- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #2.221
kısmet işte.. her şeyi biz çizemiyoruz.. hayaller hayatlar olayıAslında hayalim hep genç anne olmaktı
niye 30unda anne olurum diyon ki daha 27mişsin.T.dağ canım 27 yasındayım suan
Yaaa kısmet işte of valla canım.cok sıkkın smdi bu ay nasıl bi yol izlicem bilmyrum doktora mi gitsem doktoru mu değiştirsem gitmeden bu ayda mi denesem kafam çok karısıkMutlaka Rabbim sanada nasip eder cnm sabır. Biz mesela 4 tüp bebek denedik olmadı.
Sonra tedavisiz hamile kaldım.
E baksana anca 30 a kadar tutar benim:)niye 30unda anne olurum diyon ki daha 27mişsin.
Aslında hayalim hep genç anne olmaktı[/QUOT
Bir ay da kocana bıraksana akışına bırak olduğu zaman olsun gün kovalama bekleme başka şeylerle ilgilen belki stres önüne geçiyordur?Yaaa kısmet işte of valla canım.cok sıkkın smdi bu ay nasıl bi yol izlicem bilmyrum doktora mi gitsem doktoru mu değiştirsem gitmeden bu ayda mi denesem kafam çok karısık
Yasiniz kac ve ilk bebekmiBenimde ama kısmet olmadı
Of bilmiyorum canım yaa ovülasy on takibi yapmayım mi yaniBir ay da kocana bıraksana akışına bırak olduğu zaman olsun gün kovalama bekleme başka şeylerle ilgilen belki stres önüne geçiyordur?
29 evet canım olurda inş ilk olacakYasiniz kac ve ilk bebekmi
Aa sıkma canını canım ya iş bulunur stres yapma bak minnoşlar cabuk bulunmuyorKızlar bizde de durum fena işten çıkarmalar var çıkacakları telefonla arayıp odaya çağırıyorlar kimse kim çıkacak bilmiyor sabahtan beri bende stres yaptım ama inşallah minnoşum iyidir.
KuZum bana bir şey olacağını sanmıyorum ama Bebiş kesinleşince söylediğimde beni de şutlayabilirler yani :) valla minnoşum olsun bana yeter :) kızlar bir şey sorcam dış gebelik olsa şimdiye anlaşılır mıydı acaba ?Aa sıkma canını canım ya iş bulunur stres yapma bak minnoşlar cabuk bulunmuyor
Dış gebelikte sol taraflı bi ağrı oluyormuş galiba benim solda çok agrım olunca öle okumuştum ama geçti benimKuZum bana bir şey olacağını sanmıyorum ama Bebiş kesinleşince söylediğimde beni de şutlayabilirler yani :) valla minnoşum olsun bana yeter :) kızlar bir şey sorcam dış gebelik olsa şimdiye anlaşılır mıydı acaba ?
Benim çok ağrım yokta ara ara ağrım oluyor ağrı denir mi bilmiyorum acaba dış gebelik mi benimkisi doktora da gitmiyorum :/Dış gebelikte sol taraflı bi ağrı oluyormuş galiba benim solda çok agrım olunca öle okumuştum ama geçti benim
Senin gebe olma sansın suan çok yüksek olduğu için git bence canım yaa valla kolay elde edilmiyorBenim çok ağrım yokta ara ara ağrım oluyor ağrı denir mi bilmiyorum acaba dış gebelik mi benimkisi doktora da gitmiyorum :/
benim deAslında hayalim hep genç anne olmaktı
Senin yaa kaç canımbenim deama ne yazık ki şartlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?