- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #2.101
Ee tabi uzum uzume baka baka.. ama bak umutsuzken neler oldu onüçün kismet bu isler nasipte varsa her turlu gelecek diyoruz.. esin hakli gidin gosterin kadinaValla yaaaa. Benim umutsuzluğum mu sirayet etti arkadaşlar noldu :):) Cumartesi güzel sonuçlarınızı bekliyorum olmazsa da önümüzdeki ay güzel olacak inanııın :)
Kuzum biz kaldık olmayanlar olarak galibaYaa gercektenmi((( 1 yada 2 aralık silikleşti sanki bende emin olamıyrm ki akşam sol yumurtalığımın olduğu yer nasıl agırdı sanki böle baloncuk baloncuk oldu
Kuzum benim bat bugün gecikmedi benim senin yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugunKuzum biz kaldık olmayanlar olarak galiba
Bende hala olmadım cumartesi olmazsak eşim DR a gidelim diyor ilk defa bu kadar gecikti
Kan testi negatif çıkınca artık psikolojik diyorum. Aklıma başka biri gelmiyor
Ve akıntın varmı seninKuzum biz kaldık olmayanlar olarak galiba
Bende hala olmadım cumartesi olmazsak eşim DR a gidelim diyor ilk defa bu kadar gecikti
Kan testi negatif çıkınca artık psikolojik diyorum. Aklıma başka biri gelmiyor
Akıntım ve kası agrım çok canınVe akıntın varmı senin
Benim akşam sadece sol kasıgımdı yaaAkıntım ve kası agrım çok canın
Ben 10 da bekliyordum en kötü dün olurdum
Bekliyorum işte hala
benim de akşam alt karın ağrım vardı bacaklarıma vuran.. akşamm değerlendirdik diyim..Benim akşam sadece sol kasıgımdı yaa
2.yumurtlama mi diyorsun yani hem adet bekleyip hem ağrın olduğu için değerlendirdin mi cnaım ay ben bisey mi kacırdımmmbenim de akşam alt karın ağrım vardı bacaklarıma vuran.. akşamm değerlendirdik diyim..bugun sabah adetimi bekliyordum yok.. ağrım yok kasıklarda alt karında bel ve sırt ağrım acayip.. onun dışında göğüslerim dolgun ve hassas..
sizin de olunca hemen iner mi memitolar :)
yok yok akşam iş yaptık diyemedim de2.yumurtlama mi diyorsun yani hem adet bekleyip hem ağrın olduğu için değerlendirdin mi cnaım ay ben bisey mi kacırdımmm
Amin canım inşallah ama akintılar beni korkutuyorHaydi insallah hayirlisi olsun cnm. Rabbim gonlumuze gore versin.
He kzum sahi temizlik yapıyorum bi taraftan jeton düşmediyok yok akşam iş yaptık diyemedim deneyse yaa amann dedik işte
dün bahsetmiştim ya, tehlike geçti ya
kolay gelsin kuzum.. ondandır o zaman :)He kzum sahi temizlik yapıyorum bi taraftan jeton düşmedi
Çatlamayan yumurta kiste dönüşüyor adet ile atıyorsun başıma geldi. Geldiği ay sadece tek taraflı ağrım vardı ve sadece böyle zonklama gibiydi yani sırtıma ya da iki tarafa vurmamıştı mesela doktor ultrasonda görmüştü adetle de atar dedi. Bu ay da öyle oldu sandım yumurtlama da olabiliyor canım o ağrılar benim bu ay yumurtlamam da ağrılı geçti.
Akşam ovulasyon testi yaptım yine acaba çatlamadı mı diye düşündüm tek çizgi çıktı dün beyaz akıntım başladı göğüslerim de acıyo anlamadım hiç
Ben beceremiyorum nick değiştirmeyi :)Benim.nick umutsuz olmalıymıs
Bende bosver:)))Ben beceremiyorum nick değiştirmeyi :)
Ben beceremiyorum nick değiştirmeyi :)
Bende bosver:)))
sanki çarşamba pik gibi cnm değerlendirmelere devam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?