Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayır bu bebek işi bizi psikopat yapıcak varya goguslerımı sıkıyorum bakim agrı acı varmı dıye tövbe tövbe dıyorum sonra ben napıyorum ya :olamaz:

ilk buraya yazıcamm ınsanı anca aynı derdi çeken anlar arkadaşlarıma soyluyorum mesela kendılerının colugu cocugu olduğu ıcın pek anlamadıklarını hıssedıyorum
çocuğum var ama seni anlayabiliyorum, o ona bağlı değil, Rabbim empati yeteneğini merhameti vicdanı herkese vermemiş.. çok şükür bize nasip etmiş.

:KK45:
Allah iyiliğini versin ..
ama hep denilen şey de takmamak düşünmemek..
başka şeylere kanalize olmak...
biz elimizden geleni yapalım gerisini Allaha bırakalım canım:)

Selam kızlar inşaAllah o güzelduygu hepimize nasip olur anne oluruz :anneadayı::dua: Ovulasyon testi yapmak çok güzel özellikle pkolular için ama beni çok strese sokuyor . Uzak duruyorum bu ay .

hayır bu bebek işi bizi psikopat yapıcak varya goguslerımı sıkıyorum bakim agrı acı varmı dıye tövbe tövbe dıyorum sonra ben napıyorum ya :olamaz:
Hahah geçen ay ilk kez ovilasyon denediğim de ayni böyleydim bende :) düşünmemek akışına bırakmak lazım da insanın aklından çıkmıyor ki :/

çocuğum var ama seni anlayabiliyorum, o ona bağlı değil, Rabbim empati yeteneğini merhameti vicdanı herkese vermemiş.. çok şükür bize nasip etmiş.
amin kuzum amin gerçekten rabbım herkesın kalbıne vıcdan merhamet versın ben babamın hastalık surecındede gordum o empatı yapamayan ınsanları gozumdekı yaslar kalbıme akarken yanımdaki arkadaşım mezdeke açıp oynamıştı o yüzden ınsanlara ınancım guvenım acaıp değişti.vıcdansız ve merhametsız ınsan et ve kemikten ıbaret gıbı bısey zaten.

Hahah geçen ay ilk kez ovilasyon denediğim de ayni böyleydim bende :) düşünmemek akışına bırakmak lazım da insanın aklından çıkmıyor ki :/
çıkmıyor be canım ınsanın fıkrı neyse zıkrıde attığı her adımıda o oluyor. inşallah yorulduğumuz bu yollarda rabbım bızı sevındırır cuma cuma hepımıze dua edıyorum

kızlar yardım:bicak:

sizce dün mü pik olmuş bugün mü? dünü değerlendirdik ancak bugünü ve yarını değerlendiremiyoruz maalesef. bana dün pik olup henüz yeni çatlamış gibi geldi.

Eklentiler

• 75FECF79-39D9-432D-B5B2-29BCF18209E5.jpeg
    75FECF79-39D9-432D-B5B2-29BCF18209E5.jpeg
    72,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 1BB4055B-5E36-4334-9178-56AA50214126.jpeg
    1BB4055B-5E36-4334-9178-56AA50214126.jpeg
    251,1 KB · Görüntüleme: 45
15de pik oldu 16da hafif silikleşti 17de yine pik gösteriyor:işsiz:
bunu sabah yaptığım için mi acaba?

Eklentiler

• 26BA3695-B949-4E60-88D8-B5232889FB22.jpeg
    26BA3695-B949-4E60-88D8-B5232889FB22.jpeg