Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mavi işaretli olanlar ilişki oldu kırmızı çarpı ilişki olmadı

Eklentiler

• Screenshot_20181214-002509_Gallery.jpg
    Screenshot_20181214-002509_Gallery.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 21
ovulasyon 16. gün tamam normal
gebelik testini soruyorum adetin geçmiş miydi ?
Canım ben bu sabah gebelik yaptım negatif cıktı ama ovülasyon testlerini yolladim ki acaba erken mi test için die hani yumurtlamam ne zaman çatladığını görün ki test için erken olup olmadığına karar verelim die adetimi 13 aralık bekliyordum

Canım umutlandirmak istemem ama bazen idrarda çıkmayıp kanda çıkanlarda oluyormuş birkaç gün daha gelmezse baktirabilirsin.saglikla gelsinler de geç gelsinler önemli değil.
Evet kuzum Öle ama benm hiç.umudum yok biliyormusn bi belirtimde yok zaten :( nasıl umutlanıp gitcemki kan testine baksana bikaç gün öncede tek çizgi simdi de çok can sıkıcı

Evet kuzum Öle ama benm hiç.umudum yok biliyormusn bi belirtimde yok zaten :KK43: nasıl umutlanıp gitcemki kan testine baksana bikaç gün öncede tek çizgi simdi de çok can sıkıcı
canım
beklenen adet tarihin 13 aralık dedin di mi
olumsuz konuşmak için çok erken
hele ki idrara geç düşer
sabret yarın kan testine git derim ben
ama yarın tatil
pazartesi git

Gelmezse reglim öle,yaparım canım:KK43: sağlık ocaklari mail atıyor mu sonucu canım
normal hayatına devam et
lakin ilaç falan da kullanma kafaya takma
sağlık ocaklarının kan sonucunu internet sitelerinden bulabiliyorsun
sabah 10,30 a kadar gitmeye çalış ki erken çıksın sonucun
sen elinden geleni yaptın TAKDİR ALLAH IN

normal hayatına devam et
Öyle asla karşı gelmiyorum adet olduktan sonra Aten üzüntüm geçiyor yeni aya odaklıyorum kendmi daha hevesli bi şekilde herşey Allahtan hayırlısı ilaç kullanmadım da 5 kasımda doktora gitmiştim miyositol positive takviye verdi hergün 2 kere içtim resmen 3 kutu tükettim ya:(

Allah hepimizin gönlüne göre versin. Ne kadar zor bu bekleyiş benim 10 11 aralik pik oldu 12si catladi 10 11 i degerlendirdik. 27 aralik bat nasıl gececek zaman bilmiyorum

normal hayatına devam et
dün annem de karnım ağrıyor dedim.. oldun yani dedi, (olmadan önce ilaç bile almamaya çalışıyorum) ilaç falan kullanmıyorsun bari o zıkkımı bırak da işe yarasın dedi :D
ne kadar haklı.. her şeye dikkat et onu içç.. :KK67:

Back