Bebek Beslenmesi selam arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esinkaytaz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
4
0
16
Edirne
arnıza yeni katıldm ama yazılanları okuyorum 2 nisan doğumlu bir kızım var emmeyi bırakıyo sanırım önceleri gece emzirirdim şimdi onu da almıyo biberonu da sadece pirinçli kaşık mamasını severek yiyo yoğurt mayalıyom yok püre yapıyom yok 1 ekimde işe başlıycam sürekli ağlıyorm hastalanacak korkuyom yemeyen çocuk çok zor

aynı korkuyu ben de yaşadım canım. hatta benim oğlum 2 yaşında ve daha yeni yeni yemeğini yemeye başladı diyebilirim. ve buna ramen şimdiye kadar 2 kere ateşi oldu onlar da 6. hastalık gibi her bebeğin geçireceği hastalıklar onların dışında 1 kere de burnu aktı 1kere de öksürdü.. benim görümcemin oğlu çok güzel yemeğini yerdi daha 4 aylıkken bi kase yemek yerdi şok olmuştum ama gel gör ki en az ayda bir hastaneye acile gidecek kadar hasta olur 3 yaşında olacak. benim sana tavsiyem yemek konusunda onu hiç zorlama ve hasta olacak diye de üzülme çünkü bu tamamen bünyeyle alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…