Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle asla karşı gelmiyorum adet olduktan sonra Aten üzüntüm geçiyor yeni aya odaklıyorum kendmi daha hevesli bi şekilde herşey Allahtan hayırlısı ilaç kullanmadım da 5 kasımda doktora gitmiştim miyositol positive takviye verdi hergün 2 kere içtim resmen 3 kutu tükettim ya:KK43:
miyositol positive takviye vitamin değil mi
onun bir zararı yoktur
bol su iç

Evet takviye vitamin folik asit verse daha iyi olmazmıydı:KK43:
o sıra doktor o firma ile anlaşmıştır.
ya da sana onu uygun bulmuştur içinde çinko falan da var ya
(ben hepsine sentetik gözüyle bakıyorum da)
neyse genede hakları azımsanmayacak kadar vardır
doktora danış konuş iste istediğini verir zaten
kendi kendinin doktoru olmak lazım bu zamanda

o sıra doktor o firma ile anlaşmıştır.
ya da sana onu uygun bulmuştur içinde çinko falan da var ya
(ben hepsine sentetik gözüyle bakıyorum da)
neyse genede hakları azımsanmayacak kadar vardır
doktora danış konuş iste istediğini verir zaten
kendi kendinin doktoru olmak lazım bu zamanda
Evet kuzum yaa folic1 mi ne var çok memnun kalan okudum onu sorayim doktora herkse kendi anlaştığı firmaya göre hareket edyr işte

:halay::halay:
Evet kuzum yaa folic1 mi ne var çok memnun kalan okudum onu sorayim doktora herkse kendi anlaştığı firmaya göre hareket edyr işte
Canımmm inş hayırlı zamanı bekliyordur
Benim kanda da çıkmadı biliyorsun yarın DR a gideceğiz
Ama sabah çok agrım vardı gelebilir Heran
Birde bende infolic soracağım
Klomen ver gerekiyorsa diyeceğim
Yumurta takibi yapalım diyeceğim
Bakalım ne diyecek kovarsa yeni DR bulurum :)))):halay::halay:

:halay::halay:
Canımmm inş hayırlı zamanı bekliyordur
Benim kanda da çıkmadı biliyorsun yarın DR a gideceğiz
Ama sabah çok agrım vardı gelebilir Heran
Birde bende infolic soracağım
Klomen ver gerekiyorsa diyeceğim
Yumurta takibi yapalım diyeceğim
Bakalım ne diyecek kovarsa yeni DR bulurum :)))):halay::halay:
Bende bu ay ona mi söylesem başkasına mi gitsem bilmiyorum ama hızlandırmak istyrum süreci bende en azından bi takip yapsın 6 7ay dene bakalım dio ya 30 yaşında doğurcam ilk çocuğumu ya:(((

Kuzum bende 1 yıldır folifor kullanıyorum, o kadar alıştım ki almasam kendimi kötü hissediyorum :halay:
Haha ne güzel :))ben verdiğini hiç.istekli içmiyorum 1 ayda 3 kutu almak zorunda kalıyorum hem maliyetide oluyor tanesi 65 tl bi kutuda 25 tane var 12 günde bitiyor günde 2 kere olduğu için

Bende bu ay ona mi söylesem başkasına mi gitsem bilmiyorum ama hızlandırmak istyrum süreci bende en azından bi takip yapsın 6 7ay dene bakalım dio ya 30 yaşında doğurcam ilk çocuğumu ya:KK43:((
Ben de 30 u geçeceğim doğurana kadar olursa bu sene tabi :)
Ben başka DR da gideceğim kendi dr seviyorum ama ameliyatı öncelik baz aldı o yüzden başka DR danışıyoruz genelde bu ay soracağım bakalım
Şöyle forumda bi baktım da geç döllenme yapanlar testlerde negatif çıkanlar varmış keşke ole bişi olsa diyorum ama nerdeeee

Ben de 30 u geçeceğim doğurana kadar olursa bu sene tabi :)
Ben başka DR da gideceğim kendi dr seviyorum ama ameliyatı öncelik baz aldı o yüzden başka DR danışıyoruz genelde bu ay soracağım bakalım
Şöyle forumda bi baktım da geç döllenme yapanlar testlerde negatif çıkanlar varmış keşke ole bişi olsa diyorum ama nerdeeee
Keşke ama geç döllenme zamanını gecmedikmi biz canım ay bu geç döllenmeye kafam basmıyor oek

Bende bu ay ona mi söylesem başkasına mi gitsem bilmiyorum ama hızlandırmak istyrum süreci bende en azından bi takip yapsın 6 7ay dene bakalım dio ya 30 yaşında doğurcam ilk çocuğumu ya:KK43:((
Mutlaka Rabbim sanada nasip eder cnm sabır. Biz mesela 4 tüp bebek denedik olmadı.
Sonra tedavisiz hamile kaldım.

Back