Selahattin Demirtaş'ın adaylığı için iptal başvurusu!

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.066
30.548
1.123
61
Konya
Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın adaylığının iptal edilmesi için YSK’ya başvuru yapıldı.

HDP’nin tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın adaylığının iptal edilmesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’ya başvuru yapıldı. Odatv'de yer alan habere göre, Milli Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri Ümit Yalım, YSK’ya verdiği dilekçede Demirtaş’ın bir fotoğrafına yer verdi. Yalım dilekçesinde şu ifadeleri kullandı:

“HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın Kandil Dağı’nda eli kanlı PKK’lı teröristler ile çektirdiği fotoğraf. Demirtaş için başka bir şey söylemeye gerek var mı? Teröristler ile fotoğraf çektiren Demirtaş Cumhurbaşkanlığına nasıl aday olur? Selahattin Demirtaş’ın Cumhurbaşkanlığı Adaylığının iptal edilmesini arz ederim.”
http://www.mynet.com/haber/secim/selahattin-demirtas-in-adayligi-icin-iptal-basvurusu-4113220-1

Vay be ülkemizde, terörist sevici ne çok insan varmış da, haberimiz yokmuş

Ysk ret etti. Yani Cumhurbaşkanı adaylığı devam.

Ysk ret etti. Yani Cumhurbaşkanı adaylığı devam.
Yani buda demek oluyor ki, yargı ve devletim tüm kurumları ERDOĞANIN Emrinde Değilmiş. Hani her seçim oy kaybedenlerin çıkıp da, ysk ERDOĞANA Çalışıyor diye yaygara koparıyorlardı. Şimdi o,ortalığa çıkıp da, fitne tohumları atanlar neredeler?!..

Ysk tüm iartlara haiz birini nasıl saf dışı bırakabilir ki. Ysk’ nın Akp lehine karar verdiği bir çok icraat var ondan dolayı denilmiştir. Misal mühürsü oylar gibi. Bir çok kurum maalesef hükümet yanlısı kararlar alıyor.

*** Biraz önce bir akpli vekilin videosunu izledim bundan bir kaç sene önce sanırım diyorki yürütme bizde yargı bizde denetim biz de meclisin yargının akp yi denetleme gibi şnsı olabilir mi.!! Orda yanında oturan burhan kuzu da “ oğlan bizim kız bizim” diyor. Bunlar kendi ağızlarıyla söylenen cümleler. Ben size Cumhurbaşkanı dışında diğer partili vekillerinde videolarını, söylemlerini izlemenizi tavsiye ediyorum.

Vay be ülkemizde, terörist sevici ne çok insan varmış da, haberimiz yokmuş
Anayasa değişikliği için referanduma gidilirken biz ' bu değişikliklerle kürdistan alt yapısı hazırlanıyor' diye yırtınırken, nispet ede ede evet oyu veren, elinizde Türk bayrağı ile kutladığınız sonuçlar açıklanırken genel başkanınızın yüzü bile zafer kazanmaktan öte darmadağındı.. Teşekkür konuşması videosunu açıp izleyin.. Yüzüne de dikkatli bakın..
Ondan sonra insanları terörist seviciliği ile suçlayın... Sizin desteklediğiniz hükümet döneminde sevildikleri kadar hiç sevilip baştacı edilmemişti bu teröristler..

Helal olsun
El ele halay ceken, imtiyaz uzerine imtiyaz taniyanlari hala goremeyen bir kesim var. Ve bu kesim oy kullanacak. Resmen yokus asagi frensiz gitmek bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…