Selahattin Demirtaş'ın danışmanı, Ankara tren garı önündeki patlamayı 9 saat önce bildi!!!

evlaefe

Guru
Pro Üye
11 Mart 2013
9.602
12.967
Screenshot_2015-10-12-09-15-00-1.png
Selahattin Demirtaş'ın danışmanı Ankara Tren Garı Önündeki patlamayı 9 saat önce bildi.
HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın danışmanının, Ankara tren garı önünde 86 kişinin ölümüyle sonuçlanan patlamayı 9 saat önce dinebereday isimli twitter kullanıcısının hesabından yazdığı ortaya çıktı. Bu kişinin twitter'deki hesabından Bomba Ankara'da patlayacak diye yazdığı görüldü. Dinbereday'ın bugün hesabını kapattığı belirlendi.

10.10.2015 16:38

AnkaraBarış, Emek ve Demokrasi mitinginin yapılacağı Ankara Tren garının önünde sabah saat 10.04'te 5'er saniye aralıklarla meydana gelen patlamalarda 86 kişi hayatını kaybetmiş 186 kişi de yaralanmıştı. HDP ve ESP'lilerin yoğunlukta olduğu yerde meydana gelen patlamayla ilgili olarak görevlendirilen 5 savcı çalışmalara başladı. Olay yerini güvenlik şeridiyle koruma altına alan polis, incelemelerine başladı. Patlamada iki canlı bomba ihtimali üzerinde duruluyor.

DEMİRTAŞ'IN DANIŞMANI 9 SAAT ÖNCE PATLAMANIN OLACAĞINI YAZDI

Patlamayla ilgili şaşırtıcı bir bilgiye ulaşıldı. HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın danışmanı olduğu iddia edilen dinebereday isimli twitter kullanıcısının sosyal medyadaki hesabından patlamayla ilgili 9 saat önce paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.

BOMBA ANKARA'DA PATLAYACAK

Dinebereday'ın 10 Ekim 2015 gecesi saat 00.58'de hesaından "Bomba Ankara'da patlayacak" diye yazdığı görüldü.

Dinebereday'ın bugün patlamanın ardından hesabının kapalı olduğu olduğu belirlendi. Dinebereday'ın yaptığı paylaşımın da twitter'de görünmediği tespit edildi.

GÜVENLİK ZAAFİYETİ YOK

Miting alanının etrafı bariylerlenmiştir. Miting alanının içine girişlerde arama yapıalcaktı. Bu patlama miting alanına yürüme esnasında meydana gelmiştir. Ankara Valiliğimiz ve Ankara Emniyetimiz mekan ve zemin aramalarını yapmıştır. Onun için mitingle alakalı bir güvenlik zaafiyeti olduğunu düşünmüyorum

SAĞLIK BAKANI AÇIKLAMIŞTI

"Beyin cerrahından plastik cerrahına ekiplerimize ekipler oluşturuldu. Ambulans ekibimiz 56 ekibe dönüştü. Yoğun bir yaralı trafiği oluştu. Bu yaralı trafiğinde ayakta gelenler dışında, şu anda hastanelerimizde 186 hastamız tedavi oluyor. 28’i yoğun bakımda, 18’i ameliyathanede. Olay yerinde kaybettiğimiz vaka sayısı 62. Ağır yaralı olarak gelip hayatını kaybeden kişi sayısı 24"
Screenshot_2015-10-12-09-21-57-1.png

http://www.haberiyakala.com/mobile-...deki-patlamayi-9-saat-once-bildi-h37101.haber

Son düzenleme:
Olay tweetle ilgili ilk açıklama
Katliamdan bir gün önce "Bomba Ankara'da patlayacak" tweetiyle gündem olan 'Dinebereday' isimli kullanıcıyla daha önce konuştuğu söyleyen İlhami Işık, açıklamalarda bulundu.
ekran_resmi_2015-10-11_17.00.54.png

Ankara'daki katliamdan bir gün önce "Bomba Ankara'da patlayacak" tweeti ile gündem olan ve HDP'nin sosyal medya ekibinde olduğu iddia edilen 'Dinebereday' isimli kullanıcı tartışma yaratmıştı. Daha önce sosyal medyada bu kişiyi tanıdığını yazan "balıkçı" lakaplı İlhami Işık, "6-8 Ekim’de HDP ve Selahattin Demirtaş’ı çok sert sözlerle eleştirmişti. Vandalizm ve vahşizm tabirlerini kullanmıştı. Benim de hoşuma gitmişti bu tabirler ve bu sözlerini twitter'da paylaşmıştım" dedi.

Radikal'e konuşan Işık'ın tartışma yaratan Twitter hesabı hakkındaki değerlendirmeleri şöyle:

“6-8 Ekim olayları sırasında benim o twitter adresini kullanan Dinebereday rumuzlu kişiliğiyle sosyal medya üzerinden muhabbetim olmuştu. Kendisini şahsen tanımam ama Diyarbakır’da doktorluk yaptığını herkes bilir. Kendisi de zaten bu bilgiyi daha önce Twitter’da yazmıştı. 6-8 Ekim’de HDP ve Selahattin Demirtaş’ı çok sert sözlerle eleştirmişti. Vandalizm ve vahşizm tabirlerini kullanmıştı. Benim de hoşuma gitmişti bu tabirler ve bu sözlerini twitter'da paylaşmıştım.

