Selam, kızlar! Bana hangi yemek tarifi kitabını almamı önerirsiniz?

gulçehre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
448
1
96
42
İstanbul
selam canlarım

ben yemek yapmayıı pek bilimyorum
okul yıllarında bi yaptım sadece birde annem yoksa gunu gecistirmek icin yapilan makarnacokacimcoook

sizlerden ricam ben evlenmeden :dance: bana yemek tarifi kitabı öner miniz
kolay tarifli ve ölçüsü kolay anlaşılan cinsinden

hepinze sevgiler:lepi:

:enbuyukkk:

bence de oktay usta'nın kitapları.
çalışmıyorsan hergün samanyolu tv de saat 1 de izlemeni tavsiye ederim.
samanyolu tv yi sadece oktay usta içn açıyorum.

çalışmıyorsan hergün samanyolu tv de saat 1 3 de izlemeni tavsiye ederim.

canım bence kitaba hiç gerek yok artık,valla ben de çok almıştım,ama hiçbirini açmıyorum bile,çünkü aradığım herşeyi internette buluyorum,internet varsa yemek kitabına gerek yoktur yani,sürekli ilgilendiğim sitelerde var,onların haricinde google da aradığım yemeğin ismini yazıyorum yada türünü binlerce tarif çıkıyor karşıma

çalışmıyorsan hergün samanyolu tv de saat 1 3 de izlemeni tavsiye ederim.

Ben yemek kitapi kurduyum ve hertürlü güzel kitabi alirim ama en güzel yemek tarifleri bence Hürriyet gazetesinin haftada bir verdigi yemek tarifleri ilavesinde..!

Hem tarifleri cok kolay ve heryerde bulunabilecek malzemeler ile yapilabiliyor..! :lepi:

Ayrica KK daki Yemek Tarifleri harika..denenmis ve resimli olmasi bence bir avantaj..!

Harikasiniz kizlarrrr....:lepi:

:enbuyukkk: a.s.

canım internetin varsa herşey elinin altında demektir kitaba gerek yok.merak ettiğin herşeyi kk'da da bulabilirsin.sosyal gruba katılabilirsin.ne pşirsem diye konu açabilirsin zamanla birşeyler oluşur elbet..

Bizim evin kutsal kitabı: Leman Cılızoğlu Eryılmaz'ın Türk Mutfağından Seçme Yemekler cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

Evet, internetten bir sürü tarif bulabiliyor insan ama bir sürü olması bazen kafa da karıştırıyor. Bu kitaptaki tarifleri, hayatında ilk defa yemek yapacak biri bile kolayca uygulayabilir. Malzemeler kolay bulunanlardan, tarifler basit bir dille ve detaylı anlatılmış.

Son düzenleme:
Gönül Candaş'ın yemek kitaplarından faydalanabilirsin denenmiş tarifleri ölçüleri de bardakla kaşıkla, ayrıca videolu anlatımlı yemek siteleri var oradan da anlamadığın yerleri defalarca seyrederek öğrenebilirsin

Oktay Usta ile başlayabilirsin. Bence internetteki yemek blogları daha faydalı. Bİrçok yapım aşamasını veriyorlar ve genellikle yorum bırakılıyor deneyenler tarafından. Püf noktası, beğeni düzeyi falan çıkıyor ortaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…