Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba,
Adetim 31-36 gün arasında değişiyor ve farkli zamanlarda yumurtluyorum. 2 aydır ovulasyon testiyle yumurta takibi yapıyorum. Geçen ay 2 gun pozitif yakaladım ve ertesi günü de değerlendirdik 3 gün üst uste ama hamile kalmadım.Bu ay da adetimin 26,27 ve 28 in de pozitif yakaladım. 3 gündür pozitif . Geçen ay adetin 2.günü hormon testi yaptırdım tüm değerler normaldi. Ovulasyon testinin resmini de yolluyorum. Yardımcı olabilir misiniz alttan yukarıya doğru son 4 günün degerleri

Eklentiler

• 1545586308859-1229989640.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 63
Yumurta çatlamamış sanırım

Merhaba kızlar yaklaşıl 1 ay önce hamile olduğumu öğrenip sizinle paylaşmıltım malesf bebeğimin kalbi atmıyor. Yarın kürtaj olucam.. Allahın izniyle 2 ay sonra ovilasyon testi ile çalışmalara devam edeceğiz..

Çok geçmiş olsun canim çok zor bir durum aynısını ben de yasamistim

canım üzüldüm geçmiş olsun.. 2 ay mı korun dediler..
inşallah kısa zamanda aaramıza gelirsin... Rabbim sağlıklı bir bebiş nasip etsin.

Merhabalar bende bu ay tam anlamıyla yapmaya başladım test adetim bittikten 3. Günden sonra ama sanki gelişme yk resimlere sizde bakar mısınız

Eklentiler

• 44DEFDE1-EA2F-4998-A9A5-E9FA93125259.jpeg
    109,6 KB · Görüntüleme: 29
Yumurtladıktan sonra 14 15 gün sayın diolar adet tarihî için canım on göre hesapla
  • Canım anlatmaya çalıştığın konu için banada yardımcı olur musun lütfen ben hesap yapınca 14 günü tamamlamış 15’inci gündeyim
  • Takvime göre yarın regl olma günü gösteriyor ama yumurtlama günü de 1 gün evvel olmuştu

Merhaba canım :) benim 40. Günüme kadar attığım testler pozitif değilmiş 40. Günde ovulasyon testim pik oldu 12 gün sonrada adet oldum. Bu ay tekrar ovulasyon takibi yapıcam geçen ay tecrübesizdim. Sen ovulasyon takibi yapıyor musun? Eğer yapıyorsan ne zaman pik olduğunu söylersen yardımcı olmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…