- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
rakamlarla aram çok iyi,ama sızın yapmış olduğunuz bunun gibi hesapları,15 yıldır yapılıyor,acaba nerde hata yaptılarda yıllarca,onu olmayacak,bunu yapamayacaak,iktidar olamayacak,diye bir ton hesap sundular,cumhur olamayacak diye feryat ettiler,vebazı gazeteler siizn gibi bu tabloları manşet yaptı,seçim ertesi,nerde çark ettiniz diye,ne kadar hesap yaparlarsa yapsınlar,halk ne derse oldur,ve halk seçiyor,seçilmişle yola devam,yanı yıne halk seçer,ve RTE Başkan olur
arguman geçmiş en iyi cevap,en iyi referans,en iyi örnekleri 14 yıldır yaaşıyoruz.:)daha ne argümanı,adam kökte oturuyor,senın gıbıler masal yazıyor :)))2023 e hıkayeler,off gişe rekorları kırar,Ohooo siz hala aynı yerdesiniz. Şu tabloya göre, geçtiğimiz seçimlere göre halk seçmiyor işte. Dediğim gibi bir yere dayandırdığınız argümanlarla gelin bana, geçmişte olanlarla değil.
Çabana ve de sabrına hayranım sephoraa.Ohooo siz hala aynı yerdesiniz. Şu tabloya göre, geçtiğimiz seçimlere göre halk seçmiyor işte. Dediğim gibi bir yere dayandırdığınız argümanlarla gelin bana, geçmişte olanlarla değil.
seçim diye birşşey olmadı ki ne oy oranı, biz mayıstan direkt temmuza geçtik. ilahi.Yok ben masal istemiyorum. Oy oranlarına göre konuşalım lütfen.
hezimet?pardon muhalefetın asla ulaşamacağı bır oy oranına hezimet demek,kedi uzamadığı ciğere mundar der,tarıhte varmı örneği?yazık bununlamı avunuyorsunuz,yazıkda değil,komık,çok komık,başınıza çatır çatır cumhur oldu,köşk te oturuyor,halen hezımet dıyorusnuz,yenılen pehlıvan güreşe doymazmış,hadi kurun hükümeti görelim7 haziran hezimeti cabucak unutulmus ak tayfa tarafindan.
arguman geçmiş en iyi cevap,en iyi referans,en iyi örnekleri 14 yıldır yaaşıyoruz.:)daha ne argümanı,adam kökte oturuyor,senın gıbıler masal yazıyor :)))2023 e hıkayeler,off gişe rekorları kırar,
hayaldi gerçek oldu dıye asarlar afişleri,sizde görürsünüz,öle bir durum olduğunda,emin ol bır kısım mhpliler(cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gıbı)başkanlıktada erdoğan verecekler,hatta halkdan paralelciler bile,ekmele vermedi,erdoğa verdi,aynı durum başkanlıktada olacakKöşkte değil kaçak sarayda oturuyor, önce bunu anlayalım.
Yazdiklariniz evet geçmişte olan şeyler. Ama o zaman sayısal veriler akp'yi işaret ediyordu. Ya da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yine erdogani gösteriyordu anketler.
Ama her siyasi hareketin bir ömrü vardır. Akp artık sonuna geldi ömrünün. 13-15 sene önceki türkiyede yaşamıyoruz malesef. Bundan beş sene önce kürt hareketinden gelen bir parti meclise girecek deseler inanır mıydık? Ama oldu. Şimdi de ibre akp'nin zıt yönüne dönüyor yavaş yavaş. Başkanlık hayalden başka bişey değil şu durumda.
hayaldi gerçek oldu dıye asarlar afişleri,sizde görürsünüz,öle bir durum olduğunda,emin ol bır kısım mhpliler(cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gıbı)başkanlıktada erdoğan verecekler,hatta halkdan paralelciler bile,ekmele vermedi,erdoğa verdi,aynı durum başkanlıktada olacak
okey ben rakmalara bişey demıyorum,ama muhalefet bunu hep yaptı,hep rakamlarla anketlerle konuştu,sonuç hep fos oldu,yanı ben bir yerlerden alıntı yapar,koyarım,ama mesai saatındeyım,bir tarafdan kdv yetiştiriyorum,en güzel cevap cumhur seçimleri,bak sonuçlara,RTE nin karşında 15 parti,ve onların seçimlerdeki oy oranı topla,açıkca gösteriyor,sen muhalefetın yaptığı anketleri gösteriyorsun,mynet falan,mynet kımın zaten biliyoruz,yandaş medya aksini söyleyecek hali yokya,chpnın danışmanı tarhan erdemin şizsofren olmakla suçlamıştılar,adama ne hakaretler,trnın en yüksek trajlı gazeteleri ve köşe yazarları, RTE şu kadar oy alcak dediğinde,Ak parti şu kadar alıcak dediğinde,atta adam ertesi gün konuştu,onların hayatı gazete ve burjuva dostları,ama ben halka ındım,anket yaptırdım dmeiştiBen yine rakamlarla cevap vereyim.
http://m.mynet.com/i3.html#http://w...tmisi-baskanlik-sistemini-istemiyor-1808012-1
okey ben rakmalara bişey demıyorum,ama muhalefet bunu hep yaptı,hep rakamlarla anketlerle konuştu,sonuç hep fos oldu,yanı ben bir yerlerden alıntı yapar,koyarım,ama mesai saatındeyım,bir tarafdan kdv yetiştiriyorum,en güzel cevap cumhur seçimleri,bak sonuçlara,RTE nin karşında 15 parti,ve onların seçimlerdeki oy oranı topla,açıkca gösteriyor,sen muhalefetın yaptığı anketleri gösteriyorsun,mynet falan,mynet kımın zaten biliyoruz,yandaş medya aksini söyleyecek hali yokya,chpnın danışmanı tarhan erdemin şizsofren olmakla suçlamıştılar,adama ne hakaretler,trnın en yüksek trajlı gazeteleri ve köşe yazarları, RTE şu kadar oy alcak dediğinde,Ak parti şu kadar alıcak dediğinde,atta adam ertesi gün konuştu,onların hayatı gazete ve burjuva dostları,ama ben halka ındım,anket yaptırdım dmeişti
sen rahat ol diyorum,çıkarıcak 330,sıkıntı yok,RTE nın kontrolunde herşey,:))mhp lieirn bir kısmı pişman,oylar geri gelecek,sıkıntı yok,no problem,yok sen sayılara takıntılısınya,ondan dedim,Bakın anlamadiginiz nokta bunun cumhurbaşkanlığı seçimleriyle alakalı olmadığı. Başkanlık için herhangi bir girişimde bulunmak için Akp'nin genel seçimlerde 330 millet vekili çıkarması lazım. İlk paylaştığım tablo da 7 haziran seçimleri de gösteriyor ki bu mümkün değil. Bunun erdoganla alakası yok.
bak bu sneın linkini verdiğin şirketin,fos çıktı,ak parti %50 mi 2015 seçiminde?
benım şirketlerl bir bağım yok,sephora ille veri deidği için ekledım,bilmem,tanımam,ama bunların itibarı yok benım için onu anlatmaya çalıştım,anket bu,tabı herkes yandaşına çalışır,normal,tarhan erdem hiç yanılmazdı,süperdi,baykalın danışmanı,ama bu defa oda yanıldı,hatta canlı dınledım,eğer anket yapılırken bir grip olsa,moralı bozuk olsa, o gün yapılan anketi çöpe atarız,çok titizim demişti,verilerin googleye tıkladım aldım,hiç kımındır nedır bılmem,aksını söyleyende var