Selahattin Demirtaş'tan başkanlık referandumu önerisi

Ohooo siz hala aynı yerdesiniz. Şu tabloya göre, geçtiğimiz seçimlere göre halk seçmiyor işte. Dediğim gibi bir yere dayandırdığınız argümanlarla gelin bana, geçmişte olanlarla değil.

Ohooo siz hala aynı yerdesiniz. Şu tabloya göre, geçtiğimiz seçimlere göre halk seçmiyor işte. Dediğim gibi bir yere dayandırdığınız argümanlarla gelin bana, geçmişte olanlarla değil.
arguman geçmiş en iyi cevap,en iyi referans,en iyi örnekleri 14 yıldır yaaşıyoruz.:)daha ne argümanı,adam kökte oturuyor,senın gıbıler masal yazıyor :)))2023 e hıkayeler,off gişe rekorları kırar,

7 haziran hezimeti cabucak unutulmus ak tayfa tarafindan.
hezimet?pardon muhalefetın asla ulaşamacağı bır oy oranına hezimet demek,kedi uzamadığı ciğere mundar der,tarıhte varmı örneği?yazık bununlamı avunuyorsunuz,yazıkda değil,komık,çok komık,başınıza çatır çatır cumhur oldu,köşk te oturuyor,halen hezımet dıyorusnuz,yenılen pehlıvan güreşe doymazmış,hadi kurun hükümeti görelim

arguman geçmiş en iyi cevap,en iyi referans,en iyi örnekleri 14 yıldır yaaşıyoruz.:)daha ne argümanı,adam kökte oturuyor,senın gıbıler masal yazıyor :)))2023 e hıkayeler,off gişe rekorları kırar,

Köşkte değil kaçak sarayda oturuyor, önce bunu anlayalım.
Yazdiklariniz evet geçmişte olan şeyler. Ama o zaman sayısal veriler akp'yi işaret ediyordu. Ya da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yine erdogani gösteriyordu anketler.
Ama her siyasi hareketin bir ömrü vardır. Akp artık sonuna geldi ömrünün. 13-15 sene önceki türkiyede yaşamıyoruz malesef. Bundan beş sene önce kürt hareketinden gelen bir parti meclise girecek deseler inanır mıydık? Ama oldu. Şimdi de ibre akp'nin zıt yönüne dönüyor yavaş yavaş. Başkanlık hayalden başka bişey değil şu durumda.

hayaldi gerçek oldu dıye asarlar afişleri,sizde görürsünüz,öle bir durum olduğunda,emin ol bır kısım mhpliler(cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gıbı)başkanlıktada erdoğan verecekler,hatta halkdan paralelciler bile,ekmele vermedi,erdoğa verdi,aynı durum başkanlıktada olacak

Ekmeleddin İhsanoğlu %34,44,yanı chp ve mhpnın desteklediği(yanı 13 partı daha) aday bu kadar oy alıyor,cumhur seçiminde,oysa başbakanlık seçiminde daha fazla bu ıkı partı ve beraberındeki diğer 13 parti,yanı bu hesap ortaya koyarki,olası bır başkanlık seçiminde,erdoğan başkan

okey ben rakmalara bişey demıyorum,ama muhalefet bunu hep yaptı,hep rakamlarla anketlerle konuştu,sonuç hep fos oldu,yanı ben bir yerlerden alıntı yapar,koyarım,ama mesai saatındeyım,bir tarafdan kdv yetiştiriyorum,en güzel cevap cumhur seçimleri,bak sonuçlara,RTE nin karşında 15 parti,ve onların seçimlerdeki oy oranı topla,açıkca gösteriyor,sen muhalefetın yaptığı anketleri gösteriyorsun,mynet falan,mynet kımın zaten biliyoruz,yandaş medya aksini söyleyecek hali yokya,chpnın danışmanı tarhan erdemin şizsofren olmakla suçlamıştılar,adama ne hakaretler,trnın en yüksek trajlı gazeteleri ve köşe yazarları, RTE şu kadar oy alcak dediğinde,Ak parti şu kadar alıcak dediğinde,atta adam ertesi gün konuştu,onların hayatı gazete ve burjuva dostları,ama ben halka ındım,anket yaptırdım dmeişti

yanı bu hesapla olmuyor,onu anlatıyorum,sana bir sürü anket,rakam yüklerim,sende yüklersın,kendınız çalıp oynadığı:))sonuç,RTE BAŞKAN olur,sizin anketler çöpeeee,hadi geçmişler olsun,bu admadna ölünce bıle kurtulamazsınız siz

MAK Danışmanlık Şirketi’nin Şubat ayı anketine göre, ankete katılanların yüzde 54.5’i başkanlık sistemine geçilmesi yönünde görüş belirtirken, mevcut yönetim sistemiyle devam edilmeli diyenlerin oranı yüzde 30.5’da kaldı. Yeni anayasaya ihtiyaç olduğunu belirtenlerin oranı yüzde ise 65.1. al bir anket daha

Bakın anlamadiginiz nokta bunun cumhurbaşkanlığı seçimleriyle alakalı olmadığı. Başkanlık için herhangi bir girişimde bulunmak için Akp'nin genel seçimlerde 330 millet vekili çıkarması lazım. İlk paylaştığım tablo da 7 haziran seçimleri de gösteriyor ki bu mümkün değil. Bunun erdoganla alakası yok.

sen rahat ol diyorum,çıkarıcak 330,sıkıntı yok,RTE nın kontrolunde herşey,:))mhp lieirn bir kısmı pişman,oylar geri gelecek,sıkıntı yok,no problem,yok sen sayılara takıntılısınya,ondan dedim,

‘Başkanlık eşittir federasyon, federasyon da bölünme getirir’ dediler. Başkanlığa karşı böyle bir korku oluştu halkta. Erdoğan karşıtlığı değil bu, başkanlığın yanlış bilinmesi” şeklinde konuştu.bak sneın verdiğin linkten alıntı

Bu da senin sirketin.Bu fos cikmamis
Eki Görüntüle 1608935
benım şirketlerl bir bağım yok,sephora ille veri deidği için ekledım,bilmem,tanımam,ama bunların itibarı yok benım için onu anlatmaya çalıştım,anket bu,tabı herkes yandaşına çalışır,normal,tarhan erdem hiç yanılmazdı,süperdi,baykalın danışmanı,ama bu defa oda yanıldı,hatta canlı dınledım,eğer anket yapılırken bir grip olsa,moralı bozuk olsa, o gün yapılan anketi çöpe atarız,çok titizim demişti,verilerin googleye tıkladım aldım,hiç kımındır nedır bılmem,aksını söyleyende var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…