Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelir gibi oldu gelmedi benm kırmızılar ya bu leklenme yerleşme seysi olabilirmi 15 gün geçti yumurtlamanın ardından ama olblrmi
sen reglini daha iyi bilirsin kuzum eğer az az gelip sonradan sökülüyosan regl olabilir eğer öyle olmuyosan normalde bebek de olabilir ama yerleşme kanaması benim bildiğim döllenmeden sonraki 6. veya 7. gün oluyor çünkü bebek tüplerden yuvarlana yuvarlana rahme gelmesi ve yerleşmesi ortalama 1 haftayı buluyor.
zaten bugün ya da yarın sökülmezsen salı günü falan bir test daha yap derim ben

ve biliyorsun ki her şey nasip kısmet

O zaman regl:)

hadi yaa, var ya kendim kadar üzüldüm. çünkü senden de kendimden de emindim. tam günleri değerlendirmiştik. benim de 5. günüm bugün

bu ay eşime keçiboynuzu kürü yapıcam ben de kuru incir ve havuç'a yüklenicem. tahminen ocak ayının ilk haftası ovulasyon tarihim.

artık önümüzdeki maçlara bakalım :) olduysan da oldun boşver, regl olmamandan iyidir

Aynen kuzum ya benm bu ay eşim keçiboynuzu pekmezi tüketti ama fayda etmesi demek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…