• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seks cihadına katıldı 1000 militanla oldu

Misty Day

she wolf
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
2.835
4.190
198
[h=2]15 yaşındaki Suudi Arabistanlı Ayşe Al Bakri, Suriye’de “Cihad El Nikah”a yani “Seks Cihadı”na katılmak için 3 ay önce ayrıldığı vatanına geri dönüyor. Geri dönüş sebebi ise 1000’den fazla militanla birlikte olan genç kadının hamile kalması.[/h]
seks-cihadina-katildi-1000-militanla-oldu-4233792.Jpeg

Azeri Faktxeber.com sitesinin Mısır basınına dayandırdığı habere göre Ayşe, Riyad’a uçmak için geldiği Beyrut havalimanında, çok tartışılan “din” adamı Muhammed Al Arifi’nin fetvasını duyduktan sonra Suriye’ye gitme kararını aldığını anlattı. Genç kadın, “Allah’a daha yakın olmak için Suriye’de savaşan cihatçılarla Cihad Al Nikah’a girmek gerekir” dedi ve Suriye’de 1000’den fazla mücahitle cinsel ilişkiye girdi. Ayşe çoğunlukla Cezayir, Pakistan, Somali, Irak ve Etiyopyalılarla birlikte olduğunu doğruladı.

Şu anda hamile olduğunu ve doğacak çocuğun babasının kim olduğunu bilmediğini ifade eden Ayşe, babasının Al Nusra Cephesi liderinin olduğunu düşünüyor. Terör örgütü liderinin İsrail ziyareti sırasında onu beraberinde götürdüğünü belirten Suudi kadın, terörist elebaşının İsrailli istihbarat subaylarıyla görüştüğünü ve onlardan askeri planlar, silah ve Suriye ordusunun hareketlerine ilişkin casus uydulardan çekilen fotoğraflar aldığını anlattı.

Al Nusra Cephesi, El Kaide, İsrail, Katar ve diğer Batılı ülkelerden oluşan ittifakın Suriye’de galip gelemeyeceğini iddia eden Ayşe, “Umutsuz depresyon “cihatçılar” üzerinde kontrol kurdu, bazıları Suriye Ordusu karşısında yaşadığı korku yüzünden Suriye’den kaçtı” şeklinde konuştu.

Suriye silahlı kuvvetlerinin Galibiyeti’nin yakın olduğunu vurgulayan Ayşe, çok sayıda cihatçıya ait cesetleri çöp yığınında gördüğünü de anlattı.

Kaynak:
http://dunya.milliyet.com.tr/seks-cihadina-katildi-1000/dunya/detay/1862544/default.htm

Son düzenleme:
akıl önemli :ssz: tipine ettiğimin cahili
neyse... sankı o erkek musveddelerının o durumda cinselliğe ihtiyacı var.
acayip sövesım gelıyor böyle beyınsızlere.
hoş boşa gıder..
kadının ruhunda f...olmasaydı zaten cesaret edemezdı böyle bir şeye, din hikaye :ssz:

nedir bu kadınların kendını meze etme çabası anlamıyorum yaa, nasıl bir yaratık bunlar.

Son düzenleme:
15 yaşında 1000 erkekle.... ne denilebilir, ben bilemedim :47:

Son düzenleme:
3 gulfü 1 elham okumayı akıl edememiş olsa gerek ki 1000 kişinin koynuna girmiş.
tövbe tövbeeeee

Yaşı 15ten fazla gibi göründü bana.Hakikaten cehaletten başka birşey değil bu.Allah'a yakın olmak için Allah'ın yasakladığı birşeyi yapmak:19:hem de 1000 kişiyle:53:Adamlar da hiç hayır dememiş yani,dünden razılarmış

Yaşı 15ten fazla gibi göründü bana.Hakikaten cehaletten başka birşey değil bu.Allah'a yakın olmak için Allah'ın yasakladığı birşeyi yapmak:19:hem de 1000 kişiyle:53:Adamlar da hiç hayır dememiş yani,dünden razılarmış
bizde 15 yaşında olduk. ruhunda varmıs
yoksa mümkünatı yok yapamazdı:ssz:

En büyük cihad nefisle olan cihaddır..Nefis cihadında kaybetmiş ki,kendini cehennemin ortasına atmış..Çok yazık gerçekten,sapıklıklarına İslamı alet eden herkesi Rabbim kahru perişan etsin...

Vay arkadaş..
1000 kişi ile birlikte olursan , tabi bilmezsin hangisinin dölüyle hamile kaldığını..

Şimdi adamlardan biri ''hayır o bebek benim'' dese, 1000 kişi kendi arasında kavgaya düşecek desenize.. !

Allah akıl fikir versin ne denebilir ki
çok şaşırdım
bi de hamile kalmış
korunsaymış bari
bi insan nasıl kendi isteğiyle böyle birşey yapabilir aklım almadı şu an :53:

Bu haberin yorumlarını googleden baktım da,yalan haber diyor bazısı.Rus kanalı vermiş bu haberi..Umarım yalan haberdir.

Haber yalansa da fetva gerçek diye biliyorum. Sayı belki abartıdır sadece. Hemen de liderden hamile kaldığını düşünüyor. Kimden aldıysa bu akılları zeki hatunumuz. Evet en hızlısı tabiki liderin spermleriydi. Sıradan bir militan hamile bırakacak değil ya:27:

Haber yalansa da fetva gerçek diye biliyorum. Sayı belki abartıdır sadece. Hemen de liderden hamile kaldığını düşünüyor. Kimden aldıysa bu akılları zeki hatunumuz. Evet en hızlısı tabiki liderin spermleriydi. Sıradan bir militan hamile bırakacak değil ya:27:

Asıl ilginç nokta nasıl bir LİDER ki 1000 den fazla askerinin birlikte olduğu bir kadınla birlikte olabiliyor?
Ama oda olsa olsa allah rızası için yapmıştır malum böyle ateşe bol odun lazım .... :ssz:

Kocaya doymuştur heralde :1: Ne akıl ya 15 yaşında nasıl bünyen kaldırdı 1000 on değil 20değil 50 değil 100 değill tam 1000 kişi :25::27:
O adamların da çok ihtiyacı vardır sanki .. Allah bilir ne ile tehdit ettiler bence mecbur kaldı .. :26:

Bu nedir yahu amme hizmeti mi ? Yalniz herseyi kilifina uydurabiliyorlar soz konusu erkekler oldugunda yok muta nikahi yok seks cihadi. Daha 15 yasinda cocuk cok yazik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back