Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün gittim. 15 mm. Bekle dedi. Bir-kac gün sonra için iğne yap dedi. Bakalım hayırlısı. Ağrı sürekli değil de arasira vurup geçiyor.

Ooo ne güzel görüntü sen çalışmalara başla canım yarın yine tekrarla testi hatta test fazlaysa akşamda yap ama bu günleri boş geçme:) darısı başımıza bende hala silik.

Hoşgeldin canım aramıza, bende sanırım her ay yumurtlamiyorum.neyse iyi düşünelim iyi olsun.

Ben de öyleyim malesef. Ama klomen femera falan verip yumurtlatiyorlar Allahın izniyle, ümidi kesmeyelim.
Onları da kullandım canım 2 ay femara yanlış hatırlıyorsam 5 ay kadar klomen kullandım yumurtam gelişiyor ama catlamiyor sanırım anlamadım,2 asilama denedim en son Dr kendini yorma tüp bebeğe geçin dedi bizde 1 2 ay bekleyelim dedik, bizim bebis biraz nazlı sanırım:))

E catlatma iğnesi vurmadınız mi?

İnşalah ne kurbanlar adadımmm
aminnn insaşşalhh yaa kızlar bizimde evladımız olsun anne olabılelım bızde en cok neye ozenıyorum bılıomuusnuz hanı bı suru ınsanın ıcınde bebek annaesını secıp sadece ona gıtmek ısterya onda güven duyar o duyguyu yasamak ıstıyorum ya

Canım ya amin insallah ,kısmet herşeyin öncelikle hayırlısı,

Test yaptım yine silik ne zaman koyulasacak yada en doğrusu koyulasacak mi? :))) gününü yakalayan var mı?

yarın bat günüm
reglim gelecek gibi alt tarafta ağrım var, sırt bel bacak ağrım var.. her an gelecek gibi bekliyorum..
bugün gelmezse yarın sabah test yapıyım diyorum..

Canım bekle ve hergun aynı saatte yap 4 saat falan ne sıvı al nede çişini yap bekle meyvesuyu içme sonucu alcaksın
Kızlar bu arada ben pik gününü gördüm çatladı şuan sanırım t silikleşti baya bi değerlendirdik ama tabiki takdir Allah’tan ben hakkarideyim eşimin işi dolayısıyla Doğum için memlekete falan gidicem çok strsli olacak ama İnan’ın umrumda değil yeter ki bebek olsun

Meraba arkadaslar benimde bir sorum var 17 eylulde asilama yapmistim. Tutmadi 2 ekimde adet gordum adetten sonrada rahim filmi cekildi. Ve en so adet tarihime gore 13 gun adetim gecmis oluyor. Bu zamana kadarda adet olurum diye umursamadim acikcasi ama hic adet belirtim yok sadece goguslerim asiri sisti. Acaba gebelik testi alsam idrarda cikar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…