- 4 Mayıs 2023
- 88
- -44
- 6
- 30
- Konu Sahibi sweety2121
Selam 7 yıllık ilişkim var bu ilişkide tanıştığımızdan beri neredeyse yılda 2 kere başka erkeklerle oturmuşluğum oldu msjlarımı da yakaladı geçen senede oturdum da öğrendi bitirmedi yani bitirmek istedi hep uyardı şiddete de yöneldi bi kaç sefer neyse bu yıl da oturdum kiz arkadaşımın erkek arkadaşları ile beraber yine öğrendi bir şekilde aradı kapılarda dolandı ve bu sürede de hamileyim Şuan 5 haftalık daha önce de bir kere düşük yapmıştım kızdı bağırdı hala düzelmedin aldatiyorsun falan dedi ama Şuan da bana yine benle nişanlanacaksın çocuğu doğur anca o zaman düzelirsin falan diyor biraz keko aslında ama bu kadar başkalarıyla oturdum beni seviyor mu gerçekten ondan mı bırakmıyor ? Onda hıc yakalamadım böyle birsey bi kızla msj dahi görmedim ?? Ama ben çocuğu aldıracagim o istiyor ağladı kontrole gittiğimizde ultrasondan gördü Allah korkun yok mu vs dedi ama ailem onu bilse bile Şuan cesaretim yok çok tepki alırım neyse aldırdıktan sonra evleneceğiz yoksa ailene söylerim bu kez aldırdıgımızı da vs diyor bunun amacı nedir ?? Gerçekten seviyormu evlenip dogurayimmi yoksa aldırıp ayrılma vs mi evleneyimmi sizce seviyorum ama bazen asiri agresif çok koruyucu bu beni korkutuyor