- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #2.181
Öle bi ihtimal varmı kuzum ben anlamıyorum gec döllenmeden bi foro yükleyim sana bakarmısınBelki geç döllenme olmuştur canım
Sıkıntı yapma bekle bakalım
hayırlısı bakalım değilsen de bir an önce gelsin reglin canım.Kızlar bu sabah test yaptım negatiff
Evet bende onu istyrum sıkıldmhayırlısı bakalım değilsen de bir an önce gelsin reglin canım.
gebelik testi mi yaptın ?Kızlar bu sabah test yaptım negatiff
Gebelik yaptım canım ilk idrarla 16.gün yumurtlamasa catlakdıktan sonra değil ama yumurtlama gördükten sonra 16.gün bugün bilmiyorum ki erken mi yaptım foto yükledim ovülasyonumu bi yorumlarmısngebelik testi mi yaptın ?
nasıl yaptın ?
kaçıncı gündesin ?
erken karar veriyor olabilir misin ?
Gebelik yaptım canım ilk idrarla 16.gün yumurtlamasa catlakdıktan sonra değil ama yumurtlama gördükten sonra 16.gün bugün bilmiyorum ki erken mi yaptım foto yükledim ovülasyonumu bi yorumlarmısn
Canım umutlandirmak istemem ama bazen idrarda çıkmayıp kanda çıkanlarda oluyormuş birkaç gün daha gelmezse baktirabilirsin.saglikla gelsinler de geç gelsinler önemli değil.Evet bende onu istyrum sıkıldm
Canım ben bu sabah gebelik yaptım negatif cıktı ama ovülasyon testlerini yolladim ki acaba erken mi test için die hani yumurtlamam ne zaman çatladığını görün ki test için erken olup olmadığına karar verelim die adetimi 13 aralık bekliyordumovulasyon 16. gün tamam normal
gebelik testini soruyorum adetin geçmiş miydi ?
Evet kuzum Öle ama benm hiç.umudum yok biliyormusn bi belirtimde yok zatenCanım umutlandirmak istemem ama bazen idrarda çıkmayıp kanda çıkanlarda oluyormuş birkaç gün daha gelmezse baktirabilirsin.saglikla gelsinler de geç gelsinler önemli değil.
Bence çıkması için daha erken canımMavi işaretli olanlar ilişki oldu kırmızı çarpı ilişki olmadı
Evet kuzum Öle ama benm hiç.umudum yok biliyormusn bi belirtimde yok zatennasıl umutlanıp gitcemki kan testine baksana bikaç gün öncede tek çizgi simdi de çok can sıkıcı
Gerçekten mi canım yaa Ay yine umut oldu banaBence çıkması için daha erken canım
Ay bazı arızalarda daha erken dio kafam.allak bullak oldu bi yandan umut var bi yanda koca negatifBeklemekten başka çaremiz yok canım, hayirlisi artık
canımEvet kuzum Öle ama benm hiç.umudum yok biliyormusn bi belirtimde yok zatennasıl umutlanıp gitcemki kan testine baksana bikaç gün öncede tek çizgi simdi de çok can sıkıcı
Gelmezse reglim öle,yaparım canımcanım
beklenen adet tarihin 13 aralık dedin di mi
olumsuz konuşmak için çok erken
hele ki idrara geç düşer
sabret yarın kan testine git derim ben
ama yarın tatil
pazartesi git
normal hayatına devam etGelmezse reglim öle,yaparım canımsağlık ocaklari mail atıyor mu sonucu canım
Öyle asla karşı gelmiyorum adet olduktan sonra Aten üzüntüm geçiyor yeni aya odaklıyorum kendmi daha hevesli bi şekilde herşey Allahtan hayırlısı ilaç kullanmadım da 5 kasımda doktora gitmiştim miyositol positive takviye verdi hergün 2 kere içtim resmen 3 kutu tükettim yanormal hayatına devam et
lakin ilaç falan da kullanma kafaya takma
sağlık ocaklarının kan sonucunu internet sitelerinden bulabiliyorsun
sabah 10,30 a kadar gitmeye çalış ki erken çıksın sonucun
sen elinden geleni yaptın TAKDİR ALLAH IN
dün annem de karnım ağrıyor dedim.. oldun yani dedi, (olmadan önce ilaç bile almamaya çalışıyorum) ilaç falan kullanmıyorsun bari o zıkkımı bırak da işe yarasın dedinormal hayatına devam et
lakin ilaç falan da kullanma kafaya takma
sağlık ocaklarının kan sonucunu internet sitelerinden bulabiliyorsun
sabah 10,30 a kadar gitmeye çalış ki erken çıksın sonucun
sen elinden geleni yaptın TAKDİR ALLAH IN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?