Seksi Model Kate Upton

oslana

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
3.870
272
363
İstanbul
Kate Upton (d. 10 Haziran 1992), ABD'li oyuncu ve model.
[h=2]Kişisel hayatı[/h]Kate Upton, 10 Haziran 1992 tarihinde St. Joseph, Michigan'da doğmuştur. Çocukluğunu Florida Melbourne'da büyüyerek geçirmiştir. 3 kardeşi vardır. Amcası olan Fred Upton, ABD, Michigan 6. kongre bölge temsilcisidir. İyi bir at binicisi olan Upton'ın binicilik yarışmalarında dereceleri bulunmaktadır.
[h=2]Kariyeri[/h]
2008 yılında, Miami Elite Model Management ile anlaşma imzaladı. Daha sonra New York'a taşınan Upton, IMG Models'e katıldı.
İlk modelliklerini Garage ve Dooney & Bourke‘de yaptı. 2010′da Guess‘in yeni yüzü oldu. 2011 yılında Sports Illustrated Swimsuit Issue dergisinde yılın çaylağı seçildi ve daha sonra 2012′de derginin kapak kızı oldu. O günden günümüze Beach Bunny ve Victoria's Secret için modellik yapmaya başladı. Ayrıca Haziran 2011′de Esquire dergisi tarafından “Yazın Kadını” seçildi.
2011 Nisan ayında yayınlanan bir internet videosu (Dougie) ile birden popülaritesini arttırdı. 30 Nisan 2012′de Terry Richardson‘un Cat Daddy adlı videosunda yer alıp büyük ilgi topladı.

Uploaded with ImageShack.us

Seksi model Kate Upton İtalyan ve İngiliz baskılarını güzelleştirdikten aylar sonra İngiliz Vogue'a kapak oldu
Vogue’un haziran sayısını süsleyen 20 yaşındaki süper model için “Dünya üzerindeki en seksi model” şeklinde ifadeler kullanıldı. Fotoğrafçı Terry Richardson’a poz vermek üzere kamera karşısına geçtiğinde seksi figürler ile dans eden modelin videosu 16 milyon kez tıklanmıştı.
Kariyer planlarının içinde sinema oyunculuğu ve kendi çamaşır markasını yaratmak olduğunu dile getiren güzel yıldız dergiler hakkında samimi bir açıklamada bulundu: “Ben modellerin kapak olduğu dergileri hiç satın almıyordum çünkü onları tanımıyordum. Bu yüzden poz verdiğim ve iyi satışlar yakalayan dergileri düşününce insanlarla iletişim kurabilen bir karakterim olduğunu fark ediyorum.”
alıntı:haberkibris.com

[h=3]Upton, eski Hollywood filmlerini anımsatan bir reklam filmi için kamera karşısına geçti.Bir ayakkabı markasını dar siyah bir elbise ile tanıtan 20 yaşındaki model, "Güzel ve gerçek bir Amerikan" olarak tanımlandı. Ünlü model, ABD, İngiltere ve İtalya'da çıkan Vogue dergilerine de kapak oldu. Upton, 2011 ve 2012 yıllarında ise Sports Illustrated dergisinin kapak güzeli olmuştu. Tasarım yapmayı da seven model, bir bikini markası için "Beach Bunny" adını verdiği bir koleksiyon hazırlamıştı.[/h]
alıntı:mynet.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…