Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mutlaka silikleşene kadar çalışmalara devam edin boş geçmeyin Muhtemelen yarın yada öbür gün silikleşir

ben hangi günler ilişki olduğu notunu tutmuyorum kızlar ama kaç tane olduğunu sayabiliyorumm, az geliyor demek, ama sık sık olmuyor maalesef, yorgunluk kuzunun ödevleri vs

Merhaba , bende bu testten kullanıyorum gitti gidiyordan aldım 30 lu 2 gebelik 1 adet erken gebelik testi hediyesi vardı 30 tl
çok iyiymiş fiyatı , hergün mü yoksa , adetten sonra yumurtlama günlerinde mi kullanılıyor , 2 aydır deneme yapıyoruz ama olmadı , kan testi falanda yaptırmadım , kist geçmişim var , adetim düzenli ama ovulusyon günlerimi takip edeyim dedim bnde

Mutlaka silikleşene kadar çalışmalara devam edin boş geçmeyin Muhtemelen yarın yada öbür gün silikleşir
kusura kalmayın herkese soruyorum bilmediğimden , yumurtladığımızı koyuluğundan mı yoksa silik olmasında mı anlıcaz ?

teşekkür ederim . ne kadara aldın ve hangi sıklıkta kullanıyorsun ?
30lu ovulasyon, 2 adet gebelik, 1 adet ultra gebelik 30₺ye aldım ben internetten. son kullanma tarihleri de 2020. adetin 11. gününden itibaren başladım kullanmaya. her akşam 9-10 gibi yapıyorum. yapmadan önce sıvı tüketimini azaltıyorum

kusura kalmayın herkese soruyorum bilmediğimden , yumurtladığımızı koyuluğundan mı yoksa silik olmasında mı anlıcaz ?
Şimdi önce test al ovilasyon testi diye geçiyor. Normalde regli bittikten 2 sonra başlanıyor ama sen hemen başla hergün yap hatta günde 2 de yapabilirsin sana kalmış 2 çizgi de aynı koyuluğa ulaştıktan sonra çalışmalara başlaman lazım ve çizgi tekrar silikleşene kadar çalışmaları sürdürmen lazım . Sonrası allahtan nasip ettiyse olur :) koyulaşması yumurtlama demek tekrar silikleşmesi yumurta çatladı demek

ben hangi günler ilişki olduğu notunu tutmuyorum kızlar ama kaç tane olduğunu sayabiliyorumm, az geliyor demek, ama sık sık olmuyor maalesef, yorgunluk kuzunun ödevleri vs
Ben de Flo diye bir uygulama var telefonumda ilişki olduğu günleri oraya giryorum böylece ayrıyeten bir yerlere yazmam gerekmiyor. Ama ilişki sık sık da olmuyorsa yumurtlama gününe denk gelmeli mutlaka. Ben burada tek ilişkiyle hamile kalam çok okudum demek ki yumurtlama gününe denk gelmiş.

çok teşekkür ederim çok iyi anladım olayı şimdi. Allah hepimize nasip eder inşallah hayırlısıyla .

Innovita kullanıyorum ama ilk ayım. Önerebilmek için erken :) ama almadan once baktigim yorumlar iyiydi. Reglim duzensiz oldugu icin riske atmayip 12. Gun testi yapmaya basladim. Henüz pik görmedim 2 gün oldu henüz. Muhtemelen 20 kaşıma kadar testi yaparim. Bu arada doktorla da yumurta takibindeyim aynı zamanda.
testi nasıl kullanıyorsunuz ? hangi marka tavsiye edersiniz peki?

Merhaba arkadaşlar, geçen ay ben de ovulasyon testiyle denedim ama olmadı malesef kalanlarla bu ay da deneyip yine olmazsa kendimi bu strese sokmayacağım artık, desem deee ben de bilmiyorum ne yaparım, çok şükür adetim ve yumurtlamam sıkıntısız, akıntıdan da az çok anlıyorum, üç kere hamile kaldım sonu gelmese de hamile kalabiliyorum çok şükür ama merak ve çaresizlik işte, insan tutunacak bir dal arıyor galiba, uzun bir özgeçmişten sonra asıl sorum geçen ay koyu çizgiden 24 saat sonra yaptığımda silikleşmişti , belki 24 saatten çok önce bile çatlamış olabilir yani, koyu çizginin olduğu gün ve sonrasındaki 3 günü değerlendirin diyorlar ama yumurtam çatladıktan sonra şansım ne kadar ki 3 gün denemenin bi faydası olur mu bilemedim , ben koyu çizgi ve ertesi gün denedim sonra grip oldum

balbocegi35 kız kardeşim eczacı, çok pahalı olmasına gerek yok dedim bana miratech diye bir marka verdi, koyu çizgimi gördüm memnun kaldım, ilk gebeliğimi de beş liralık testle öğrenmiştim, olanı her test ölçüyor bence:)

bugün 23. günüm ve kendimi dinliyorum gozlerım kapalıbatıma kaldı 6 gün gogus hassasıyeti yasayanları okuyorum o yok midesi hafif bulantısı olanları okuyorum oda yok uyku hali okuyorum ben cin gibiyim yanı bu ayda ıska ah rahmım ben senden cok cektım soyle nedir bu halin dıyesım var:)) ben 1'inde koyu kırmızı cızgıyı gordum ilişki günleri 31-2-3-5 eger tutmazsa 1'ini es geçmeye baglıcam eger tutarsa benım yolumdan gidebilirsiniz tutmazsa siz kırmızı cızgı gununude değerlendirin

Koyu çizgiden ne kadar gün sonra silikleşti bakabildin mi ?

Koyu çizgiden ne kadar gün sonra silikleşti bakabildin mi ?
akşam resmini çekip atayım canım gerçi zaman gectıkce biraz daha renkleri değişiyor ama ertesi gun aksam 6 gıbı yaptığımda silikleşmişti diğer günler gibi hiç yok gibi değildi ama o günden baya sılıktı

Canım olucak bnmde bu ay olmadı galiba umutsuzluk etmeyelim benim yumurtlama sonrası adete kdar göğüslerim ağrır bugün ağrımaya başladı bekliyorum 28 kasımı ama umutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…