alkole verdiği paraları dişçiye vereydi keşke
aslında bunu yapmamam lazım
hamıleyım yaa. ama tutamıyorum kendımı yaa. böyle seylerı görünce hemen kapatmam gerek
tv de de, dısarda da aynı şey oluyor
eşime diyorum '' bana bişi gösterme, neyse onu söyluyorum, hamıleyım ben, bebiş öyle olur''
burda sorun dişte degıl ama, tipteneyseki bebişin dişsiz doğacak
burda sorun dişte degıl ama, tipte
yani; sadece dişte degılyani adamcağız ne yapsın değil mi, abd nin feriştahıda bu kadın herhal
Ben de bayağı sallayacaktım adama, kadın görünce karşımda saygılar dedim çıktım.saldıran erkektir diye girdim kadın çıktı
bizde bi kadın adama saldıracakta adam boş geçecekBen de bayağı sallayacaktım adama, kadın görünce karşımda saygılar dedim çıktım.
Ablacım bari ilaç ataydın içkisine, öyle saldırmakla olur mu... İşte ABD kültürünün eksikliği, bir Nuri Alçoları olsaydı bunlar hiç olmazdı.
bizde bi kadın adama saldıracakta adam boş geçeceknerdeeee
orda vardır da bizde nefes alsa yetercıler oldugu ıcın pek boş gecılmezdı dıye dusunuyorumbence bu arkadaşı boş geçme ihtimalleri var
gerçi burada nefes almasına da gerek yok damacanaya bile yaptıklarına göreorda vardır da bizde nefes alsa yetercıler oldugu ıcın pek boş gecılmezdı dıye dusunuyorum
damacana genıs gelmezmıgerçi burada nefes almasına da gerek yok damacanaya bile yaptıklarına göre
bilmem ki tecavüz eden olduğuna göre gideri var demek kidamacana genıs gelmezmı