Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kafanı başka seylerle dağıtmaya çalışsan,bir ara bende böyle olmuştum ama sonra ne biliyim başka uğraşlara verdim kendimi.
Canım başka şehirde falan olsam hobi edinirim bişe yaparım ama burda bi hobi YÖK alışveriş merkezi hiç bişe yok ne bileyim evde akşama kadar böyle düşün düşün oldum artık

:)))ah ah su hallerimize bak allah ssonumuzu hayir etsin bagrimiza kara taş basip fatma girik gibi deli deli dolancaz yakind

Kuzum yasin daha kucuktur lutfen bu kadar cok kendini hirpalama bak bi arkadasimin hicbi problemi yoktu bi suru yunurtasi vardi falanesindede oyle tek sebep neydi biliyomusun stres bunlar bi bi e bosverdi amann mofuna girdiler ve surpriz oldu canim biraz kendimizi baska seyleremi versek ne bileyim canim sana akil veriyorumda bende ayniyim
Canım benim güzel diyon da Hakkari’de ne alışveriş merkezi var ne hobi için bi olanak var hiç bişe yok akşama kadar pasta börek yapıp kafamı buna yoruyorum inanır Mısın bugün evlilik yıldönümüymüş ben daha şimdi hatırladım oy oy oy

Y
Acaba yerleşme kanaması mıydı : ? Bi test mi yapsan[/QUOTyapica
Kuzum yapcamda hem adet gunume daha bes gun var hemde kaynana maynana elti colugu cocugu cocugu herkes evde bide ha simdi ggiderler diyorum yok cocuk uucuncuye uyuyo uyanio gidiyim demiyolar zaten boyle en onemli zamanlarda gelirler varya o ovulasyon gunundede burdalardi ondan degerlendirememistik o en koyu gunu yaw hem torun sorup duruolar hemde bi musade etmiyolar

Kızlar pik mi yoksa yarın daha da netleşir mi acaba ?

Eklentiler

• 215F5B31-DEDC-481C-98D0-C9D41A91F6E7.jpeg
    215F5B31-DEDC-481C-98D0-C9D41A91F6E7.jpeg
    89,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu ay ovülasyon testi yaptım yarın adet günüm.Dün ve bugün gebelik testi yaptım böyle çıktılar ne dersiniz şansım var mı ? Buarada mimli bir test almışım markası albi:bicak:

Eklentiler

• 9B8B2EFF-53F4-44C3-AA79-8E198CD1799B.jpeg
    9B8B2EFF-53F4-44C3-AA79-8E198CD1799B.jpeg
    92,5 KB · Görüntüleme: 35
Bende bekliyorum adeti cnm bende bu sefer olmadı diye düşünüyorum aralık ayı inşallah uğurlu gelir adetten sonra da rahim filmi çektirteyim diyorum
Hayirlisi cnm hani diyorlar ya kirmizilar gelmeden umut kesmek yok.. olmazsa da aralikta umutlar:)
Filmi sen isteyince cekiyolar mi ? Mesela bana hic bir de rahim filmi cekelim denmedi..

Kizlar adet oldum:KK43:(( sanirim hhic bi zaman olmuycak benim bu is.yani ovulasyon gununu tespit edipte o gunleri degerlendirdip olmuyosa dahada nasil oolcak bu cok cok umitsizim su an aglamak istiyorum inanin evde misafir olmasa oturup agliycam:KK43:(
Psikolojik olarak hep onu dusundugun için canım. Ne zaman ki düşünmeyeceksin o zaman supriz yapacak sana bence. Cogumuzun oyle. Beynimizdeki hormon salgılayan o zimbirtidan bunlar hep. :(

Kizlar merhaba birsey sormak istiyorum bu pik dedigimiz sey tam olarak nedir? Onumuzdeki ay bende ovulasyon testi yapmayi dusunuyorum da iki cizginin en koyu hale gelmesine mi pik diyoruz ?

kızlar dünde kahverengi lekelenmem oldu ve bugun normal kanama gibi adetım geldı sanırım ve yıne foss:((((

Üzülme kuzum ya ,kafanı rahat bırak biraz valla taka taka migren hastası oldum ben.
hadi bize güzel bi haber ver motivasyonumuz artsın bu mübarek günde:) valla ne kadar zormuş böyle umut edıp edıp boşa çıkması hep duyardım ama yasamak cok zormuş ya allahım herkese yardım etsın gerçekten o mutluluğu yasamayı ...

hadi bize güzel bi haber ver motivasyonumuz artsın bu mübarek günde:) valla ne kadar zormuş böyle umut edıp edıp boşa çıkması hep duyardım ama yasamak cok zormuş ya allahım herkese yardım etsın gerçekten o mutluluğu yasamayı ...
Ovulasyon yapıyorum hala kuzum gebeliğe geçemedim henüz ben pik yakalama derdindeyim :) inşallah bu sefer güzel haber verebilirim ama 2 yıldır o kadar alıştım ki hayal kırıklığına artık üzülemiyorum bile.

Back