Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaşlar dün dondurulmuş tek embriyo transferi oldum 3AA yaş 41 benim gibi olan var mı sonucu olumlu olan geçen ay 4AA 1AA transferim kimyasal
- Konu Sahibi mrererdem
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #3aaembriyo #transfer 5.gün embriyosu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2024
- 271
- 29
- 13
- 28
Merhaba 3aa cozundukten sonra mi oldu cozununce embriyolariniz kalitesi değişti mi3aa kalite embriyo transferi olan yok mu arkadaşlar :)
- 23 Ocak 2024
- 498
- 136
- 18
- 42
Canım 3AA şeklinde donduruldu çözülüncede aynı ö şekilde transfer edildiMerhaba 3aa cozundukten sonra mi oldu cozununce embriyolariniz kalitesi değişti mi
- 11 Şubat 2024
- 271
- 29
- 13
- 28
Cozununce kalite değişiyor demişlerdi sende değişen oldu muCanım 3AA şeklinde donduruldu çözülüncede aynı ö şekilde transfer edildi
- 23 Ocak 2024
- 498
- 136
- 18
- 42
Onla ilgili hiç bir şey demediler bana transfere gitmeden önce dosyanı bana verdiler onu incelerken gördümCozununce kalite değişiyor demişlerdi sende değişen oldu mu
- 11 Şubat 2024
- 271
- 29
- 13
- 28
Toplam kaç embriyo elde edildiResmini
Çektim böyle yazıyordu
- 22 Şubat 2023
- 10.173
- 11.319
- 218
- 37
Canım sana umut olmaya geldim. Benim de ilk transferim tutmadı. İkinci de iyi kalite 3. Gün çift embriyo transferi oldum çok şükür biri tuttu. 11 haftalık hamileyim. Tutacağı varsa 3e 5e bakmıyor. Moralini yüksek tut, belirti arama. Ben sıfır belirti yaşadım. İnşallah bebeğin seninledir ❤ yaş 36Arkadaşlar geçen ay ki transferim kimyasala sonuçlandı dün 3AA tek embriyo transferi oldum benim gibi olan var mı teşekkür ederim şimdiden
- 23 Ocak 2024
- 498
- 136
- 18
- 42
Allah razı olsun canım bende dün oldum transfer belirti aramıyorum yeterki tutsun çifte bayram yaşamak istiyorum ayın 14 test günüm zaman geçiyor Tabiki dinleniyorum siz neler yaptınızCanım sana umut olmaya geldim. Benim de ilk transferim tutmadı. İkinci de iyi kalite 3. Gün çift embriyo transferi oldum çok şükür biri tuttu. 11 haftalık hamileyim. Tutacağı varsa 3e 5e bakmıyor. Moralini yüksek tut, belirti arama. Ben sıfır belirti yaşadım. İnşallah bebeğin seninledir ❤ yaş 36
- 23 Ocak 2024
- 498
- 136
- 18
- 42
Benden 6 yumurta toplandı 3 tanesi 5 güne gitti ikisi tranfer edildi iki ay öne ama onlar kimyasal oldu şimdi dün tek olan dondurulmuş embriyomu transfer ettiler tek olduğu için biraz tedirginim iki embriyonun tutunma şansı daha çok diyorlarToplam kaç embriyo elde edildi
- 22 Şubat 2023
- 10.173
- 11.319
- 218
- 37
Canım ben transferden sonra bir gün dinlendim, 3. Gün duş aldım. Avakado, kefir, kabak çekirdeği yedim içtim. İlkinde çok yatmıştım. İkinci transfer ramazan bayramına denk geldi çok hareketliydim, kan akışım falan daha iyi oldı muhtemelen. Sana tavsiyem sadece yatma. Kendini yormadan hareketli ol. İnşallah Bayram öncesi güzel haberinizi alırsınızAllah razı olsun canım bende dün oldum transfer belirti aramıyorum yeterki tutsun çifte bayram yaşamak istiyorum ayın 14 test günüm zaman geçiyor Tabiki dinleniyorum siz neler yaptınız
- 23 Ocak 2024
- 498
- 136
- 18
- 42
Amin inşallah bu sefer olacak geçen ay ki transferimde hiç yatmadım market pazar ev işi yaptım 5 gün sonra işe gittim hiç öyle dinlenmedim Şuan tam tersini yapmak istiyorum dünden beri yatıyorım WC dışında kalkmıyorum eşim haRlıyor yemek en azında üç gün böyle dinlenmek istiyorumCanım ben transferden sonra bir gün dinlendim, 3. Gün duş aldım. Avakado, kefir, kabak çekirdeği yedim içtim. İlkinde çok yatmıştım. İkinci transfer ramazan bayramına denk geldi çok hareketliydim, kan akışım falan daha iyi oldı muhtemelen. Sana tavsiyem sadece yatma. Kendini yormadan hareketli ol. İnşallah Bayram öncesi güzel haberinizi alırsınız
- 26 Şubat 2024
- 5.875
- 6.074
- 113
- 23 Ocak 2024
- 498
- 136
- 18
- 42
Evet benim dosyama baktım 4aa 1aa 3 AA yazıyordu senin adına çok sevindimBen 3aa ve 3ab embriyo transferi oldum hamileyim şu anda. Doktorum dört dörtlük 5aa embriyo dedi ama kağıtta 3aa ve 3ab yazıyor. Kaliteye çok takılmayın tutacağı varsa tutuyor. Hayatımda ilk kez 1aa embriyo duydum bu arada :)
Merhaba umarım güzel sonuçları almışsınızdırAllah razı olsun canım bende dün oldum transfer belirti aramıyorum yeterki tutsun çifte bayram yaşamak istiyorum ayın 14 test günüm zaman geçiyor Tabiki dinleniyorum siz neler yaptınız
- 23 Ocak 2024
- 498
- 136
- 18
- 42
Merhaba umarım güzel sonuçları almışsınızdırKiöqs
Merhaba umarım güzel sonuçları almışsınızdır
Malesf olmadı