• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sekreterlik için santral telefon bağlamayı bilenler yardımcı olabilir mi?

winefromtears

beneklizebra
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
96
1
46
İzmir
arkadaşlar selam ben uzun süredir işsizim ve artık çok sıkıldım çalışmak istiyorum sekreterlik ilanı çok var telefon bağlamak nasıl oluyor? gelen aramayı kaçla nasıl içeriden bi hatta bağlıyorsunuz kaçla geri dönülüyor kare nasıl ne için tuşlanıyor önce ve sonra tuşlanmasının anlamı fonksiyonu nedir telefon içeriden çaldığında hemen kapatsanız arama düşer mi nasıl yapılıyor tarif ederseniz çok sevinirim

canım daha önce ben bır lestoranda halkla ılıskıler bolumundeydım mesela senı arıyolar mudurle gorusmedk ıstedıgını soluyo arayan atıyorum mudurun numararı 142 dıyelım bı sanıye dıyosun 142 ye basıyosun ole baglanıyo o bılgılerı sana verıyolar zaten sende ona goren yonlendırıyosun arayanları cok basıt

canım saol yaa.endişelendim ne biliim. arayanı hatta tutup içerden birine bağlanıp sorana sonra arayana dönüp bağlamaya falan şeedebilir miyim kolay mı ki:2:

canım saol yaa.endişelendim ne biliim. arayanı hatta tutup içerden birine bağlanıp sorana sonra arayana dönüp bağlamaya falan şeedebilir miyim kolay mı ki:2:

telefondaki kare "#" işareti bekletmeye yarıyor. örneğin, telefon çaldı ve patrona bağlanmanız gerekiyor. öncelikle # tuşana basıyorsunuz sonra patronun dahili numarasını tuşluyorsunuz (bu bilgi, diğer arkdaşın dediği gibi size verilecektir.) , kimin aradığını patrona söyledikten sonra telefonu hiçbir tuşa basmadan kapatıyorsunuz. diyelimki, patron o an o kişi ile görüşmek istemiyor. Tekrardan # tuşuna basarak beklettiğiniz çağrıyı alıyorsunuz.

telefondaki kare "#" işareti bekletmeye yarıyor. örneğin, telefon çaldı ve patrona bağlanmanız gerekiyor. öncelikle # tuşana basıyorsunuz sonra patronun dahili numarasını tuşluyorsunuz (bu bilgi, diğer arkdaşın dediği gibi size verilecektir.) , kimin aradığını patrona söyledikten sonra telefonu hiçbir tuşa basmadan kapatıyorsunuz. diyelimki, patron o an o kişi ile görüşmek istemiyor. Tekrardan # tuşuna basarak beklettiğiniz çağrıyı alıyorsunuz.

ayy çok teşekkür ederim evet istedigim tam olarak buyduuu çok saol :3:

Back