Seksi & Cekici Görünmeyi Kim Istemez Ki?

chatlak

özgür
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2006
594
2
Çekici görünmeyi kim istemez? O halde yeni kararlar alıp uygulamanın tam zamanı!

1- Sağlıklı beslenin

Her kadın regl döneminde çikolata ve tatlı krizine girer. Ama siz siz olun, bu dönemde tatlıdan uzak durun. Hepimiz biliyoruz ki, düzenli ve sağlıklı beslenmek genç görünmemizi sağlar. Kahvaltı, günün en önemli öğünü olduğu için sakın atlamayın. Günde mutlaka sekiz bardak su için. Bol meyve ve sebze yemeye çalışın. Yeşil gıdaların anti-aging etkisi olduğunu unutmayın. Evinize abur cubur tarzı bol kalorili gıdalar sokmayın. Karbonidrat almak istiyorsanız, kepek ekmeği ya da esmer pirinç tüketin. Haftada bir gün mutlaka balık, özellikle somon yiyin. Ve bunları uygulayarak sonuçları izleyin!

2- Düzenli egzersiz yapın

Düzenli egzersiz, kan sirkülasyonu açısından cildi diri tutar. Yüzme, yürüyüş ya da bisiklete binmek en iyi egzersizlerdir. Bunlardan kendinize uygun olanını seçin ve haftada üç kez spor yapın. Ayrıca, yoga da stres atmanızı, sağlıklı ve dinç görünmenizi sağlayacaktır.

3- Uykunuzu iyi alın

Az uyuduğunuzda bütün gün, yüzünüzde yorgun bir ifade ve göz altı torbalarıyla dolaşırsınız. Güzel bir akşam uykusu kadar cildinizi dinlendiren bir şey olamaz.

4- Cildinize iyi bakın

Bilinçli ve düzenli cilt bakımının, geleceğiniz için iyi bir yatırım olduğunu unutmayın. Cildinize ve yaşınıza uygun cilt bakım ürünlerini kullanın. Makyajınızı temizlemeyi, bakım kremlerinizi sürmeyi ihmal etmeyin.

5- Vücut ölçünüze uygun iç çamaşırı giyin

Doğru iç çamaşır seçimi çok önemli. İçinde rahat ettiğiniz iç çamaşırlarıyla, kendinizi seksi de hissedersiniz. Dekoltenizi abartarak seksi olmaya çalışmayın. Teninizi göstermeden de seksi olabilirsiniz. Uzun kollu, ufak detaylı bir tişört, şifon gömlek, bol triko kazağın içine giyilen dantelli bir atlet seksi olmanız için yeterli. Ama göğüs ölçünüze uygun doğru sutyen kullanmaya da çok özen gösterin.

6- Detaylara dikkat

Saçınızın, dişlerinizin, duruşunuzun sizi seksi ve genç göstereceğini biliyor musunuz? Unutmayın, çenede biten saç boyu, kahverengi tonlarındaki şeffaf ruj, dişlerin düzenli temizletilip parlatılması, dik duruşunuz, yılları geriye götürmeye yetecektir. Şimdi bunları sadece okumakla kalmayın ve hemen harekete geçin!

Seksilik sadece vücudumuzun belli bir bölgesine atfedilecek bir durum değil tabii... Her ne kadar erkeklere öyle geliyorsa da, seksi bir kadın aslında bakımlı kadın demektir.
O halde hemen şu önerileri uygulayın ki, durmadan en seksi kadın seçilen kimi ünlü kadınlardan bir farkınız kalmasın. Neyimiz eksik di mi?
Dudaklar için
Seksi dudaklara sahip olmak için iki seçeneğiniz var, ya kırmızı renkte ruj ya da dudağın doğal rengi. İlk durumda kırmızının teninizle uyumlu bir tonunu yakalamanız gerekiyor. Rujun düzgün ve kalıcı olması için ruju fırçayla sürebilirsiniz. Ruju sürdükten sonra bir kat da parlatıcı kullanın. Dudaklarınızın doğal renginde kalmasını istiyorsanız sadece parlatıcı sürün.
Göğüsler için
İçinde pırıltılar bulunan bir kremi dekolte bölgenize sürün! Teniniz beyazsa pembe tonlarında ışıltılar taşıyan kremi tercih edin. Yanık tenliyseniz, tercihinizi altın rengi ışıltılar taşıyan bir kremden yana kullanın. Büyük bir fırça ile iki göğsünüzün arasına bronz toz pudra sürmeniz de göğüslerinizin daha yuvarlak görünmesini sağlar

Evet arkadaslar cirkin kadin yoktur. Sadece bakimsiz kadin cirkindir.
Ne olursa olsun gunluk olarak dudagimizdan rujumuzu gozumuzden kalemimizi eksik etmeyelim...Bu bile yeter valla. unutmayalim ki erkegimiz yaninda bakimli kadin tasimak ister. (bakimli kadin esittir guzel kadin)

geçenlerde duyduğumbirşeyi paylaşayım bende...hani şu meşhur moda kahküller varya sibel canın saçı gibi....geçen yıl değişiklik olsun diye öyle kesmiştim kahkül hani dümdüz süper olmuştum uzun süre kullandım saçlarım dümdüz ama bazen şekil vermek zor olduğu ve nedense nişanlım istemediği için uzattım...yani bu kahkül insanı on yaş genç gösteriyormuş kızlar bi deneyin isterseniz ay şimdi yeniden kesicem cesaret edebilsem...neyse biara yaparız ...

bence tam tersi az makyaj gizli makyaj yani doğallık diyorum ama zevkli ve kendine yakışan moda diyorum vücudu tanımak diyorum ozaman ne olmak istediğini anlayabilirsin fopanmı sexsi mi yoksa naturelm vs gibi

bence prezantabl olmak kişinin dış görünüş itibariyle temiz, bakımlı ve düzenli olması, kadını dış güzelliği gösterir makyajı hafif yaparak ben buna seksi görünüm derim, yani dış güzellik etiket gibidir...

bende perçem kestirmeyi düşünüyordum ama kararsız kalmıştımfisfisfis ama şimdi bu söylediğinden sonra hemen kuaföre gidip kendimi gençleştirmem lazım:smiley-cool: sağol aradaşım tüyo için :teytey:

teşekkürler canım ben zaten bazışlarını yapıyordum diğerleride ek olacak çok sağ ol...

Vücut ölçünüze uygun iç çamaşırı giyin

Doğru iç çamaşır seçimi çok önemli. İçinde rahat ettiğiniz iç çamaşırlarıyla, kendinizi seksi de hissedersiniz. Dekoltenizi abartarak seksi olmaya çalışmayın. Teninizi göstermeden de seksi olabilirsiniz. Uzun kollu, ufak detaylı bir tişört, şifon gömlek, bol triko kazağın içine giyilen dantelli bir atlet seksi olmanız için yeterli. Ama göğüs ölçünüze uygun doğru sutyen kullanmaya da çok özen gösterin.

canım benim çok güzel sölemişsin bunu valla ya. umarım bazıları bunu kesinlikle dikkate alır . görüntü kirliliğinden başka bişi değil bence...kafamçokkarıştı
diğeryazılanlara gelince ben elimden geldiğince uymaya çalışıyorum geneline. kendimi seviyorum bunun içinde uygulamak çokta zor gelmiyor bana!!!...-tatlicadiarzu-:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…