Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar testin silikleşmesi illla çatladığı anlamına da gelmiyor bu arada bizzat yaşadım ovülasyonla takip ettiğimde ovülasyon pik yaptı ertesi gün silikleşti o ay ilk değerlendirmemizde sağ kasığımda tuhaf tuhaf ağrılar oldu böyle sızlama gibi bacağa vuran doktora gittim kist olmuş mesela :) ama ovülasyon silikti yani.

Ya ilk defa kullaniyorum gecen ay arkadasim ayni testle hamilw kaldi
ama ona kısmetmiş oldu.. bize henüz kısmet olmadı, olmadı bilemiyorum... arkadaşın kaç denemeyle tutturdu acaba, pik gördümü silik görünce çatladı mı ? vsvs..hakkımızda hayırlısı cnm.

çatladı belki de bu testler tam güvenilir mi bilmiyoruz ki! hayırlısı bakalım sen bence bunu düşünmeden değerlendirmeye devam etmeye bak...
Ben de yaptım canım hatta birinden yardım aldım onun takibiyle yaptım iki gün çift çizgi hatta koyuydu 3. Gün silikleşti takip eden kişi çatlama olduğunu söyledi ve bi daha çizgi tek oldu bi de bu testleri her zaman yaşamıyormuşsun onu öğrendim

Merhabalar kızlar. Bende bu ay ovülasyon testi yapmaya karar verdim ayrıca preseed jel aldım onu kullanıyorum ilişki esnasında. Bugun adetimin 12. Günü az önce ve dün yaptıgım testlerin fotosunu yükledim bugün daha koyu yumurtlama bugun olma olasılığı nedir? Rica etsem yorumlar mısınız ??

Eklentiler

• _20181213_153101.JPG
    169,5 KB · Görüntüleme: 20
Bu ilk dedin dimi? Yapmaya devam etmen lazim belki daha koyulasacak... pik oldugu gunu gormeen gerek.. gunde 2 yerine her aksam ayni saate yapmani oneririm. Ya da sabah artik ne zmn yapiyorsan.. Kacirmayim diye mi dusunuyorsun? O cok fark eder mi bilmiyorum ama en erken 12 saate catliyormus.. senin icin de hayirlisi bakalim.

Çook tesekkur ederim yorumun için. Kaçırmak istemiyorum aslında yumurtlama gününü çünkü çok yoruldum artık Hüsrana uğramaktan. 15 aydır bekliyoruz olmuyo rahim filmi çekildim hormon tahlili hepsi temiz çıktı. Sadece eşimde ileri hız problemi var ama doktorlar bu değerlerlede olur dediler. Genelde testi sabah yapmayın diyolar yani ilk idrarla değil de ikinci üçüncü idrarla yapılması daha doğru sonuc verir diyolar okudugum yorumlara göre. Hepimiz için Rabbim hayırlısını nasip etsin

rica ederim canım
evet ilk idrarla olan gebelik testi..

Piknolmak ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…