- 25 Aralık 2021
- 5
- 4
- 1
- Konu Sahibi busranaz ksm
-
Teswkkur ederim de o ne oluyor kiMyom polip gibi şeyler olunca da oluyo galiba böyle kanamalar. Sebepsiz de olabiliyor. Sizin gebelik yatışla geçebilir.
Google yazarsanız tanımları daha net öğrenmiş olursunuz. Pronlemli kistler denebilir kabaca sanırımT
Teswkkur ederim de o ne oluyor ki
İnsallah yoktur canım suan bi sıkıntım yok çok ŞükürGoogle yazarsanız tanımları daha net öğrenmiş olursunuz. Pronlemli kistler denebilir kabaca sanırım
O zaman neden konu acip ne olabilir diye sordunuz? Bizim bilgi birikimimizi mi olcmeye calisiyorsunuz?İnsallah yoktur canım suan bi sıkıntım yok çok Şükür
Seni seviyorum guzel gadınO zaman neden konu acip ne olabilir diye sordunuz? Bizim bilgi birikimimizi mi olcmeye calisiyorsunuz?
UtandiriyorsunSeni seviyorum guzel gadınçok tatlisin
Kız nasıl sıkıntın yok ayol? Var ya işte.İnsallah yoktur canım suan bi sıkıntım yok çok Şükür
Ne cins kadınlarsınız ya belli zaten neden olabilir dedim farkındamısın yazımı tam okumamışsın sende bilgi yok sorun var hoşçakalınO zaman neden konu acip ne olabilir diye sordunuz? Bizim bilgi birikimimizi mi olcmeye calisiyorsunuz?
İnsanı böyle korkutarak kaba kaba konuşarak coook insan kaybedersiniz siz davranıyorsun fikirleriniz bile değişik yemin ederim allah sizi bildiği gibi yapsın dicem de zaten bütün gaddarları buraya koymuşlar ben çıkayım da gaddar olmimGoogle yazarsanız tanımları daha net öğrenmiş olursunuz. Pronlemli kistler denebilir kabaca sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?