Ankara’da ‘bomba’ patlar sözü de PKK ’nın ateşkes ilan etmesiyle ilgili bir tartışmaya dairdi, mitingle hiç alakası yoktu. Sosyal medyada birileri bunu ortaya attı, bazı gerizekalılar da inandı. Bazıları da bu yalanın ucundan tuttu."

Dinebereday rumuzlu kullanıcının HDP’nin sosyal medyasını yönettiği iddiasına ilişkin soruya ise İlhami Işık şöyle cevap verdi:

“HDP ile bu kişinin alakası yok. Zaten Twitter’a bakan birisi bunu hemen anlar. HDP’yi en sert eleştirenlerden biriydi. Ben bu sosyal medyanın aptallığına inanamıyorum.”

selo hayranları hep bir ağızdan son ki üç "hoyoorr o hobor yolonn :KK53:

Yalan,sisirme habere alisigiz diyosun.
Davutoglu,Suructa olen canli bombayi yakalayip adalete teslim ettigini soyledi.Ne diyosun buna elit? Aslinda oyle demek istemedi.Adaletten kasti diye ilahi adalet diye kiviricakmisiniz yoksa :KK45:

Bu haber yalan veya değil ama Selonun dün o meydana çıkıp oy istemesi herşeyi açıklıyor zaten :KK67:

Olay tweetle ilgili ilk açıklama
Katliamdan bir gün önce "Bomba Ankara'da patlayacak" tweetiyle gündem olan 'Dinebereday' isimli kullanıcıyla daha önce konuştuğu söyleyen İlhami Işık, açıklamalarda bulundu.
ekran_resmi_2015-10-11_17.00.54.png

Ankara'daki katliamdan bir gün önce "Bomba Ankara'da patlayacak" tweeti ile gündem olan ve HDP'nin sosyal medya ekibinde olduğu iddia edilen 'Dinebereday' isimli kullanıcı tartışma yaratmıştı. Daha önce sosyal medyada bu kişiyi tanıdığını yazan "balıkçı" lakaplı İlhami Işık, "6-8 Ekim’de HDP ve Selahattin Demirtaş’ı çok sert sözlerle eleştirmişti. Vandalizm ve vahşizm tabirlerini kullanmıştı. Benim de hoşuma gitmişti bu tabirler ve bu sözlerini twitter'da paylaşmıştım" dedi.

Radikal'e konuşan Işık'ın tartışma yaratan Twitter hesabı hakkındaki değerlendirmeleri şöyle:

“6-8 Ekim olayları sırasında benim o twitter adresini kullanan Dinebereday rumuzlu kişiliğiyle sosyal medya üzerinden muhabbetim olmuştu. Kendisini şahsen tanımam ama Diyarbakır’da doktorluk yaptığını herkes bilir. Kendisi de zaten bu bilgiyi daha önce Twitter’da yazmıştı. 6-8 Ekim’de HDP ve Selahattin Demirtaş’ı çok sert sözlerle eleştirmişti. Vandalizm ve vahşizm tabirlerini kullanmıştı. Benim de hoşuma gitmişti bu tabirler ve bu sözlerini twitter'da paylaşmıştım.

Ankara’da ‘bomba’ patlar sözü de PKK ’nın ateşkes ilan etmesiyle ilgili bir tartışmaya dairdi, mitingle hiç alakası yoktu. Sosyal medyada birileri bunu ortaya attı, bazı gerizekalılar da inandı. Bazıları da bu yalanın ucundan tuttu."

Dinebereday rumuzlu kullanıcının HDP’nin sosyal medyasını yönettiği iddiasına ilişkin soruya ise İlhami Işık şöyle cevap verdi:

“HDP ile bu kişinin alakası yok. Zaten Twitter’a bakan birisi bunu hemen anlar. HDP’yi en sert eleştirenlerden biriydi. Ben bu sosyal medyanın aptallığına inanamıyorum.”

"--HDP ve Selahattin Demirtaş’ı çok sert sözlerle eleştirmişti. Vandalizm ve vahşizm tabirlerini kullanmıştı. Benim de hoşuma gitmişti bu tabirler ve bu sözlerini twitter'da paylaşmıştım."
"Ankara’da ‘bomba’ patlar sözü de PKK ’nın ateşkes ilan etmesiyle ilgili bir tartışmaya dairdi, mitingle hiç alakası yoktu. "
Yalanlama mi? yalan haber mi ?Kime gore ?
neye gore?Hic tatmin edici bir aciklama olmamis...
Demirtaş'ın danışmanı değil bu hesapların hiçbiri.Dinebereday isimli twitter hesabı Diyarbakır'da doktorluk yapan birine aitmiş.Öteki de hala araştıılıyor zaten
Resmi aciklama midir.?

"--HDP ve Selahattin Demirtaş’ı çok sert sözlerle eleştirmişti. Vandalizm ve vahşizm tabirlerini kullanmıştı. Benim de hoşuma gitmişti bu tabirler ve bu sözlerini twitter'da paylaşmıştım."
"Ankara’da ‘bomba’ patlar sözü de PKK ’nın ateşkes ilan etmesiyle ilgili bir tartışmaya dairdi, mitingle hiç alakası yoktu. "
Yalanlama mi? yalan haber mi ?Kime gore ?
neye gore?Hic tatmin edici bir aciklama olmamis...

Resmi aciklama midir.?
işte böyle
körleşme böyle birşey dostlar. bakınız alıntım..

X