- 24 Ekim 2018
- 438
- 539
- 23
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #2.161
Kuzum üzülme nolur, hayirlisi buymuş Allahım en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.Ben adet oldum kizlar...
Canım üzülme sende hayırlısı olsun hakkımızdaBende oldum an itibariyle kuzum
Hoş geldin :) evet burada kimseyle paylasamadiklarimizi paylaşıyor dertleşiyoruz iyi geliyor:)Arkadaşlar ben yeniyim aranıza katıldım ve ben sizi takip ediyodum sürekli çok iyi geliyo
Üzülme cnm, canımız sağ olsun.Ben adet oldum kizlar...
Amin insallah sagol. hep birlikte.Üzülme cnm, canımız sağ olsun.
Inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın.
Cnm inşallah sende en kısa zamanda güzel haberler alırsın.Bende oldum an itibariyle kuzum
AaaaaaaBen adet oldum kizlar...
Geldi vallaha:)) senin gelmez insallah gebesindir..Aaaaaaa
İnşallah kuzum yaa bakalım yarın sabah deneyim diyorum gebelik testi 16 gün olckGeldi vallaha:)) senin gelmez insallah gebesindir..
Dene tabi.. artik varsa normal testte cikar..İnşallah kuzum yaa bakalım yarın sabah deneyim diyorum gebelik testi 16 gün olck
Aynen yaa sabah ilk idrarla denicem kısmetse dua edin banaaaaDene tabi.. artik varsa normal testte cikar..
İnsallah senin vardir hamis kalirsin bizede dua edersin senin duan bize gecer gecer insallahAynen yaa sabah ilk idrarla denicem kısmetse dua edin banaaaa
İnsallahhİnsallah senin vardir hamis kalirsin bizede dua edersin senin duan bize gecer gecer insallah
İnsallaaahhh canım benimİnsallahhcuma gecesi bu akşam yarın mübarek gün
Ben yarın test yapmayı düşünyrum canım sence erken mi zamanı mıİnsallaaahhh canım benim
Bende hala olmadım yarın da olmazsam cumartesi DR a gideceğiz
hayırlı olsun canım sevindim senin adınaEki Görüntüle 2215223
Üstteki dün
Alttaki bugün
Daha çatlamasına var mı ? Bugünden itibaren değerlendirmelere başlamalıyım demi ?
Birde herhangi bir ilaç vb kullanmam gerekir mi çatlaması için ? Yada çatlatma iğnesi kullanmalımıyım ? İlk bu ay takip ediyorum
Valla canım benim 10. Günde oluşmuştu yumurtalar geç gelişti doktor sağlıklı görmüyorum dedi . Moralim bozuldu tabi . Sonucu hepimiz için hayırlı sağlıklı bebişler olur inşallah şu cuma günü hürmetine dua edelim inşallahhayırlı olsun canım sevindim senin adına
darısı bizim başımıza
bu zaten çatladı anlamına geliyor benim bildiğim
bende 20. gündeyim öğlen arası deneyeceğim bana umut verdin
Belki geç döllenme olmuştur canımKızlar bu sabah test yaptım negatiff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?