• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar acil...

• Konu Sahibi Konu Sahibi IVIRZIVIR_00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

IVIRZIVIR_00

Ziyaretçi
merhaba bugün bi tlf aldım bu daha öncede olan bi olay acaba doğrumu bilmiyorum sizlere sormak istedim lafta rahim ağzı ve gögüs kanseri taraması yapıyorlarmış işte tlfda soruyorlar yaşınız nezaman adet oldunuz bedenınız kaç günde gibi sorular ve bu sorular uzayıp gibiyor ve dahada açık saçık sorular soruyorlar başına böyle bi olay gelen varmı?

valla olmadı ama ben şüphelendim şahsen. açık saçık sorular birde. bence inandırıcı değil.

bi soru sordu orda patladım şikayet edicem dedim kapattı böyle bi kaç kadınıda aramış bu ve adamın sesi çok acayipti tam sapık ya sinir etti beni

Telefon numarini nerden aldilar?CADIARZU

En basta bu zaten bende süphe uyandirirdi

ilk defa duydum tlf tarama yapıldığını, gerçekten hiç inandırıcı değil. keşke cevap vermeseydiniz

Sadece beden ölçüne, son adet tarihine göre rahim ağzı kanserini tespit edebiliyolar mıymış!!!!
Doktorlar boşuna o kadar yıl okuyo, bi de üstüne üstlük bunları öğrenmek içintahlil yapıyolar o zaman...

............

Son düzenleyen: Moderatör:
işte hiç inandırıcı değil ben bunu şikayet etmek iiçn bi araştırma yapıyorum başına böyle bişey gelen var die sormak istedim

ya böyle taramamı yapılır
bilgi falan vermeyin..neler neler oluyor..sonra verdiğiniz bilgilerle başınıza çorap örerler

Bence bu bir düzmece. bende böyle bişey yaşadım. Dükkana telefon geldı ve penti çorap kullanıyomuyum dıye sordu. daha sonra penti iççamaşarı kullanıyomusun daha sonra ne rek.... renk kelımesını duyunca suratına kapattım. dünyada çok sapık var....

Evet bunlar sapık telefonları.
Hatta dün akşam haberlerde de dinledim. Tehditle binlerce kişiyi kandırıp kendi telefonlarına kontör yükletenler de varmış.kötükedihüso

hiç inanmam öyle şeylere o nası sorular telefonda

Bir cins sapıklık galiba bu. Yeni yeni şeyler uyduruyorlar şerefsizler.

Evet bunlar sapık telefonları.
Hatta dün akşam haberlerde de dinledim. Tehditle binlerce kişiyi kandırıp kendi telefonlarına kontör yükletenler de varmış.kötükedihüso

ben o kontörleri alırrr.......kötükedihüso

sapıklıkta sınır tanımıyorlar artık, yaratıcılıklarına diyecek yok:roflol:

Öyle bir telefn geldiğinde ilk soru nereden arıyosunuz, telefon numaranızı verin ben orayı alıp bilgi almak istiyorum demek olmalı. En son beni jandarmayım diye arayan şahsiyete öyle yapmıştım bocalamıştı :mymeka:

telefonda taramaa testi..sengözlerimebaksanabbu sapiklarda yaratici fikirler bitmiyor..

Back