Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu da 19.11.2018 ovulasyonum dünkü ile aynı. Bol bol incir tüketmeli sizin başka öneriniz var mı kızlar. Bal çörek otu tarcin yaptım geçen hafta bitti.

Eklentiler

• 20181119_110822.jpg
    20181119_110822.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 37
Ovulasyon yapıyorum hala kuzum gebeliğe geçemedim henüz ben pik yakalama derdindeyim :) inşallah bu sefer güzel haber verebilirim ama 2 yıldır o kadar alıştım ki hayal kırıklığına artık üzülemiyorum bile.
ınsallah yakaladığın yumurtlama gunu güzel haberlere vesile olur dıyelım o zaman canım benım . tum testlerıne falan baktırdınmı kuzum ne dıyor doktorlar pekı. acaba gerçekten aşırı strestenmı olmuyo

Bu da 19.11.2018 ovulasyonum dünkü ile aynı. Bol bol incir tüketmeli sizin başka öneriniz var mı kızlar. Bal çörek otu tarcin yaptım geçen hafta bitti.
olmaya yakın gıbı kuzum daha oncekı yaptıgında hangı gunlerde oluyodu yakınmı gunlerı su yaptığınla yoksa her ay degıskenmı.sen sımdıden basla ıkı günde bır devam edın bazı forumlarda okuyorum önceden başlamışlar ıllakı o gunu beklememısler bızmı bı yerde yanlış yapıyoruz bılmıyorumkı ya

Geçen ay silikleşmesini beklemeden çalışmaları bırakmıştık bu ay silikleşene kadar devam :)

Eklentiler

• 5FEA9A5F-2679-41ED-AF37-E58954E96570.jpeg
    5FEA9A5F-2679-41ED-AF37-E58954E96570.jpeg
    75 KB · Görüntüleme: 30
Geçen ay silikleşmesini beklemeden çalışmaları bırakmıştık bu ay silikleşene kadar devam :)
ben amh testi baktırdım yarın doktordanda randevu aldım aksam üstü tedavımı baslıycak tup bebegemı gonderıcek napıcak bakalım gelısmelerı yazarım:((

ınsallah yakaladığın yumurtlama gunu güzel haberlere vesile olur dıyelım o zaman canım benım . tum testlerıne falan baktırdınmı kuzum ne dıyor doktorlar pekı. acaba gerçekten aşırı strestenmı olmuyo
Canım ben doktor takibindeydim 2 yıla yakındır bir sorun yok 2 defa asilama oldum. Bu ay ovulasyonla denemeye karar verdim 1-2 ay böyle deniycem sonrası Allah kerim ama stresten sanırım

olmaya yakın gıbı kuzum daha oncekı yaptıgında hangı gunlerde oluyodu yakınmı gunlerı su yaptığınla yoksa her ay degıskenmı.sen sımdıden basla ıkı günde bır devam edın bazı forumlarda okuyorum önceden başlamışlar ıllakı o gunu beklememısler bızmı bı yerde yanlış yapıyoruz bılmıyorumkı ya
Kuzum ilk defa yapıyorum dün ve bugün koyulasmaya başladı. Dün değerlendiremedik bugünden itibaren çalışmalara başlarız artık.

Kuzum ilk defa yapıyorum dün ve bugün koyulasmaya başladı. Dün değerlendiremedik bugünden itibaren çalışmalara başlarız artık.
Benim bildiğim pik olmadan 2-3 gün once ve 2-3 gün sonra da önemli. Gün aşırı olunca total de 3-4 ilişki de oran yüksek. Ama şöyle de birşey var. Ovulasyon takibi yapıyoruz ama kimimizin koyu çıkıyor kiminin çıkmıyor. Bu yumurtlama günü herkeste farklı. Oyuzden de ay in her günü önemli aslında kafadan düşünmeyi silip ay in her 3 günde 1 ini değerlendirmek lazım. (Yumurtlama vs. sağlık problemi yoksa tabi ) benim kuzenim doktoruna sormuş. Vücudunu tanıması gerekiyor kafaya takamasi lazim demiş.

merhaba kızlar size bi sorum olacaktı acaba ilişki esnasında içinizde sperm sıcaklığı hissediyormusunuz? hissedilmeyince tüplerin tıkalı olduğunu duydum doğrumu bu?

ben amh testi baktırdım yarın doktordanda randevu aldım aksam üstü tedavımı baslıycak tup bebegemı gonderıcek napıcak bakalım gelısmelerı yazarım:KK43:(
Sıkma canını hep en önemlisi stres diyorlar gelişmeleri ve hayırlı haberlerini bekliyorum. Bu ay benim de olmazsa bende gidicem artık doktora

selam kizlar bisey sormak istiyorum adetimin 15. gunu ovulasyon testi yaptim cok silik cizgi cikti bende adetin 15. gunu oldugu icin yumurtlama olmustur artik.diye tekrarlamadim testi bu arada 30 gunde bir adet olurum bugun adetin 19.gunu bu sabah seffaf sumuksu akintim olunca birdaha test yaptim ve cok koyu iki cizgi cikti simdi ben yeni mi yumurtlamaya basliyorum yardimci olurmusunuz 20181119_154002.jpg

Son düzenleme:
selam kizlar bisey sormak istiyorum adetimin 15. gunu ovulasyon testi yaptim cok silik cizgi cikti bende adetin 15. gunu oldugu icin yumurtlama olmustur artik.diye tekrarlamadim testi bu arada 30 gunde bir adet olurum bugun adetin 19.gunu bu sabah seffaf sumuksu akintim olunca birdaha test yaptim ve cok koyu iki cizgi cikti simdi ben yeni mi yumurtlamaya basliyorum yardimci olurmusunuz Eki Görüntüle 2207424
Hayır önümüzdeki 1-2 gün icin de yumurtanız çatlayacak. Yanı bugün ve yarın ilişki olmalı. Bu arada test yapmaya devam edin. Tek çizgi görene kadar değerlendirin.

selam kizlar bisey sormak istiyorum adetimin 15. gunu ovulasyon testi yaptim cok silik cizgi cikti bende adetin 15. gunu oldugu icin yumurtlama olmustur artik.diye tekrarlamadim testi bu arada 30 gunde bir adet olurum bugun adetin 19.gunu bu sabah seffaf sumuksu akintim olunca birdaha test yaptim ve cok koyu iki cizgi cikti simdi ben yeni mi yumurtlamaya basliyorum yardimci olurmusunuz Eki Görüntüle 2207424
İkimizin ayni gün olmuş :) evet yeni yumurtluyorsun test silikleşene kadar çalışmalara devam etmeniz gerekiyor

Hayır önümüzdeki 1-2 gün icin de yumurtanız çatlayacak. Yanı bugün ve yarın ilişki olmalı. Bu arada test yapmaya devam edin. Tek çizgi görene kadar değerlendirin.
tamam cok tesekkur ederim degerlendiricem mutlaka :KK48: insallahh bu defa olur

Kızlar öğlen testim çift çizgi çıkmıştı akşam eve geldim testi tekrarladım silikleşmiş ve biz daha değerlendirememiştik :( acaba genede olur mu :s çok üzülüyorum artık

Kızlar öğlen testim çift çizgi çıkmıştı akşam eve geldim testi tekrarladım silikleşmiş ve biz daha değerlendirememiştik :KK43: acaba genede olur mu :s çok üzülüyorum artık
Olur canım daha yeni çatlamış demek ki hala tüpte bekliyor:) en yakın zamanda değerlendirin. 24 saat yaşıyormuş yumurta ben 6-12 saat zannediyordum 24 saati de yeni öğrendim:)

Back