- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #2.241
ah canım yaa28.
ruhum 58:)
Canım bu 2. Çizgi gittikçe koyulaşırsa hamilelikSanki gebelik testinde kocaman negatif çıkmamış gibi kalktım ovülasyon yaptım bideumut yok desem de içimde bi köşe de hep var demek ki ya ama ovülasyonda hamileyken daha koyu olyrmus bunu da denemedim demem
Bende aynı durumdayım canım28.
ruhum 58:)
senin hala regl gelmedi dimi. sakin ol ve sabırlı ol emi, pazartesi ya da salı günü yap testini çok acele etme, umutsuzluğa da kapılmaah canım yaa
allah yardımcımız olsun, hayat sen ne çabuk harcadın beni çalıyo fondaBende aynı durumdayım canım
Bu aksam şehir dışına gidicez zaten pazara kadar yokum evde gelcem takmıcam canımmCanım bu 2. Çizgi gittikçe koyulaşırsa hamilelik
Olabilirmiş ama bence akışına bırak biraz düşünme hiç test falan da yapma artık
Gelmedi kuzum henüz ay ben gebelik yapmam artık yaa sinirlerim bozuldu tek çizgi görmek istemyrum zaten elimde bitti bi ovülasyon var beklicem canım regl gelene kadar gelmezse aşırı gün geçerse gitcem kan vercem öle karar verdmsenin hala regl gelmedi dimi. sakin ol ve sabırlı ol emi, pazartesi ya da salı günü yap testini çok acele etme, umutsuzluğa da kapılma
aynen öyle en mantıklısı, önümüzdeki maçlara diycez artık :) sen yine de umutsuz olmaGelmedi kuzum henüz ay ben gebelik yapmam artık yaa sinirlerim bozuldu tek çizgi görmek istemyrum zaten elimde bitti bi ovülasyon var beklicem canım regl gelene kadar gelmezse aşırı gün geçerse gitcem kan vercem öle karar verdm
Geçmiş olsun durumlar fena zaten...Kızlar bizde de durum fena işten çıkarmalar var çıkacakları telefonla arayıp odaya çağırıyorlar kimse kim çıkacak bilmiyor sabahtan beri bende stres yaptım ama inşallah minnoşum iyidir.
Valla haftaya randevu alacaktım korkuma yarına randevu aldım değerim kaç bilmiyorum bile en azından doktor yol çizer dedim :) ya benim yumurtlamadan beri sağ tarafım ağrıyor kasık değil boşluk falan dediler kemik dediler kasığın da sağı acaba dış gebelik mi diye ondan korkuyorumGeçmiş olsun durumlar fena zaten...
seni de gebeyken gebe diye çıkaramazlar tabi ki biliyorsundur.. ama kanuna uydurabilirler tabii.. hayırlısı hakkında
dış gebelik olsaydı kendini belli ederdi muhtemelen canım.. öyle kötü şeyle düşünme artık istersen..
2018 bana çok uğurlu gelmişti uğuruna o kadar inandım ki son ayına kadar bekledim uğuru devam edicek die şimdi 2019 a kaldı uğurlar umutlaraynen öyle en mantıklısı, önümüzdeki maçlara diycez artık :) sen yine de umutsuz olma
değildir inşallah. yarına almakla iyi yapmışsın ama keseyi göremezse yine göndercek haftaya gel dicek..Valla haftaya randevu alacaktım korkuma yarına randevu aldım değerim kaç bilmiyorum bile en azından doktor yol çizer dedim :) ya benim yumurtlamadan beri sağ tarafım ağrıyor kasık değil boşluk falan dediler kemik dediler kasığın da sağı acaba dış gebelik mi diye ondan korkuyorum
stres yok stres yookkYaaa kısmet işte of valla canım.cok sıkkın smdi bu ay nasıl bi yol izlicem bilmyrum doktora mi gitsem doktoru mu değiştirsem gitmeden bu ayda mi denesem kafam çok karısık
Yaa çok tatlısınnstres yok stres yookk
hemen karamsara bağladınız ya
sizin için 30 hayırlıysa 30 olsun ne olacak
yeter ki sağlıklı olsun
hani teselliler
hani umutlar
yaş sadece bir sayıdır ayrıca
şimdi bu posta gelince. evet farklı doktor deneyin ,
belki kendini daha iyi ifade edeceksin doktor seni daha iyi anlayacak belki
ama başta kendi kendinin doktoru,
kendi kendinin psikoloğu,
kendi kendinin aşçısı olacaksın .
hadi bakalım toplayın güçlerinizi
Canım nerde yaşıyorsun?istdaysan sana süper minnoş bir dr önerebilirim kendisinden çok ama cooook memnunumYaa çok tatlısınn
Yok kuzum tekirdağCanım nerde yaşıyorsun?istdaysan sana süper minnoş bir dr önerebilirim kendisinden çok ama cooook memnunum
ovulasyon testlerinin iki anlamı var 1 negatif ovulasyon yok 2 pozitif ovulasyon varHanimlar buda bugunku ovolusyun giderek siliklesiyor mu ne?? Bu arada yasiniz daha erken ben 36 yasindayim 10 yasinda oglum var ve 1.5 sene once kurtaj oldum 7 haftalik bebegime.Rabbim once saglikli sihhatli versin boyle devam edin oglum kardes krizlerine giriyor ona hesap vermek cok zorAgliyor neden benim yok askere gidince mi olucak falan icim parcalaniyor
salı.çarşamba.perşembe koyuydu..banada silikleşince yada tek çizgiye düşünce yumurta bırakılıyor denildi dogru degıl mi?aminn Allah herkesin gönlune göre versin..ovulasyon testlerinin iki anlamı var 1 negatif ovulasyon yok 2 pozitif ovulasyon var
silikleşmesi veya iyice belirginleşmesinin önemi yok .
vay efendim günden göne koyulaşması vs öyle bir şey yok
tek anlamlı olan şey 2. çizginin ilkinden daha koyu olması durumu
ALLAH en hayırlı zamanda 2. yavrunuzu en sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
takibe devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?