- 28 Kasım 2018
- 323
- 434
- 18
- 35
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #2.141
Yaaaa üzülmeBen adet oldum kizlar...
Iyiyim iyiyim karnim agriyor aynen zaten %10u zorluyoruz o da 2 denemeyle olmuyor isteYaaaa üzülmezaten çok değerlendirememiştiniz değil mi :) önümüzdeki ay yeni umutlar
Aksama gelir diyordum geldi gununde:)Bende oldum olucam kuzum..
Bende oldum an itibariyle kuzumBen adet oldum kizlar...
Umarim bir sonraki aya Rabbim yuzunuzu guldururIyiyim iyiyim karnim agriyor aynen zaten %10u zorluyoruz o da 2 denemeyle olmuyor iste
Canimiz sagolsun... aylar cuvala girmedi ya:)Bende oldum an itibariyle kuzum
Ay canim cok sagol hayirlisi insallah.. rabbim isteyenin kucagini doldursun insallah.Umarim bir sonraki aya Rabbim yuzunuzu guldurur
Amin inşallah hepimizeHee senin yeni daha hadi insallah.. sorun da yokmus takmamaya calis dusunme.. sana diyorum da ben yapabiliyo muyym hayir.. ister istemez aklindan cikmiyor... hayirlisi insallah hayirli zamanda Rabbim nasip etsin..
Hoşgeldin canımmm :).Arkadaşlar ben yeniyim aranıza katıldım ve ben sizi takip ediyodum sürekli çok iyi geliyo
Hosgeldin canim.. iyi gelen nedir :)Arkadaşlar ben yeniyim aranıza katıldım ve ben sizi takip ediyodum sürekli çok iyi geliyo
Insallah hayirlisi kuzum...sagol..can09e olcekkk olcekkkk ohhhh bir iki ay bekleme nedir insan hayatında :):)
canımmm
Pik olmus gibi ne dersin?Eki Görüntüle 2215223
Üstteki dün
Alttaki bugün
Daha çatlamasına var mı ? Bugünden itibaren değerlendirmelere başlamalıyım demi ?
Birde herhangi bir ilaç vb kullanmam gerekir mi çatlaması için ? Yada çatlatma iğnesi kullanmalımıyım ? İlk bu ay takip ediyorum
Ay inşallahPik olmus gibi ne dersin?
Evet evet basla bence de. Yarin da bi bak belki daha koyu olabilir siliklesebilir de
Catlar catlar bak stresten uzaklas rahat rahat relax ol. Insallah tutsunn.. guzel haberler alalim...Ay inşallah
Benim için bu aşama bile çok önemli
Sonrasını düşünemiyorum bile
21. Gün oldu 11. Günden beri yumurtalarımın büyümesini bekliyorum
İnşallah çatlar
Teşekkür ederim canımCatlar catlar bak stresten uzaklas rahat rahat relax ol. Insallah tutsunn.. guzel haberler alalim...
Herkesin durumu farkli soruna gore cozum uretiliyor sorun yoksa denemeye devam.. her seyi kendimize yontmucaz canim. Catlamiyordur igne vermislerdir.. vsvsTeşekkür ederim canım
Tamam rahat oluyorum
Olursa olur olmazsa ne yapalım kaderimize razı olucaz
Ne bileyim burayı takip edince insan ister istemez bi panik halinde oluyor ya çatlamazsa herkes iğne yaptırmış vb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?