Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum be kkuzum su an o kadar karamsarimki o kadar uzuluyorumki gercekten ((
Karamsar olmamak elde değil maalesef ama bir şekilde bunu da atlaticaz hep birlikte , burda olma nedenimiz birbirimize destek olmak kimselere anlatamadığımız dertlerimizi birbirimize anlatıp ferahlamak.Pazartesi mevlit kandili bol bol dua edelim.

Edelim kuzum edelim hwpimiz birbirmize edelim hep(

Kizlar adet oldum(( sanirim hhic bi zaman olmuycak benim bu is.yani ovulasyon gununu tespit edipte o gunleri degerlendirdip olmuyosa dahada nasil oolcak bu cok cok umitsizim su an aglamak istiyorum inanin evde misafir olmasa oturup agliycam(
canım benim sıkma canını vardır bir hayır daha vakti zamanı gelmemiştir.. bir doktora görün istersen bu ay

Kizlar gunluk pet vardi dun aksam bi baktim pete kahverengi boyle adet gelmeden hemen once gelen koyu ki akinti gibi bisi olurya oyle bisi vardi agladim aglicam o derece moralim bozuldu ama cok ggari bisi oldu sabah hicbisey yok bu nedir yaa hicbisey anlamadim

canım benim sıkma canını vardır bir hayır daha vakti zamanı gelmemiştir.. bir doktora görün istersen bu ay
Kuzucum doktora gittim yumurtalarin az dedi bana horminlar filan iyi idare eder babamin aameliyati sirasinda fsh biraz yukselmisti ama rezervim azalmis o yuzden bbelkid cok karamsarim

Kızlar bugün ki ovulasyonum benim şafak bir kaç güne geliyor sanırım.

Eklentiler

• 20181118_114111.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 28
Gelismeleri yazarim canim gun icinde bakalim bbirseyler gelicekmi
Kızlar bugün ki ovulasyonum benim şafak bir kaç güne geliyor sanırım.
Aynen kuzum geliyor cok iyi degerlendir her gununu.hatta diyorum valla takip ettim o kadar olmadi bu testi gunde bes kere yapip yyunurtayi havada catlarkenmi yakalicam daha napim diyorum :)

Deli ya ne güldüm:)) valla herşeyi yapabilecek durumdayız cantamda ovülasyon testim ve kağıt bardak dolasiyorum deli gibi Avmye girerken cantayi koyuyoruz ya cihaza bakıyorum bardak ben burdayim diyor

:)))ah ah su hallerimize bak allah ssonumuzu hayir etsin bagrimiza kara taş basip fatma girik gibi deli deli dolancaz yakinda

Deli ya ne güldüm:)) valla herşeyi yapabilecek durumdayız cantamda ovülasyon testim ve kağıt bardak dolasiyorum deli gibi Avmye girerken cantayi koyuyoruz ya cihaza bakıyorum bardak ben burdayim diyor
Ben artık destek almaya karar verdim o derecedeyim oyun oynuyorum hadi bu eli geçersem hamiş olcam falan diyorum o kadar kötüyüm ve eşimin işinden dolayı hakkarideyim o yüzden önümüzdeki ay rahim filmi için vana gidicem inanın her dakika özel hastanede dr bulmak nur nimetmiş

:)))ah ah su hallerimize bak allah ssonumuzu hayir etsin bagrimiza kara taş basip fatma girik gibi deli deli dolancaz yakind
Çan’ımdan o moda girmeme ramak kaldı ağlanacak halime gülüyorum
Kuzum yasin daha kucuktur lutfen bu kadar cok kendini hirpalama bak bi arkadasimin hicbi problemi yoktu bi suru yunurtasi vardi falanesindede oyle tek sebep neydi biliyomusun stres bunlar bi bi e bosverdi amann mofuna girdiler ve surpriz oldu canim biraz kendimizi baska seyleremi versek ne bileyim canim sana akil veriyorumda bende ayniyim

Canım kafanı başka seylerle dağıtmaya çalışsan,bir ara bende böyle olmuştum ama sonra ne biliyim başka uğraşlara verdim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…