- Konu Sahibi Bendeniz07
-
Olmuş canımKızlar bende ovulasyon deniyorum. Tam 23 gündür çizgiyi görememiştik. Bide bu arada sehir dışına gitmek zorunda kaldım. Teste devam edemedim. ( Aslında yanlış yaptım biliyorum ama mümkün olmadı testi yapmak) Bugün eve geldiğimde hemen testime devam ettim.
Sonucumu gönderiyorum sizlere yumurtlama olmuş dimi ?
Olmuş canım
Gecen ay ovulasyon testiyle takip ettim birliktelik oldu bat 12 kasim dort gozle bekliyorum ins hamileyimdir
9 gün test yaptıktan sonra sonunda çift çizgiyi yakalayıp değerlendirdik bakalım beklemedeyim :) dün regli olmam lazımdı gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün bir tane daha mı test yapsam bilemedim sabırsızlıkla bekliyorum :)
Kızlar bende ovulasyon deniyorum. Tam 23 gündür çizgiyi görememiştik. Bide bu arada sehir dışına gitmek zorunda kaldım. Teste devam edemedim. ( Aslında yanlış yaptım biliyorum ama mümkün olmadı testi yapmak) Bugün eve geldiğimde hemen testime devam ettim.
Sonucumu gönderiyorum sizlere yumurtlama olmuş dimi ?
Evet canım degerlendirdik. Yarın tekrar yapicam test. Bakalım siliklesecek mi... Ben pko'yum. Çift çizgiyi görmem diye düşünüyordum ama gördüm çok şükür. Bide hamilelik olursa degmeyin keyfime :)Can'ım 4 kasım da ki çift iki çizgi de koyu koyu olduğu Zaman değerlendirdin mi sanırım çift çizgi olunca çatlıyor demekmiş
Geç döllenme olmuştur belki canım. Hayra yoralim.Selam kızlar ben ovilasyon zamanını değerlendirdim bugün reglim 3 gün gecikti 2 defa test yaptım negatif çıktı halen regli olamadım acaba hamilemiyim testler de çıkmıyor olabilir mi :/
Ovu yaptiysan siliklestigi gunden 14 gun ekle bat o zaman cnm yine ayni zamana mi denk geliyor bir hesaplar misin?Selam kızlar ben ovilasyon zamanını değerlendirdim bugün reglim 3 gün gecikti 2 defa test yaptım negatif çıktı halen regli olamadım acaba hamilemiyim testler de çıkmıyor olabilir mi :/
Hesapladım 14 yarın oluyor . Ama 33 gündür de regli olmuyorum :/Ovu yaptiysan siliklestigi gunden 14 gun ekle bat o zaman cnm yine ayni zamana mi denk geliyor bir hesaplar misin?
pco falan mı var yoksa bu kadar gecikme normal mi?Hesapladım 14 yarın oluyor . Ama 33 gündür de regli olmuyorum :/
Bildiğim kadarıyla bir sorunum yok bu folik kullanmaya başladıktan sonra bi değişti düzenim eskiden hep 3 gün erken olurdum ilaçtan sonra bi değişti 29 gün de bire döndü haftasonuna kadar bekleyeyip kan vereyim bari :/pco falan mı var yoksa bu kadar gecikme normal mi?
yaa kan mı versen acaba.. için rahat eder..
ovu testini test ettim ben süper.. ama bir daha yapmıcam elimdeki bitince ağrımdan anlıyorum zaten.. ondan sonra üstüne 14 koydum mu işte al sana bat :)Bildiğim kadarıyla bir sorunum yok bu folik kullanmaya başladıktan sonra bi değişti düzenim eskiden hep 3 gün erken olurdum ilaçtan sonra bi değişti 29 gün de bire döndü haftasonuna kadar bekleyeyip kan vereyim bari :/
İnsallah hepimizi sevindirsin bakalım yazarım mutlaka :)ovu testini test ettim ben süper.. ama bir daha yapmıcam elimdeki bitince ağrımdan anlıyorum zaten.. ondan sonra üstüne 14 koydum mu işte al sana bat :)
inşşallaaahh Rabbim sevindirsin güzel haberle gel..
kaset testte çıkmayabilir daha.. elinde varsa onu yapmaya devam et belki gösterir:)
Evet canım degerlendirdik. Yarın tekrar yapicam test. Bakalım siliklesecek mi... Ben pko'yum. Çift çizgiyi görmem diye düşünüyordum ama gördüm çok şükür. Bide hamilelik olursa degmeyin keyfime :)
Selam kızlar ben ovilasyon zamanını değerlendirdim bugün reglim 3 gün gecikti 2 defa test yaptım negatif çıktı halen regli olamadım acaba hamilemiyim testler de çıkmıyor olabilir mi :/
Amin canım Allah tüm bekleyenlere nasip etsin anneliği tattirsin inşallahAy inşallah kuzum ya inşallah kavuşursun bebeğine hepimiz dua edelim birbirimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?