- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 123
- Konu Sahibi Bendeniz07
- #2.281
Evet nasıl başka başlık mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OlabilirOcak ayı totemi yapalım uğur getirsin yeni sayfa yeni ay yeni yıl
Olabilir
Her ay için yeni sayfa, hem çok karışık olmaz
Kolay anlaşılır olur
ben de başlıycam 12 veya 13. günBu ay gene ovu yapacak olan arkadaşlar kimler var?
Yazalım
Bende başlıcam 10. Gün falan
internetten almıştım uygun geldi... sende mi internetten.?Bu şans, ben bu ay sadece 2 testle kurtarmıştım.
20 tane acıkmadık kutu var
Baya pahalida
uyar valla her türlü sıkıntı yok canım.Ocak ayı totemi yapalım uğur getirsin yeni sayfa yeni ay yeni yıl
sor şekerimŞimdi bisey sorcam size bu kız deli mi demeyin söz verin bakimmm![]()
Gelir gibi oldu gelmedi benm kırmızılar ya bu leklenme yerleşme seysi olabilirmi 15 gün geçti yumurtlamanın ardından ama olblrmisor şekerim![]()
sen reglini daha iyi bilirsin kuzum eğer az az gelip sonradan sökülüyosan regl olabilir eğer öyle olmuyosan normalde bebek de olabilir ama yerleşme kanaması benim bildiğim döllenmeden sonraki 6. veya 7. gün oluyor çünkü bebek tüplerden yuvarlana yuvarlana rahme gelmesi ve yerleşmesi ortalama 1 haftayı buluyor.Gelir gibi oldu gelmedi benm kırmızılar ya bu leklenme yerleşme seysi olabilirmi 15 gün geçti yumurtlamanın ardından ama olblrmi
O zaman regl:)sen reglini daha iyi bilirsin kuzum eğer az az gelip sonradan sökülüyosan regl olabilir eğer öyle olmuyosan normalde bebek de olabilir ama yerleşme kanaması benim bildiğim döllenmeden sonraki 6. veya 7. gün oluyor çünkü bebek tüplerden yuvarlana yuvarlana rahme gelmesi ve yerleşmesi ortalama 1 haftayı buluyor.
zaten bugün ya da yarın sökülmezsen salı günü falan bir test daha yap derim ben
ve biliyorsun ki her şey nasip kısmet
hadi yaa, var ya kendim kadar üzüldüm. çünkü senden de kendimden de emindim. tam günleri değerlendirmiştik. benim de 5. günüm bugünO zaman regl:)
Aynen kuzum ya benm bu ay eşim keçiboynuzu pekmezi tüketti ama fayda etmesi demek:)hadi yaa, var ya kendim kadar üzüldüm. çünkü senden de kendimden de emindim. tam günleri değerlendirmiştik. benim de 5. günüm bugün
bu ay eşime keçiboynuzu kürü yapıcam ben de kuru incir ve havuç'a yüklenicem. tahminen ocak ayının ilk haftası ovulasyon tarihim.
artık önümüzdeki maçlara bakalım :) olduysan da oldun boşver, regl olmamandan iyidir
hadi yaa ben de keçiboynuzunu direkt alıcam suda kaynatıyomuşuz öyleymiş kür. olsun vazgeçmek olmaz, keçiboynuzuna incire havuca sağlık :)))Aynen kuzum ya benm bu ay eşim keçiboynuzu pekmezi tüketti ama fayda etmesi demek:)
Eşim direk yedi kzum Bende dediğin gibi yapayım barihadi yaa ben de keçiboynuzunu direkt alıcam suda kaynatıyomuşuz öyleymiş kür. olsun vazgeçmek olmaz, keçiboynuzuna incire havuca sağlık :)))
Internet ama pahalıinternetten almıştım uygun geldi... sende mi internetten.?
Kahverengi mi? O zaman belkide iyi işaret te olabilir.Gelir gibi oldu gelmedi benm kırmızılar ya bu leklenme yerleşme seysi olabilirmi 15 gün geçti yumurtlamanın ardından ama olblrmi
Yok kuzm adet kesin benimki evet koyu kahve ama adet başlangıcı bence ilk 6 7 günde yetişme oluyormusKahverengi mi? O zaman belkide iyi işaret te olabilir.
Benimki pembe açık kırmızı gibi yani adet resmen