- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
akp den önce varmıydı hdp..akp sağolsunBinlerce şehit verilmesinde pay sahibi ol, sonra memleketin başına geçmek iste. Yok öyle yağma.
kürt mlletine haksızlık yapıldığını düşünüyormusun?Birinin yaptigi goc, birinin tarih boyunca yasam alani olan vataninda yasiyor olmasi. Anadoluda kurtler ta selcuklu doneminden beri varlar. Nasil ayni sey gibi kiyaslayabiliriz ki? Biri 3 milyon. Biri 14 milyon. Burada herhangi bir grubun hakkini savunma amacli konusmadim. Ayni sey gibi ele almamak gerekir diyorum sadece.
Zamaninda yapildigini dusunuyorum ama hicbir seyin tek tarafli olduguna da inanmiyorum. Cok aci var. Kürt halkiyla türk halkini birbirine dusurenlere kiziyorum ben.kürt mlletine haksızlık yapıldığını düşünüyormusun?
aynen canım..akp tutturdu çözüm süreci diye,müzakere yaptılar..kürtçe kuran gösteriyor hala mitinglerde..Zamaninda yapildigini dusunuyorum ama hicbir seyin tek tarafli olduguna da inanmiyorum. Cok aci var. Kürt halkiyla türk halkini birbirine dusurenlere kiziyorum ben.
chp ve hdp de bu kadar iyi muhalefet yapabilen yokki,yapan yapıyor bak!Kendisi ve parti içerisindeki çoğu kişinin dağdaki teröristler olmasından ötürü
nasıl konuşmalar nasıl propagandalar yaparsa yapsın benim gözümde bir hiçtir
bunca şehit kanı ne çabuk unutuldu da bu adama sempati duyulabiliyor hayretler içerisindeyim.
adam kendi ağzıyla diyor ben pkklıyım ,sayın Abdullah Öcalan bu söyledikleri nefret sebebi.
sırf Akp ye iyi muhalefet oluyormuş diye sevecek destekleyecek değilimchp ve hdp de bu kadar iyi muhalefet yapabilen yokki,yapan yapıyor bak!
neden rte niz oturmadımı onlarla çözüm masasına!ağzından bi doğru laf çıkmış hayret ettim.
hdp yi var eden akp dirsırf Akp ye iyi muhalefet oluyormuş diye sevecek destekleyecek değilim
bu adam terörist amacı da belli oy
Bende bunun farkındayım ikisininde birbirinden farkı olmadığı kanaatindeyimhdp yi var eden akp dir
Bende bunun farkındayım ikisininde birbirinden farkı olmadığı kanaatindeyim
al birin vur ötekisine
açıkçası bu ülkede oy verecek doğru dürüst bir tane parti yok
apo hala cezasını bulmadıysa,adamla aynı masaya oturanlar,masummu..onlarda okadar suçlu..suçluyu destekleyende suçlu olmazmıhdp=pkk=apo asla oy vermem .pkk tarafindan oldurulen ogretmenlerimizi , askerlerimizi ,vatandaslarimizi ne cabuk unuttunuz.benim gozumde hdpye oy vermek ulkenin bolunmesine ortak olmakdir.
RTE'nin tapusunu üstüme almadım konu açılmış yorum yapıyorum!!!neden rte niz oturmadımı onlarla çözüm masasına!
apo hala cezasını bulmadıysa,adamla aynı masaya oturanlar,masummu..onlarda okadar suçlu..suçluyu destekleyende suçlu olmazmı