Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arnıza yeni katıldm ama yazılanları okuyorum 2 nisan doğumlu bir kızım var emmeyi bırakıyo sanırım önceleri gece emzirirdim şimdi onu da almıyo biberonu da sadece pirinçli kaşık mamasını severek yiyo yoğurt mayalıyom yok püre yapıyom yok 1 ekimde işe başlıycam sürekli ağlıyorm hastalanacak korkuyom yemeyen çocuk çok zor
Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
aynı korkuyu ben de yaşadım canım. hatta benim oğlum 2 yaşında ve daha yeni yeni yemeğini yemeye başladı diyebilirim. ve buna ramen şimdiye kadar 2 kere ateşi oldu onlar da 6. hastalık gibi her bebeğin geçireceği hastalıklar
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
onların dışında 1 kere de burnu aktı 1kere de öksürdü.. benim görümcemin oğlu çok güzel yemeğini yerdi daha 4 aylıkken bi kase yemek yerdi şok olmuştum ama gel gör ki en az ayda bir hastaneye acile gidecek kadar hasta olur 3 yaşında olacak. benim sana tavsiyem yemek konusunda onu hiç zorlama ve hasta olacak diye de üzülme çünkü bu tamamen bünyeyle alakalı.