selam arkadaslar

Sebine Huseynova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
40
9
1
28
Selam kizlar bu konuyu tekrar palasiyorum cunki ilk paylasdigimda yeterli bir cevaplar alamadim bilgisi olan ve ayni ben yasadigim yasayanlar yazsin lutfen 30+6gunluk hamileyim kabizlik sorunum var ne etsem munkunati yok hic iyi olmuyorum meyve sebze ne yersem yiyeyim hep kabiz oluyorum doctorum fitil verdi kulanmam icin oda hic bir iwe yaramadi ama acik olasada soylicem kusura bakmayin dun yine kabizdim ve bir iki kere ikindim elimi vajinama koydugumda cok korkdum once Allahim bebegimi geldi diye telaw etdim elime kocaman sislik deydii hemen kalkdim bir ayna ile bakayim dedim bisey goremedim ama su anda idrara cikdigimda bile hemen o sislik olur sanki cikacakmis gibi sizce ne ola bilir o bebegim ola bilirmi acaba ?? Ama bebegimi yukarida hiss ediyorum eyer yinede devam ederse doctora gitcem anneme soyledim olur dedi bebek buyudukce baski yapdigi icin oluyormus ama sanki vajinadan cikicak gibi biraz daha fazla oturursam tuvaletde hemen cikicak gibi geliyor cok korkuyorum Azeri oldugum icin yazdiklarimda yalnislarim ola bilir kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…