Sekreterlik ilerde insan kaynaklari zor mu olabillirligi var mi

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.360
365
123
Selam kızlar daha önce konuyu görenler bilir.Ben üç yıldır sekreterlik yapıyorum bazen çok seviyorum bazı anlar gerçekten sevmiyorum.Dun akşam sekizde çıktım büyük patronun kızı evlenecek düğün davetiyeleri listesi masa düzeni için isimler iki saat surdu küçük kardeşi patronun bilikte yaptik.Dugun bitse de kurtulsak hakkaten kabak tadı verdi.Bir haftada bitecek işi bir aydır halledemediler olan program yok cunku.Bugun gün içinde patronun kardeşi Whatsaptan şunlara davetiye ginderelim pazartesi diye isim numara yazmıs.Telefonlara bakmak dosyaları düzenlemek faks fotokopi email misafirler gelenleri karşılamak kargolar olsa angarya işler nerdeyse hep sekreterin üstünde kalıyor.İlerde insan kaynakları bölümüne bağlı bir yerde çalışabilir miyim diyorum ama zor çok zor.Cunku iş görüşmelerinde ya da olanlarda bile daha önce hanfi işte deneyim varsa tekrar o is için bir fırsat oluyor.Sizce zor mu kızlar ilerisi için?

Eğitim seviyeniz nedir? Öyle bir anda insan kaynaklarına geçemezsiniz bildiğim kadarıyla.

Tabiki mümkün ama eğitim almanızı tavsiye ederim sertifika programları var iş çıkışı gidebileceginiz..

İnternetten biraz araştırayım bu sertifika işini çünkü sekreterlik belli bir yaşa kadar yapılıyor ve biraz daha zor bir iş

Lisans mezunu dış ticaret ve işletme bitirdim

Neden dış ticaret düşünmuyorsunuz?
Uluslararası ticaret yapan birçok firma var. Ve her sektörde dış ticaret ithalat ihracat elemanı aranıyor. Ve gayet de keyifli bir meslek.

Insan kaynaklari sertifikasi alip bi yerden baslayabilirsiniz. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama esim 29 yasinda hic tecrubesi yokken basladi. Su an 36 yasinda kurumsal bir firmada calisiyor.

26 yaşındayım cnm bu sertifika alınırsa insan kaynaklarına girmek daha mı kolay kurslar veriyor sanırım bu sertifikayi

Back
X