Ysl black opıum hem seksi hem akılda kalıcı günlerce kalıcı kokusu varKızlar merhaba parfümler konusunda çok bilgisizim yardımınıza ihtiyacım var. 20 yaşındayım şekerli kokuları sevmiyorum çok rahatsız ediyor beni. 2,5 yıldır dkny fresh blossom kullanıyorum pembe olanını ama çok sıkıldım ve kalıcı da gelmiyor bana. Böyle tam imza parfümü olabilecek, seksi, gerçekten akılda kalıcı parfüm önerebilir misiniz? Buğday tenliyim, siyah kıvırcık saçlarım var, normal/asi bi tarzım var diyelim.
Fiyatı dudak uçuklatıyor ama notaları mükemmel gözüküyor. Çok teşekkür ederimCarolina herrera 212 VIP 5 yıldır vazgeçilmez kokumdur herkes çok beğenir çokta severim arada değişiklik olsun farklı koku deneyeyim diyorum ama yok hiçbir parfüm onun gibi sevemiyorum
Çok teşekkür ederim notlarına baktım çok güzel gözüküyor not aldımthierry mugler alien sahanedir.
Bi de asla unutamadigim oriflame enigma var. Yok ettiler guzelim parfumu. Ne zaman kullansam kadinlar durdurup sorardı :)
Sanırım çoğu kişinin sevdiği bir koku hep denk geliyorum çok teşekkür ederim bunu da not aldımYsl black opıum hem seksi hem akılda kalıcı günlerce kalıcı kokusu var
Bende orijinal kullanmıyorum tabii 1 defa kullandım orijinale en yakını neredeyse birebir olanı d&p satıyor kodu c32 yolun düşerse bir kokla derim birde çok kalıcıFiyatı dudak uçuklatıyor ama notaları mükemmel gözüküyor. Çok teşekkür ederim
Christian Dior pur poisionKızlar merhaba parfümler konusunda çok bilgisizim yardımınıza ihtiyacım var. 20 yaşındayım şekerli kokuları sevmiyorum çok rahatsız ediyor beni. 2,5 yıldır dkny fresh blossom kullanıyorum pembe olanını ama çok sıkıldım ve kalıcı da gelmiyor bana. Böyle tam imza parfümü olabilecek, seksi, gerçekten akılda kalıcı parfüm önerebilir misiniz? Buğday tenliyim, siyah kıvırcık saçlarım var, normal/asi bi tarzım var diyelim.
Yaa o zaman kesin bakacağım sevindim teşekkür ederimmBende orijinal kullanmıyorum tabii 1 defa kullandım orijinale en yakını neredeyse birebir olanı d&p satıyor kodu c32 yolun düşerse bir kokla derim birde çok kalıcı
Çok teşekkür ederimmChristian Dior pur poision
Çok teşekkür ederim vs genelde şekerli parfüm üretiyor gibi geliyor bana hiç koklamadım ama. Şekerli değil değil mi? Not alıyorumKadınlar için Victoria Secret love favorimdir. 2 yıldır vücut losyonu ile beraber kullanıyorum. Asla agır bir parfüm değil, deneyebilirsiniz.
Çok sevindim sizin de işinize yaramasınaaa. Orijinal almayı mı düşünüyorsunuz malum parfüm fiyatları biraz cep yakıyor bu dönemde. Hayatımda hiç dolum parfüm kullanmadım, araştırdım biraz önerilen parfümlerden 1 2 tanesinin çakması yapılıyormuş. Aslında sağlıksız ama emin de olamadım. Siz ne düşünüyorsunuz?Tam bu aralar düşündüğüm bir konuydu 2 tanesini not aldım ben de
Bi tanesi çok pahalı dediniz ben daha fiyatına bakmadım ne kadar pahalı evet dolumlar gerçeği gibi olmuyor ama yukarıda öneren kişi kullanmış memnunum demiş sanki yanlış okumadıysam ama ben de yeni bir parfüm istiyorum cezbetsin eşimi daha çok çeksinÇok sevindim sizin de işinize yaramasınaaa. Orijinal almayı mı düşünüyorsunuz malum parfüm fiyatları biraz cep yakıyor bu dönemde. Hayatımda hiç dolum parfüm kullanmadım, araştırdım biraz önerilen parfümlerden 1 2 tanesinin çakması yapılıyormuş. Aslında sağlıksız ama emin de olamadım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Corolina herrera 212 Boyner de 700 küsürÇok sevindim sizin de işinize yaramasınaaa. Orijinal almayı mı düşünüyorsunuz malum parfüm fiyatları biraz cep yakıyor bu dönemde. Hayatımda hiç dolum parfüm kullanmadım, araştırdım biraz önerilen parfümlerden 1 2 tanesinin çakması yapılıyormuş. Aslında sağlıksız ama emin de olamadım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Şekerli kokuları tercih etmiyorum ben de sizin gibi, oldukça freshtir deneyebilirsiniz. :)Çok teşekkür ederim vs genelde şekerli parfüm üretiyor gibi geliyor bana hiç koklamadım ama. Şekerli değil değil mi? Not alıyorum
thierry mugler için muadil önerebileceğiniz bir parfum varmı, fiyatlar malum oldugundanthierry mugler alien sahanedir.
Bi de asla unutamadigim oriflame enigma var. Yok ettiler guzelim parfumu. Ne zaman kullansam kadinlar durdurup sorardı :)
Benzerine rastlamadim maalesef. Fiyati konusunda kesinlikle haklisin fazla pahalı.thierry mugler için muadil önerebileceğiniz bir parfum varmı, fiyatlar malum oldugundan