Selahattin Demirtaş'tan başkanlık referandumu önerisi

Hdp'ye kaçan kürt oyları ne olacak peki?
bır kısmı geri gelecek,yanı tehditle zorla giden oylar,bu defa gelecek,chpli aydınların hdpyi dstekleyen oyları zaten gelmez,hdp ideolojısını desteklemeyen,onlardan korkan,tehdite boyun eğen,bişi serok erdoğan dıyen kürt kardeşlerım var benım,başımın üstüne,onlarında çocukları gerek şehit olarak,gerekse kandırılmış olarak dağda,bu kürt kardeşlerımle hdp yi ayırmak lazım,zaten bunlar onların ifadesi,içimizdeki satılmışlar dıyor bızım komşular,bizim semtte var,görüşmüyorlar bile

Bak buna gülerim ışte... Neyse şu seçimi tekrarlayalim da ondan sonra tekrar görüşelim seninle...

Bak buna gülerim ışte... Neyse şu seçimi tekrarlayalim da ondan sonra tekrar görüşelim seninle...
tabikide neye güldün onu anlamadım,zorla tehditle verildiğinemı?bunlar benım ıfadem değil,bizzat onların ifadeleri,ben vatan millet birliğine inanan kürt kardeşlerim var,biliyorum,tanıyorum,hepsimi hdp li sanılıyor,asla

Birkaç ay sonra anlarsın neden güldüğümü...

sephora, analizine katiliyorum, evet, her siyasi hareketin omru vardir. Ve olmalidir da.
Benim anlamadigim, biriniz akparti secmenini asagilayan biseyler yaziyor, geri kalanlarinizda onu begeniyor :) neden boyle canim ya? bugun bir suru siyasi topikte okudum, hergun okuyorum.
bu arkadaslar, asagilama yoluyla hirs alacaklarina, ne guzel olmasini istedikleri gibi oylarini kullansa, sonra senin simulasyonundaki seyler gercek olsa, da ak parti gidecekse boyle boyle gitse..
daha guzel bir dunya olmaz miydi yahu?
ben partileri begenmiyorum, secmenlerini de asagilamiyorum. Hakaret tarzi seyler yazmiyorum.
sirf hakaretleri gormemek icin artik siyaset topiklerine girmek istemiyorum.
nyse bu da burada kalsin. yazayim dedim.

Hakaret olmasın tabi ki. Ama akp seçmeni bazen öyle yorumlar yapıyor ki bunlar akp'yi kotulemek için yazan rakip parti seçmeni mi acaba diye düşünüyorum.
Biraz mantık, biraz araştırma yeter de artar bile. Ama körü körüne savunmaya geçince insanlar dalgaya alıyor artık.

Bak burda son seçimin sonuçları belli, yapılan anketler belli hala erdogan başkan olacak diyor arkadaş. Bir yerden sonra dalgaya alınıyor doğal olarak.

belli olmaz ki..
o yuzden boyle seyler onceden tartismak anlamsiz. secim sonrasi analizlerini daha cok severim ben.
mesela simdi bende selo'nun oylari neden kacti analizini 4 gozle bekliyorum

birde, koru korune dyince aklima geldi. Ulkemizde 2 grup insan var. 1incisi koru korune savunanlar, 2ncisi koru korune karsi cikanlar.
bir tane, Akparti antipatizani tanimiyorum ki, Bu adam boyle boyle kotu, ama soyle soyle de iyi isler yapti desin.
adi ustunde zaten antipatizanlar ve sempatizanlariz biz artik, icim sisti. O yuzden kimsenin yorumunu gercek bir elestiri gibi alamiyorum.

bak kaç saattır güzle güzel sohbet ettik,ve dalgaya alınıyor senın sevıneyını koyuyor ortaya,doğal olarak dalgaya aldığını düşünyorsan yazıklar olsun sana,oysa ben senınle gayet ciddi sevıyeli sohbet ettiğimizi düşünmüştüm,geç dalgana bak,dalgana,kesinlikle cevap yazma,sevıyene inemıcem

yok yok kizlar tartismayin. Ben genel olarak dedim ki, akparti karsitlari, ak parti secmenini hep asagiliyor.
Sephora da ona karsilik oyle yazdi zannediyorum, dalga konusu oluyor diye.
su siyasi topikten, bir siyrilip kacayim, kazasiz belasiz, bugun baska bise istemiyorum Alahim :)

yanlış anladım ise pardon,

Ben dalga geçiyorum dedim mi? Dalgaya alınıyor dedim, yani başkaları alıyor. Kaç saattir seninle gayet düzgün bir şekilde konuşuyorum, hangi cumlemde dalga bulabilirsiniz? Allah aşkına okuduğunuzu bir anlayın yahu.

RTE'nin kontrolunde her şey denilmesi bile sistemin nasıl yozlaştığını gösteriyor aslında. Cumhurbaşkanı parti lideri değildir, herhangi bir partiye bağlı değildir. Tarafsız olmalı ve TÜM halkı gözetmelidir. Bu ya bir türlü anlaşılamıyor ya da sürekli unutuluyor. Tüm seçim boyunca resmen parti propagandası yapan yapan bir cumhurbaşkanı benim cumhurbaşkanım olamaz. Kendisine oy vermeyen milyonlarca insanın cumhurbaşkanı olamaz.

400 vekili verin bu iş huzur içinde çözülsün diyen bir politikacıya cumhurbaşkanı denmez. Başka bir şey denir, onu diyenleri de hapse attırıyor. Bunu yapması bile o sıfatı pekiştiriyor farkında değil.

Yine aynı şekilde 400 vekili verin bu iş huzur içinde çözülsün diyen parti liderinin yandaşları, Kürtletin hdpye tehdit altında oy verdiğini söylüyor. O zaman bu sözler nedir? "Bana istediğim milletvekili sayısını vermezseniz sizi yakarım" dan başka bir anlama gelmeyen sözler bunlar, ama oylar tehdit yüzünden kaydı öyle mi?

Bir de bakın bakalım akp vaktinde şeriatlerin oylarını alabilmek için ne vaatler vermiş. Acaba o oylar sözler tutulmdığı için mi yoksa tehditlerden ötürü mü kaymış.

Evet baya mantıklı adam. Mantıklı konuşmasa gözümüzün içine baka baka kan dökmezler. Mantıklı ve pişkin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…