- 22 Şubat 2019
- 613
- 267
- 103
- 29
- Konu Sahibi -MatiiLdaa-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inan doktor bunu bile güç bela çektirdi bize izin vermedi malum devlet hastanesi ultrason kâğıdı bile vermedi , bu arada çok teşekkür ederim canımın içi Allah razı olsunKız gibi ama bilemedim ölçü cetveli tam üstüne gelmişsağ sağlim al inşallah kucağına sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil
![]()
Ay inan doktor bunu bile güç bela çektirdi bize izin vermedi malum devlet hastanesi ultrason kâğıdı bile vermedi , bu arada çok teşekkür ederim canımın içi Allah razı olsun![]()
yaptım ya bir ay olduTeşekkür ederim canım benim sen doğum yaptın mı![]()
Oyyy canım benim hayırlı olsun Rabbim nazardan saklasın yavrunu sana bağışlasınyaptım ya bir ay oldu![]()
yaa çok tesekkür ederizzOyyy canım benim hayırlı olsun Rabbim nazardan saklasın yavrunu sana bağışlasındikkat et kendine de bebişine de bol bol öp yerime o yumuş yumuş ellerinden
![]()
Vallahi hiç bilmiyorum ben tetkikleri devlette yaptırıyorum bebişi görmeye özele gidiyorum , 2li tarama için gittim devleteAaaa öyle mi yapıyorlar devlet hastanesinde neden ki
![]()
İnşallah amin bitanemyaa çok tesekkür ederizzsen de sağlıkla ve kolaylıkla al kucağına insallah
![]()