- 14 Kasım 2018
- 230
- 436
- 53
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #2.261
yumurta bırakılıyor ne demek onu anlamadımsalı.çarşamba.perşembe koyuydu..banada silikleşince yada tek çizgiye düşünce yumurta bırakılıyor denildi dogru degıl mi?aminn Allah herkesin gönlune göre versin..
ayy deme yaa nerden anladın?Kızlar benim kırmızılar geliyor
ben istanbuldayım öneriyi bana yapsan olur mu :)))Canım nerde yaşıyorsun?istdaysan sana süper minnoş bir dr önerebilirim kendisinden çok ama cooook memnunum
poff yaa neyse üzülme bak2.günümdeyim zaman çabuk geçiyor gelsin ovu testleri gitsin gebelik testlerii:/Lekelenmem oldu sadece peceteyle silince haber veriyor geliyorum die
Aynen herşey regl olana kadar ondan sonra yeni umutlar başlıyorpoff yaa neyse üzülme bak2.günümdeyim zaman çabuk geçiyor gelsin ovu testleri gitsin gebelik testlerii:/
Tabi canım özelden yaziyorumben istanbuldayım öneriyi bana yapsan olur mu :)))
Cnm şimdi benimkide geldiAynen herşey regl olana kadar ondan sonra yeni umutlar başlıyor
Ay ciddi misin nasıl sans 2mizindeCnm şimdi benimkide geldi
Ikimizin de aynı oldu gene
Benxe başka bi grup kuralım ağrı bi sayfa açalım yaniAy ciddi misin nasıl sans 2mizinde
neyse ki bekletmeden geliyorlar. gelmemesi daha sıkıntıCnm şimdi benimkide geldi
Ikimizin de aynı oldu gene
Merhaba canım henüz olmamış çok koyu olması hatta bordo renk olması lazım diyeyimMerhaba kizlar ben 28 gunde bir adet oluyorum bugun 14.gunum yani ovulasyon gunum test yaptim asagidaki gibi cikti bilen biri varsa bakabilir mi? Acaba pozitif mi?
kuzum neden başka sayfa açalım ?Benxe başka bi grup kuralım ağrı bi sayfa açalım yani
Ama canim kasik agrim cok var birde ayiptir soylemesi ama beyaz akintida var. Birde ben bu ay letrasan kullandim (yumurtlama ilaci) kafam cok karisti benimde yaaaMerhaba canım henüz olmamış çok koyu olması hatta bordo renk olması lazım diyeyim
Bu şans, ben bu ay sadece 2 testle kurtarmıştım.neyse ki bekletmeden geliyorlar. gelmemesi daha sıkıntı
şu an elimde 3 test kaldı sanırım.. yeniden versem mi sipariş bilemedim oluruna mı bıraksam artık..
Ocak ayı totemi yapalım uğur getirsin yeni sayfa yeni ay yeni yılkuzum neden başka sayfa açalım ?
ne gibi başlık olsun istiyorsun mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?