sekreterlik isi yapanlar bakabilir mi

valla ben de dertliyim arkadaş..
bir ben bir de patronum var
yaptığım işler
genel temizlik
tuvalet temizliği
yemek=bulaşık
çay kahve servisi
gelen bazı müşterilere kahvaltı ve doğum günü organizasyonları :)
ayrıca yetmezmiş gibi bittiğinde sigara almaya gönderir,atm ye para çekmeye gönderir
muhasebesi ve randevu ayarlama işleri bana ait.
bir de bana diyor ki benim ailemin doğum günlerini,özel hayatımla alakalı hatırlamam gerekenleri de sen hatırlatacaksın bana.. tabi ben şok :)
sabah dokuz akşam 7 civarı eve gidene kadar 8:30 oluyor.
maaşıma daha bu ay zam aldım 1.100 tl
heaaa iyi mi peki çalışma şartlarım
tabii ki değil ama Türkiye şartları..

Kizlar bu isleri yapan yaninda cay kahve tuvalet temizligi vs gunluk islerde verilmesi normal mi?Sizler de yapiyor musunuz?Memnun musunuz?Biraz bilgi verir misiniz genel anlamda

cnm bende sekreterim temizlik vc dahil çay kahve yemek bulaşık telefon dosyalama bazen bilgisayarda yazı yazıyorum 1500 alıyorum 9 senedir burdayım sizce zam isteyimmi

bence bu şartlarda normal temmuzda zam istersin daha yeni girmişsin,
ayrıca izinlerini kullan yada konuş parasını al

bence bu şartlarda normal temmuzda zam istersin daha yeni girmişsin,
ayrıca izinlerini kullan yada konuş parasını al
Bir iki kez konuşayım dedim Açtım konusunu Pazar geliyosun zaten öğlende bi iş bağlasan komisyon alsan kötümü olur dedi ozaman hafta içi izin verin bana dedim onada yok çekiyor işim olmasa bile bahane yaratıp gene çağırıyor bende katlanıyorum

Kizlar bu isleri yapan yaninda cay kahve tuvalet temizligi vs gunluk islerde verilmesi normal mi?Sizler de yapiyor musunuz?Memnun musunuz?Biraz bilgi verir misiniz genel anlamda
özelse eğer ve çaycı yoksa sadece patronun işini görür yanı kahve çay götürür çayı demler mutfağı toplar ama temızlıkcısı gelıosa hıc bır ıse el atmaz ki genelde vardır temızlkcılerı haftada bır en az gelir . devletse sadece telefon trafıgı toplantılr gibi yıne patrona ozel işleri yapar genel sekreterlıkse işyerınn de düzenini (iş anlamında) ayarlar onun harıcınde elını etegını bıseye sürmez çaymatık kahvematık ve demleme de olsa butun çalışanlar kendı ısını kendı görür

yanı hayır eğer sız bunların hepsını yapıosanız sıze ıyı maaş vermelerı lazım ya da yenı bı ıs arayışına gırmen gerekebılır senn tercıhın basta n ekonusulmussa onu yaptırıolar maleseeefff

Bu gidişle öyle olacak sanırım iş bulmadan çıkmam garsonluk yaparım daha fazla kazanırım :)

Bu gidişle öyle olacak sanırım iş bulmadan çıkmam garsonluk yaparım daha fazla kazanırım :)
yanı bencde kendını kullandırtma maalesef bulmuşlar nasılsa yapıo sessı cıkmıo dıolar o kdr kıymet verse zam yapar yanıtam bı hanzoymus patronun ıs bul cık

Niye tuhaf geldi ki.Tabiki işyerinin kapasitesine bağlı.Çalışılan yerde bu işleri yapacak yardımcı personel yoksa patrona çayını kendin yap ,wc yi falan da temizlemem demek daha tuhaf bence..
Kesinlikle katiliyorum size

Normal maasin ve yaptigin isler canim
Ha yeteneklisin ileride yukselirsin hep boyle kalacak halin yok
Ama yeni mezun muhendislerin bile 1500liraya ise basladigi bir ulkede aldigin para gayet normal

Özel sektörse evet yapıyorsunuz. Normal mi diye sorarsanız bence değil. Ama bende yapıyorum ne yazık ki..

Garsonluk sanki cok mu kolay tatlim kac saat ayakta dort donuyor o garsonlar hictanidiginvar mi varsa bir sor istersen
garsonluk yaptım daha once hemen hemen aynı yorgunluk oluyordu ama 3.000 tl yı buluyordu aylık kazancım belki birini alırsa yanıma bukadar yorulmam o zaman maasım normal gelır :)

Yerine göre yapar

Büyük bir büroda çalıştım sekreter sadece telefon bağlar faks çekerdi fotokopi bile çektiremezdik makina onun yanında idi ama telefonum çalıyor derdi

Çay ocağında ayrı görevli vardı çayı yapardı biz kendimiz alırdım sekreter kalkamıyorum der ayağına isterdi

Îki kişilik büroda ise sekreter çay da yapar bulaşık da yıkar masa silip paspas da yapar yemek yapar wc de yıkar ülke şartları bu şekilde

Ikisi de sekreter muhtemelen maaşlar aynı hatta az iş yapanın daha iyi bile olabilir bu nedenle baştan iş ararken böyle unsurlara dikkat etmek gerekiyor

Her yerin kendine göre zorluk ve kolaylıkları var

garsonluk yaptım daha once hemen hemen aynı yorgunluk oluyordu ama 3.000 tl yı buluyordu aylık kazancım belki birini alırsa yanıma bukadar yorulmam o zaman maasım normal gelır :)
Para kazanmak zor canim ya hele hizmet sektoru felaket
Sanirim ben olsam sekreterligi tercih ederdim garsonluk cok daha zor bence

Ben de çok şaşırdım, sekreterin temizlik, çay, kahve yaptığını ilk duyuyorum.

Haftada birgün yasal olarak tatil hakkınız var.Pazar olmazsa hafta içi ama mutlaka var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…