- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #2.321
Sen daha bilgilisin canım bence yaa benim.öle çok bi.bilgim yok yeniyim ben sen ac istersen ben varımYani herkes uyar dedi sanirim.
Ben hic konu acmadim o listeyi de yapmadim hic.. o zmn burda devam ederiz ya da biri cikar da ben hallederim derse ordan devam ederiz sikinti yok:)Sen daha bilgilisin canım bence yaa benim.öle çok bi.bilgim yok yeniyim ben sen ac istersen ben varım
Bilgi meselesine takildim kuzum ne konuda:))Sen daha bilgilisin canım bence yaa benim.öle çok bi.bilgim yok yeniyim ben sen ac istersen ben varım
Ben foto yüklemeyi bile yeni öğrendim ilk zamandır ay ne uğraşmıstım url falan nerden kaydediliyor acaba dieBilgi meselesine takildim kuzum ne konuda:))
Olmus cnm haydi kolay gelsinKizlar sizce bu asagidaki ovulasyon testi pozitif olmus mudur?
Insallah guzel sonuclanir ya bu kadar ugrasiyoruz bosa cikmazOlmus cnm haydi kolay gelsin
Insallah ..Amin..Insallah guzel sonuclanir ya bu kadar ugrasiyoruz bosa cikmaz
Sen ne zamandandir istiyorsun canimInsallah ..Amin..
Benim mayista son kurtajimSen ne zamandandir istiyorsun canim
Genel olsun bence ovu gebelik test duygular vs vs:))) sen bilirsin nasil acacagini o vakitSelam kızlar yeni konumuz ne olacak açayım isterseniz
Ben bunu pek anlayamadim cnm.. dorukla asagidakiler ayni koyulukta ama biri 32lerde digeri pik.Eki Görüntüle 2215702
Dün akşamı değerlendirdik bu akşam damı değerlendirsem yoksa gün aşırı yarın akşam mı ?
Bu gidişle yumurta çatlamayacak zaten 23. Günüm
8 aydir evliyim agustista kimyasal gebelik gecirdim bekliyorum iste 4 aydirBenim mayista son kurtajim
Bir kizim var canim.. 2.icin ugrasiyoruz:)
Sende durumlar nedir?
Canım aşağıdan yukarıya doğru en üsttekini bugün yaptım. En alttan beri yumurtam gelişmeye çalışıyorum henüz yeni koyu olduBen bunu pek anlayamadim cnm.. dorukla asagidakiler ayni koyulukta ama biri 32lerde digeri pik.
Ay bu ayki durumum yaa ben hamile kalamayısımı2buna bağlıyorum çok zor çatladı bakalım önümüzdeki ay böle olcakmı benim olursa doktora gidicmEki Görüntüle 2215702
Dün akşamı değerlendirdik bu akşam damı değerlendirsem yoksa gün aşırı yarın akşam mı ?
Bu gidişle yumurta çatlamayacak zaten 23. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?