- 6 Aralık 2014
- 472
- 265
- 323
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
13 gun gectıyse çıkması lazım canımMeraba arkadaslar benimde bir sorum var 17 eylulde asilama yapmistim. Tutmadi 2 ekimde adet gordum adetten sonrada rahim filmi cekildi. Ve en so adet tarihime gore 13 gun adetim gecmis oluyor. Bu zamana kadarda adet olurum diye umursamadim acikcasi ama hic adet belirtim yok sadece goguslerim asiri sisti. Acaba gebelik testi alsam idrarda cikar mı ?
Ne guzel anlatmışsın. Kesinlikle ben de o duyguyu çok merak ediyorumaminnn insaşşalhh yaa kızlar bizimde evladımız olsun anne olabılelım bızde en cok neye ozenıyorum bılıomuusnuz hanı bı suru ınsanın ıcınde bebek annaesını secıp sadece ona gıtmek ısterya onda güven duyar o duyguyu yasamak ıstıyorum ya
Ben geçen ay denedim 9. Gün koyulaştı :) ama malesf olmadı şimdi tekrar deniyorum 2. Gün halen silik teste devamTest yaptım yine silik ne zaman koyulasacak yada en doğrusu koyulasacak mi? :))) gününü yakalayan var mı?
kuzum hangi gun pıkı yakaladın ve hangi gunlerı değerlendırdınızde olmadı günlerimizi yazalımki daha başka metotlar deneyelim ucte yetmez bes kere beste yetmez yedi kere :))Ben geçen ay denedim 9. Gün koyulaştı :) ama malesf olmadı şimdi tekrar deniyorum 2. Gün halen silik teste devam
yaaaa kuzum üzülme hiç hayırlısı böyleymiş umutlar aralığaben regl oldum kızlar..
Hakkında hayırlısı boyleymis bu ay için canım. Uzulmemeye çalış. Kafayı taktikca daha içinden çıkılmaz bir hal alıyor beklemekben regl oldum kızlar..
benimki laboquick. benim en güvendiğim test markası ovulasyonu ilk kez bu ay kullanıyorum memnunum şuanlık bi sıkıntı yoktesti nasıl kullanıyorsunuz ? hangi marka tavsiye edersiniz peki?
teşekkür ederim . ne kadara aldın ve hangi sıklıkta kullanıyorsun ?benimki laboquick. benim en güvendiğim test markası ovulasyonu ilk kez bu ay kullanıyorum memnunum şuanlık bi sıkıntı yok
Ooo ne güzel görüntü sen çalışmalara başla canım yarın yine tekrarla testi hatta test fazlaysa akşamda yap ama bu günleri boş geçme:) darısı başımıza bende hala silik.
Canım öyle yapmaya çalışıyorum hergün 11 de yapıyorum ama 12.gunum muhtemelen 5 güne yakalarım.Canım bekle ve hergun aynı saatte yap 4 saat falan ne sıvı al nede çişini yap bekle meyvesuyu içme sonucu alcaksın
Bence gayet iyi canım, bende 2 ay deneyip tüp bebeğe gecicem sanırımMerhaba canım yeni gördüm mesajını:) inşallah sen de bir an önce yakalarsın koyuyu. Valla ben Eylül’de yaptığımda hiç tam koyulaşmamıştı çok moralim bozulmuştu yumurtlamıyorum diye ama doktora gidip test yaptırınca rahatladım. Neden o ay koyulaşmadı anlamıyorum halâ. Dünü değerlendirdik. Bu da bugünkü test çok sıvı alımına dikkat edemedim çalıştığım için ama daha koyu gibi sanki düne göre.
Eki Görüntüle 2206179
Merhaba , bende bu testten kullanıyorum gitti gidiyordan aldım 30 lu 2 gebelik 1 adet erken gebelik testi hediyesi vardı 30 tlteşekkür ederim . ne kadara aldın ve hangi sıklıkta kullanıyorsun ?
:)) pik olduğu günü ve sonraki günü değerlendirdik malesf elimde test olmadığı için çatladımı diye bakamadım .. çıkardığım ders pik olduktan sonra silikleşene kadar çalışmalara devam etmek lazım:)kuzum hangi gun pıkı yakaladın ve hangi gunlerı değerlendırdınızde olmadı günlerimizi yazalımki daha başka metotlar deneyelim ucte yetmez bes kere beste yetmez yedi kere :))
:))))kuzum hangi gun pıkı yakaladın ve hangi gunlerı değerlendırdınızde olmadı günlerimizi yazalımki daha başka metotlar deneyelim ucte yetmez bes kere beste yetmez yedi kere :))
Ben de aynı şekilde aldım oldukça uygun ve çabuk geliyorMerhaba , bende bu testten kullanıyorum gitti gidiyordan aldım 30 lu 2 gebelik 1 adet erken gebelik testi hediyesi vardı 30 tl
Sağlık olsun canım,kısmet inşallah olucak.ben regl oldum kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?