Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa kısmet işte of valla canım.cok sıkkın smdi bu ay nasıl bi yol izlicem bilmyrum doktora mi gitsem doktoru mu değiştirsem gitmeden bu ayda mi denesem kafam çok karısık
Bir ay da kocana bıraksana akışına bırak olduğu zaman olsun gün kovalama bekleme başka şeylerle ilgilen belki stres önüne geçiyordur?

Kızlar günaydın bende bebek istiyorum:110::110: Bu ay adetim gecikmişti tarlusal ile adet oldum doktorum adet olduğun gün ile birlikte 15 gün say 15. gün duphaston günde 2 kez kullan dedi
progesteron 0.10
dhea-s 445
TSH 1.080
Estradiol 14.11
FSH 4.28
LH 4.41
Prolaktin 8.48
total testesteron 0.304 tahlil sonuçlarım bu şekilde. Geçtiğimiz ay soğan kürü uygulamıştım. Bu ayda yine yapmak istedim adetim bitti diye tahmin ettiğim gün tekrar soğan suyuna başladım bir bardak içtim sadece. Benim yumurtlama problemim olduğu için soğan suyunu bıraktım hayıt tohumu çayı ve incir kürüne başlayayım diye düşündüm.
Ama adetim bitmesi gerekirken hala kanamam oluyo 8. gün bugün. siyah ve kırmızı karışımı gibi afedersiniz lavaboya çıkınca oluyo. Nedendir bilemedim. Başına gelen varmı acaba. Birde adetten sabah akşam bal tarçın çörek otu yedim ama tabi bazen aksattım :mad::mad: hiç enfeksiyon iltihap gibi sorunum olmadı hatta akıntım bile olmaz tabi akıntı olmaması yumurtlama olmaması oluyo sanırım:KK42:

Sanki gebelik testinde kocaman negatif çıkmamış gibi kalktım ovülasyon yaptım bide:( umut yok desem de içimde bi köşe de hep var demek ki ya ama ovülasyonda hamileyken daha koyu olyrmus:(bunu da denemedim demem

Eklentiler

• 20181214_120245.jpg
    20181214_120245.jpg
    124,7 KB · Görüntüleme: 22
Aa sıkma canını canım ya iş bulunur stres yapma bak minnoşlar cabuk bulunmuyor
KuZum bana bir şey olacağını sanmıyorum ama Bebiş kesinleşince söylediğimde beni de şutlayabilirler yani :) valla minnoşum olsun bana yeter :) kızlar bir şey sorcam dış gebelik olsa şimdiye anlaşılır mıydı acaba ?

KuZum bana bir şey olacağını sanmıyorum ama Bebiş kesinleşince söylediğimde beni de şutlayabilirler yani :) valla minnoşum olsun bana yeter :) kızlar bir şey sorcam dış gebelik olsa şimdiye anlaşılır mıydı acaba ?
Dış gebelikte sol taraflı bi ağrı oluyormuş galiba benim solda çok agrım olunca öle okumuştum ama geçti benim

Back