllenme olmuştur belki canım. Hayra yoralim.

Ovu yaptiysan siliklestigi gunden 14 gun ekle bat o zaman cnm yine ayni zamana mi denk geliyor bir hesaplar misin?

pco falan mı var yoksa bu kadar gecikme normal mi?
yaa kan mı versen acaba.. için rahat eder..
Bildiğim kadarıyla bir sorunum yok bu folik kullanmaya başladıktan sonra bi değişti düzenim eskiden hep 3 gün erken olurdum ilaçtan sonra bi değişti 29 gün de bire döndü haftasonuna kadar bekleyeyip kan vereyim bari :/

ovu testini test ettim ben süper.. ama bir daha yapmıcam elimdeki bitince ağrımdan anlıyorum zaten.. ondan sonra üstüne 14 koydum mu işte al sana bat :)
inşşallaaahh Rabbim sevindirsin güzel haberle gel..
kaset testte çıkmayabilir daha.. elinde varsa onu yapmaya devam et belki gösterir:)

İnsallah hepimizi sevindirsin bakalım yazarım mutlaka :)

Evet canım degerlendirdik. Yarın tekrar yapicam test. Bakalım siliklesecek mi... Ben pko'yum. Çift çizgiyi görmem diye düşünüyordum ama gördüm çok şükür. Bide hamilelik olursa degmeyin keyfime :)

Ay inşallah kuzum ya inşallah kavuşursun bebeğine hepimiz dua edelim birbirimiz için

Olabilir belki de bekle bakalım bir kaç gün daha olmadı kan ver gelmezse cnm

Selam herkese dün 11. Günümdü ovülasyon testii yaptım 2. Çizgi epey bi Belirgin geldi bugün henüz yapmadım ama normalde bugün olması gerekiyor.. O yüzden mi acaba çizgi belirgin geldi

Ben de bu ay ovülasyon testine göre yapıyorum.3 ve 4 Kasımda yumurtlamam oldu 2 sürdü ilk defa.5 Kasımda da testim silikleşmeye başlamıştı.Fakat şöyle bir sıkıntı var kafamda.2-3-4 Kasımı değerlendirdik.5 Kasım yani dün pazartesi olduğu için işlerimize gittik ben testi sabah 11 gibi yapmış çatlamayı görmüştüm o günü değerlendirmemiz gece 1’i buldu acaba yumurta ölmüş müdür o saate kadar ?

Eklentiler

• C632AA9A-0C7C-4F94-8F6B-83F3ECAF0BE6.jpeg
    229,8 KB · Görüntüleme: 62
Ya bir şey soracağım ben 4 ve 5 kasım koyu çizgiyi gördüm. 4 ünde ilişki oldu. 5 kasımda sadece sabah 9 da bir defa ilişki oldu eşim rahatsızdı ve bugünde sabah değerlendirdik ama dün akşam şiddetli adet sancısı gibi kasıklarımda sancı çektim sanki içimden tel çekiyorlar gibi. Günde bir defa yapmamız kimisi iyi diyor kimisi kötü. Sizce kaçırmış mıyızdır ? “Sadece gündüz birer defa yaptık”
Bugün sabah ilişkiden önce test yaptım silikleşmiş

Eklentiler

• EBED5636-68B7-4004-9505-74C9728D2C7A.jpeg
    110,7 KB · Görüntüleme: 66
  • F125ACA6-2FA0-459D-B0BF-BB43EC6229BD.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…