- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 38
-
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
Ak trollere laf atanlar kendileri trollükte Level atlamak üzere dehşetle izliyorum
Aha mit dedi valla :))) Demirtaş da mit mit diyordu en son twit atanlardan biri hdpli çıkınca, ' yani şey olmuş olabilir şeyi de denk gelmiş olabilir. Öyle bir twit atmasi onun suçlu olduğu anlamina gelmez. Denk gelmiş olabilir' diye açıklama yaptı en son.
Twiti pkk destekçisi olanlar atıyor. Siz diyorsunuz ki mit biliyordu. Zaten size göre mit yeri gelince hükümet için yeri gelince de pkk için hizmet eden kafasi karışık bir yapi de mi?
Elit beğenme gı cevap verE benim soru cevapsız kaldı bacilar.
oky bir haber paylaştı okumadın sanırım.MIT hükümete hizmet ediyor, ve blidiği halde izin vermesi de bunu gösteriyor.
KatılıyorumKendiniz gibi düşünmeyen herkesi bilgisizlikle cahillikle suclayin e mi? .
Yoruldum kadişim canım ciğerimElit beğenme gı cevap ver
Mit biliyormuş bak sen. Devletin saldırı yaptığına inaniyorsunuz ama PKK'nın yaptigina inanmiyorsunuz.
Yahu saldırıyla ilgili hangi taşı kaldirsak altindan pkk çıkıyor siz hala mit diyorsunuz. Hastalikli düşünce. İktidar nefreti ne hale getirmiş sizi böyle.
Bu arada medyaya inanmayi birakali çok oluyor.
tamam bebisim dinlenince yazarsın bi tanemYoruldum kadişim canım ciğerim
Medyaya inanmayı bırakalı çok oluyor ama tweet atanların hdp ile bağlantılı olduğunu medya söylüyor.
Saldırıyı Pkk yaptı, izni MIT verdi.
Suça yardım ve yataklıkda bir suçtur. Ankara da MIT in haberi olmadan kuş uçacağını inanıyorsanız yine MIT suçlu. haberi olsa da olmasa da suçlu. İşi bu çünkü. Kapiş?
Bana ne yakisip yakismadigini sen soyleyemeyecegin icin istedigim yerde istedigim seyi yaparim. Kaca savasmayi hemen taniyorsun, kisi kendinden bilir isi.Medya söylemiyor bu ulkenin basbakani söylüyor. Sorgulamadan cikan sonucu anlatıyor Demirtaş gibi aklina geleni söylemiyor.
Mit.in ihmali olduğunu soyleyebilirsiniz ama mit yapti demeniz densizliktir. İnsan içinde yaşadığı devleti bu kadar rahat suclayamamali.
Ayrıca profilinden dedikodumu yapmak yakismiyor sana. Ne soyleyeceksen yüzüme söyle kaçak savasma. Okiş??
Bak bak benimle konusamazmis havalara bak :))
Ne yapsin savaşıyor iste ama siz tabii bu sirada barış diye haykirdiginiz için bunu gözden kaçırmış olabilirsiniz.
Ha ankara saldırısında tabiiki de hükümetin hatası var istihbaratin hatası var. Yok demiyorum. Ama bu durum saldiriyi yapanlari aklamaz.
Ve saldirinin olacağını önceden bilen kürt milletvekillerine de sormak lazım. Neden bildiğiniz halde yürüyüşü engellemediniz???
Bana ne yakisip yakismadigini sen soyleyemeyecegin icin istedigim yerde istedigim seyi yaparim. Kaca savasmayi hemen taniyorsun, kisi kendinden bilir isi.
Inan hic öyle degil, bu yazdiklarini ne yazikki ne yazikki dogrulamayamiyorum. Sunu bir kendine sor eger gercekten dürsütsen, neden AKP mitinglerinde hic bir sey olmuyorda, disk`in oldugu, solcularin oldugu, baris isteyen insanlarin mitinginde bombalar patiliyor ve insanlar parcalanarak ölüyor ? Ayni sagduyuyu neden orada akp mitingiymis gibi kollanmiyor ?Yahu saldırıyla ilgili hangi taşı kaldirsak altindan pkk çıkıyor siz hala mit diyorsunuz. Hastalikli düşünce. İktidar nefreti ne hale getirmiş sizi böyle.
Evet demokraside yasadigimiz sürece yanlis yapilan her olayi halk kritize edebilir.İnsan içinde yaşadığı devleti bu kadar rahat suclayamamali.
ee chp mitinglerinde de bişey olmuyor?Inan hic öyle degil, bu yazdiklarini ne yazikki ne yazikki dogrulamayamiyorum. Sunu bir kendine sor eger gercekten dürsütsen, neden AKP mitinglerinde hic bir sey olmuyorda, disk`in oldugu, solcularin oldugu, baris isteyen insanlarin mitinginde bombalar patiliyor ve insanlar parcalanarak ölüyor ? Ayni sagduyuyu neden orada akp mitingiymis gibi kollanmiyor ?
Evet demokraside yasadigimiz sürece yanlis yapilan her olayi halk kritize edebilir.
parkon politika cok dürüst yapildiginda cok güzel bir meslekdir ama dürüst yapilmadiginda dünyanin en adi meslegidir.Istihbarat aldıkları halde insanları uyarmamış olabilirler işlerine yarayacağı için.
Evet, Allah`a sükürler olsun olmadi, Insallahda olmaz. Eeeee konu bu ya, hic bir mitingde olmamasi gerekir.ee chp mitinglerinde de bişey olmuyor?