- 23 Temmuz 2018
- 2.475
- 4.801
- 133
- 34
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
Canım saat 10’dan önce yapılması önerilmiyor. İlk idrarla da yapmayacaksın. Sabah yapacaksan 11 ideal. 9’da sıvı alımını bırak öyle 11’de yap. Sabah yaptığın için böyle çıkmış olabilir belki.15de pik oldu 16da hafif silikleşti 17de yine pik gösteriyor
bunu sabah yaptığım için mi acaba?
9dan beri yarım bardak kadar su içtim. 11de tekrar yapayım mı? 11de evden çıkıcam çünkü. bir gün arayla pozitif olur mu ya aklım karıştı?Canım saat 10’dan önce yapılması önerilmiyor. İlk idrarla da yapmayacaksın. Sabah yapacaksan 11 ideal. 9’da sıvı alımını bırak öyle 11’de yap. Sabah yaptığın için böyle çıkmış olabilir belki.
17 pik gibi duruyor.. bugun aksam birdaha mi yapsan.15de pik oldu 16da hafif silikleşti 17de yine pik gösteriyor
bunu sabah yaptığım için mi acaba?
yapıcam mutlaka. da ben dayanamadım da sabah yaptım17 pik gibi duruyor.. bugun aksam birdaha mi yapsan.
Bence yap yarım bardak sudan bir şey olmuyor koyuysa yine koyu çıkıyor ben de öyle yapmıştım yine koyu çıkmıştı ertesi gün yok oldu çizgi:)9dan beri yarım bardak kadar su içtim. 11de tekrar yapayım mı? 11de evden çıkıcam çünkü. bir gün arayla pozitif olur mu ya aklım karıştı?
Bos gecme evet biz de cok degerlendiremiyoruz.. olan bir iki iliskiyle de oluyor da iste..yapıcam mutlaka. da ben dayanamadım da sabah yaptım
misafirler iptal oldu bu arada, rahatım artık :) bugünü değerlendiririz kesin
çıktım bile çantama attım bi test ilk fırsatta yapıcam. şuan oruçlu gibi hissediyorum kendimiBence yap yarım bardak sudan bir şey olmuyor koyuysa yine koyu çıkıyor ben de öyle yapmıştım yine koyu çıkmıştı ertesi gün yok oldu çizgi:)
inşallah tutar hayırlısıyla. acaba diyorum benim 2 yumurtam mı oluştuBos gecme evet biz de cok degerlendiremiyoruz.. olan bir iki iliskiyle de oluyor da iste..
Sabah da yapabilirsin tabi ama ilk idrarla degil... hayirlisi bakalim..
Yok imkansiz degil yumurta degil de yumurtlama diycektin galiba :)) ama sendeki durum daha pik yapmamis gibi yarin ya da aksam yaptiginda belli olur cnm.inşallah tutar hayırlısıyla. acaba diyorum benim 2 yumurtam mı oluştuimkansız mı bir ayda 2 yumurta?
evet öyle dicektim aceleyle öyle yazmısımYok imkansiz degil yumurta degil de yumurtlama diycektin galiba :)) ama sendeki durum daha pik yapmamis gibi yarin ya da aksam yaptiginda belli olur cnm.
hadi insallah rast gelirEvet canim pikte su an daha yumurtan catlamamis bol bol mayayi çalin göle:))
Ayyyy yakalandın desene :)) bi an kendimi hayal ettim kimse bilmiyor benimde bu durumu asilamalari bile söylememiştim. Aman görsün söylerim bu sefer olmuyo annecim olmuyoKizlar kayinvalidem geldi habersiz banyodaki ovulasyon testlerimi gormus bana dioki kizimm hamilemisinn yok yok dedim bu yumurtlama testi o neymis dio dedimki torununun nasipse tohum gunumu degilmi ole bisi bu dedim:)))
Kızlar psikolojim alt üst herkes hamile herkesin bebeği var eskiden ne güzelmiş hemen hamile kalınırmış kızlar ara ebe dedikleri yaşlı teyzeler var ona giden var mıAyyyy yakalandın desene :)) bi an kendimi hayal ettim kimse bilmiyor benimde bu durumu asilamalari bile söylememiştim. Aman görsün söylerim bu sefer olmuyo annecim olmuyo
Oyle dusunme canim.. elbet senin de olacak pozitif dusun beynini olmuyor diye kodlama olacak zamanini bekliyor..Kızlar psikolojim alt üst herkes hamile herkesin bebeği var eskiden ne güzelmiş hemen hamile kalınırmış kızlar ara ebe dedikleri yaşlı teyzeler var ona giden var mı
Aynen kuzum eltim geldi kaynanam falan bizdeler kucuk bebegi var o kadar tatliki bende kendimi bi eksik hissediyorunkiKızlar psikolojim alt üst herkes hamile herkesin bebeği var eskiden ne güzelmiş hemen hamile kalınırmış kızlar ara ebe dedikleri yaşlı teyzeler var ona giden var mı
Kuzum yaa üzülme ne olur ,ne diyim ki vardır bunda da bir hayır. Ayrıca olmayacak diye düşünme olacak tabiki ama zaman var .Kizlar adet oldum(( sanirim hhic bi zaman olmuycak benim bu is.yani ovulasyon gununu tespit edipte o gunleri degerlendirdip olmuyosa dahada nasil oolcak bu cok cok umitsizim su an aglamak istiyorum inanin evde misafir olmasa oturup agliycam (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?