- 6 Aralık 2014
- 472
- 265
- 323
- Konu Sahibi Bendeniz07
ilk buraya yazıcamm ınsanı anca aynı derdi çeken anlar arkadaşlarıma soyluyorum mesela kendılerının colugu cocugu olduğu ıcın pek anlamadıklarını hıssedıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah aynı anda hepımız hamile kalırız bende umutsuzum ama ...Canım olucak bnmde bu ay olmadı galiba umutsuzluk etmeyelim benim yumurtlama sonrası adete kdar göğüslerim ağrır bugün ağrımaya başladı bekliyorum 28 kasımı ama umutsuzum
çocuğum var ama seni anlayabiliyorum, o ona bağlı değil, Rabbim empati yeteneğini merhameti vicdanı herkese vermemiş.. çok şükür bize nasip etmiş.ilk buraya yazıcamm ınsanı anca aynı derdi çeken anlar arkadaşlarıma soyluyorum mesela kendılerının colugu cocugu olduğu ıcın pek anlamadıklarını hıssedıyorum
Hahah geçen ay ilk kez ovilasyon denediğim de ayni böyleydim bende :) düşünmemek akışına bırakmak lazım da insanın aklından çıkmıyor ki :/hayır bu bebek işi bizi psikopat yapıcak varya goguslerımı sıkıyorum bakim agrı acı varmı dıye tövbe tövbe dıyorum sonra ben napıyorum ya![]()
amin kuzum amin gerçekten rabbım herkesın kalbıne vıcdan merhamet versın ben babamın hastalık surecındede gordum o empatı yapamayan ınsanları gozumdekı yaslar kalbıme akarken yanımdaki arkadaşım mezdeke açıp oynamıştı o yüzden ınsanlara ınancım guvenım acaıp değişti.vıcdansız ve merhametsız ınsan et ve kemikten ıbaret gıbı bısey zaten.çocuğum var ama seni anlayabiliyorum, o ona bağlı değil, Rabbim empati yeteneğini merhameti vicdanı herkese vermemiş.. çok şükür bize nasip etmiş.
çıkmıyor be canım ınsanın fıkrı neyse zıkrıde attığı her adımıda o oluyor. inşallah yorulduğumuz bu yollarda rabbım bızı sevındırır cuma cuma hepımıze dua edıyorumHahah geçen ay ilk kez ovilasyon denediğim de ayni böyleydim bende :) düşünmemek akışına bırakmak lazım da insanın aklından çıkmıyor ki :/
Yani 1 haftaya bende senin gibi olurum merak etme :)) aklımız fikrimiz bebek oldu Allah sonumuzu hayır ede:))Ben geri sayimdayim habire kendimi dinliyorum canim:))sen nasilsin
Yarin belli olur cnm.. ikisi de pik duruyor catlayamadi belki daha..kızlar yardım
sizce dün mü pik olmuş bugün mü? dünü değerlendirdik ancak bugünü ve yarını değerlendiremiyoruz maalesef. bana dün pik olup henüz yeni çatlamış gibi geldi.
bugünkü bi tık silik ama. dünkü tam koyuydu. ama evet yarın belli olur. bugün çatlamış olsun yaaYarin belli olur cnm.. ikisi de pik duruyor catlayamadi belki daha..
Geçen ay aynı şekildeydi benim de biz de değerlendirememiştik mutlaka silikleşene kadar ilişkiye devam etmek lazım bencebugünkü bi tık silik ama. dünkü tam koyuydu. ama evet yarın belli olur. bugün çatlamış olsun yaa
yarın sabah yapsam doğru sonuc verir mi?
yaaaGeçen ay aynı şekildeydi benim de biz de değerlendirememiştik mutlaka silikleşene kadar ilişkiye devam etmek lazım bence
Ilk idrarinla yapmicakmissin cnm 11 gibi dene istersen.bugünkü bi tık silik ama. dünkü tam koyuydu. ama evet yarın belli olur. bugün çatlamış olsun yaa
yarın sabah yapsam doğru sonuc verir mi?