Selaam kızlar 9 yıl sonra bende hamıleyım allahımın cok buyuk bır lütfu mucıze bebek

minik_cadi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
9
3
6
34
İzmir
Merhabalar 9 yıllık evlıyım 2 defa asılama 1 deda tup bebek yaptırdım.yanlız tup bebektte 2 tane yumurtam cıkttı ve döl tutmadı.bende basladım arastırmaya okadar caresızdımkı onume ne koysalar yemeye hazırdım. Arastırmalarımın sonunda arı sutune basladım.hucre yenıleyıcı ozellıgı varmıs 14 gun sovan suyu kuru ıcttım ardından arısutu ardından eczaneden arısutu bal polen karısımı aldım mart ayında tup bebege gıdecekttık.devletın bana sundugu son sansttı.ama okadar saldımkı kendımı artık ıstemıyodum bıleee rabbım nasıb ettı bana sonunda hamıleyım rabbım ısteyen herkeze nasıb etsın.ege unuverstesınde tedavı gordum tutmadı ama hastanemden cok memnun kaldım kızlar sımdı sıze sorum su ege unuverstesınde ıyı bır kadın dogumcu arıyorum bana ısım lazım lutfen bana yardımcı olun 6 haftalık gebeyım ege unuverstesınde memnun oldugunuz kadın dogumcu varsa randevu alacam ısım gereklı bana allahım ısteyen herkeze yardım etsın el acan ellerınız dualarınız kabul olsun lutfeeen bana yardımcı olun

Cok sevindim cnm allah im hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah .

hayırlı uğurlu olsun canım. allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

merhaba minik cadı :) öncelikle hayırlı uğurlu olsun gebeliğin ...sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah....
ege üniv.de prof.dr.m.sait yücebilgin i önerebilirim.....alsancak ta muayenehanesi ...ege de akademik kadroda....ticari bir yaklaşımı yok hocanın ,işin ehli ama infertilite esas uzmanlığı fabat gebelik takibi de yapıyor mu bilemiyorum ..ayrıca frekans meselesi biraz bu işler bilirsiniz siz de...bana iyi geldi ama siz elektrik alamaya bilirsiniz olur ya....

Beklemek çok zor ben sadece 8 ay bekledim o bile sinir etti çok sevindim allah kucağına almayi nasip etsin canım bende 9 haftalik hamile YM :)

allahım saglıklı sıhhatlı elınıze kavustursun inşallah bende 9 aydır beklıyorum sabretmesi cok zor alllahım tüm ısteyenlere bu sevıncı yaşatsın inşallah

cok tesekkur ederım butun duyumları degerlendırıyorum canım yardımın ıcın tesekkur ederım ama baska onerılerınız varsa degerlendırebılırım valla benımkı gormemısın bı cocugu olmus hesabı oldu ama 9 yıl bekledım ben bu yuzden ıyı bır doktora gıtmek ıstıyorum elde avuctta bıseyde kalmadı yaaa nasıp rabbım bu bebegı nasıp ettıyse ıyı bır doktorada denk getırır ısallah

bir de buca da mavi deniz tıp merkezi var ,orda dr.melek canbaba ...hatta burdan bir ark.ım önerdi ,ben de bir kez gittim...çok sıcak ,samimi bir doktor ....ark.ım hekimliğini de çok beğeniyor.... ark.ım pek çok kez o doktora gittiği için benden daha iyi biliyor hekimliğini ...muayene sgk anlaşmalı sadece 20 tl ödüyorsunuz ....tahlillerdende para alınmıyor genel olarak .en azından aklınızın bir kenarında bulunsun ....

bu arada ben de hangi polen ürünlerini ve arısütünü kullandınız bana isimlerini yazarsanız çok sevinirim ....

Merhaba arkadaslar benimde yumurta sayımda ve kalitesinde sıkıntı var bal polen arısütü kullanmak istiyorum ama iyi bir marka bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…