Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi gözün Aydın canım
Benim hala gelen giden yok
Gelse de bende başlasam sizle beraber
DR a gittik tekrar gebelik testi yaptı
İki ay sonda rahim filmi ve ameliyat dedi adet olsam da en azından bu iki ayı değerlendirsem diyorum bende

Kızlar ayın 12 sinde başladım ovulaston testine regl in 12. Günü oluyor bugun silikleşti bu ne demek biliyor musunuz yorumlar mısınız lütfen :) :)

Eklentiler

• A2A49DB2-7824-4826-BB77-6F5CD5C11C9A.jpeg
    A2A49DB2-7824-4826-BB77-6F5CD5C11C9A.jpeg
    69,2 KB · Görüntüleme: 41
Yorumun için çok teşekkürler canım En koyu günde denemek gerekiyor değil mi öncedinde de denemek gerekir mi
Rica ederimm denemende sıkıntı olmaz koyu cift çizgi gördükten sonra siliklesinceye kadar ilşki olur hatta siliklesince de yani 3 4 5 gün değerlendirilcek hep

Kızlar ayın 12 sinde başladım ovulaston testine regl in 12. Günü oluyor bugun silikleşti bu ne demek biliyor musunuz yorumlar mısınız lütfen :) :)

Henüz bisey olmamış gibi daha canım

Herkeste cok koyu cikmayabiliyor canim sanki dun koyu bugun silik catlamis olabilir.. yaş onemli sivi alimin onemli
Ben de bordo hic gormedim mesela..
Yarin da bi yap ona gore belli olur gibi..

Herkeste cok koyu cikmayabiliyor canim sanki dun koyu bugun silik catlamis olabilir.. yaş onemli sivi alimin onemli
Ben de bordo hic gormedim mesela..
Yarin da bi yap ona gore belli olur gibi..
yorumunun için Teşekkür ederim canım :) yalnız ilkini sabah 10 da 2. Sini akşam 5 de 3. Şükür akşam 6 bucukta yaptık belli o yüzden oldu :(1 saat sonra tekrar yapayım diyorum yarında yaparsam ve silik çıkarsa çatlamış değil mi :)

yorumunun için Teşekkür ederim canım :) yalnız ilkini sabah 10 da 2. Sini akşam 5 de 3. Şükür akşam 6 bucukta yaptık belli o yüzden oldu :KK43:1 saat sonra tekrar yapayım diyorum yarında yaparsam ve silik çıkarsa çatlamış değil mi :)
Simdi ben gunde 2 3 yapmadim canim. Ama silik cikarsa catlamis diyorum ben.. belli olur ya bir iki gune.

Back